- 21 Nisan 2010
- 3.474
- 22.869
Neden dediğimi hatırlamıyorum da öyle dediğimi hatırladım adını görünce. AH KUSURA BAKMA YAAy o sen misin, niye öyle demiştin regl muhabbeti vardı bak unuttum şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden dediğimi hatırlamıyorum da öyle dediğimi hatırladım adını görünce. AH KUSURA BAKMA YAAy o sen misin, niye öyle demiştin regl muhabbeti vardı bak unuttum şimdi
%100 doğru canım.
Ben neden dediğini hatırlıyorumNeden dediğimi hatırlamıyorum da öyle dediğimi hatırladım adını görünce. AH KUSURA BAKMA YA
Afiyet olsun , yalnız içmek olmaz 1tanede bana koy geliyorum
Keşke yaaAfiyet olsun , yalnız içmek olmaz 1tanede bana koy geliyorum
N'olacak benim halimBuraya yanlışlıkla benim yerime kendini yazmayacaktın Elhan bak gerçek oldu
Gerçekten hiç kolay olmadı 1000000000 sayfa birikmiş hiç acımamışlar...
Evet harika hoş buldum canım. aynen hem takma huyum gidiyor . Hem de hayaller, hedefler, başarılar vs. vs. vs. olunca hayatı daha seviyor insan . Daha mutlu ve pozitif enerjili bakıyor her şeye ❤
Afiyet olsun kordişim
Afiyet olsun kordişim
Yok canım ne kusuruNeden dediğimi hatırlamıyorum da öyle dediğimi hatırladım adını görünce. AH KUSURA BAKMA YA
Fazla cikma nedenini bildigimiz halde moralimiz bozuluyor dimiBenim de az kaldı 5 gün var regl olucam ondan bu cumada direk şiş olacağım ve iyi ki izine ayrıldım yoksa morelim bozuluyor tartı durdu diye ... Zaten direnç kilosundayım şuan ileri geri oluyor . Şu regl haftası sonrasında artık şunu kırmam lazım.
TenkyuuuAfiyet olsun Cordelia
Canım Sibel beni tekrar yakalayana kadar dinleneyim biraz . Zaten sen de bizden öndesin. Sonra da tekrar hep beraber 60lara geçeriz ama bu kez dönmemek üzere ❤❤❤N'olacak benim halim
60' lara niyet ettik Sibel' le gel katıl bize
Evet canım kesinlikle katılıyorum sana .Fazla cikma nedenini bildigimiz halde moralimiz bozuluyor dimi
İşte tarti ile duygusal bağ kurmaktan bu kilo verdigimizde sevinmemek arti ciktigimizda da uzulmemek yolumuza devam etmemiz gerekiyormus
Darısı başımıza emeğine sağlıkKizlar selam
Biraz en son ki kilo verme donemimden baslangic gunlerimi inceledim sizlerle de paylasmak istedim belki faydali olur 7 haziran-29 Haziran arasini inceliyoruz
7 haziranda 60.6 cikmisim kararli bir baslangic yapmisimEki Görüntüle 3365238
Saat 10 da ilk ogun genelde şöyle 2-3 yk granola mevsim meyvesi seklinde olmus. Yine iş,cekim vs ne olursa yanimda tasimisim bu foto arabada cekilmis cunku
Eki Görüntüle 3365239
Saat 13-14 arası şöyleli salata yemisim
Eki Görüntüle 3365241
Aralarda havuc bir iki ceviz yada badem findik ne varsa yerdim
Sonra saat 17:30-18 arasi hep şöyleli ogunlerim olmuş
Eki Görüntüle 3365244
Eki Görüntüle 3365245 Eki Görüntüle 3365246 Eki Görüntüle 3365247 Eki Görüntüle 3365248 Eki Görüntüle 3365249 Eki Görüntüle 3365250
Her gun 13 bin adım civarında yürüyüş yapiyordum.2-2.5 lt su...
Ve 29 Haziranda 57.5 cikmisim
Eki Görüntüle 3365251
Sonra aferin kiz sana diyip kendime pizza yapmisim
Eki Görüntüle 3365255
Kendi kararligima bakip tekrar tekrar motive olmaya calisirken sizinle de paylasmak istedim