- 21 Nisan 2010
- 3.474
- 22.869
Aypare ackerman galiba ben ona demiştim erkek misin diyeAcaba kim o kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aypare ackerman galiba ben ona demiştim erkek misin diyeAcaba kim o kız
Aaaa evett kız bravo bak şimdi hatırladım. Dedindi di mi ayparem prensesim benim.Aypare ackerman galiba ben ona demiştim erkek misin diye
Gidenler var dönenler var gitmeyenler var yeniler var eski yeniler var. Yok yokBazı hatırladıklarım var . Tutku44 sidelya elhan abla . Bir kaç kişi daha var . Ya hiç kimse gitmedi . Yada gidenler yine benim gibi geri geldi
Onu alıyordum son anda karcher aldım. Satıcı beni kandırdı Sadece adı var vs diye yani yok ayponum da yok. ben de elendim
Buraya yanlışlıkla benim yerime kendini yazmayacaktın Elhan bak gerçek oldu05 .01. 2024 Yıldızlarimiz
YILDIZLAR LİGİ
@muhendishanim98 57.6 @Limoni026 60.1 Elhan 70.2 @serap911 80.0
Gerçekten hiç kolay olmadı 1000000000 sayfa birikmiş hiç acımamışlar...Kolaylıklar diliyorum
Evet harika hoş buldum canım. aynen hem takma huyum gidiyor . Hem de hayaller, hedefler, başarılar vs. vs. vs. olunca hayatı daha seviyor insan . Daha mutlu ve pozitif enerjili bakıyor her şeye ❤Hoş geldin yogun olmak en iyi kafa dagitma şekli, birşey düşünmeye takmaya firsat olmuyor
Memnunum gerçekten sadece koltuk aparatı alacagim bulamıyorumBence o satıcıyı bulup alnından öpmelisin çok doğru bir noktaya yönlendirmiş seni
O ney merak ettimMemnunum gerçekten sadece koltuk aparatı alacagim bulamıyorum
Kız ben de fasfakirmisim de haberim yokmuş ne Dyson ne ayyyfooon ne airfry . Robot supurgem bile yok kiradayim diye hicbirsey alasim gelmiyor mutfağım küçücük bir sürü koli kaldırdım eşyalarımı çeyizlik misafir takimlarim bile kolilerde açamadım . Bir ev alsamm ahhh ahhOnu alıyordum son anda karcher aldım. Satıcı beni kandırdı Sadece adı var vs diye yani yok ayponum da yok. ben de elendim
Allah gönlüne göre versin canımKız ben de fasfakirmisim de haberim yokmuş ne Dyson ne ayyyfooon ne airfry . Robot supurgem bile yok kiradayim diye hicbirsey alasim gelmiyor mutfağım küçücük bir sürü koli kaldırdım eşyalarımı çeyizlik misafir takimlarim bile kolilerde açamadım . Bir ev alsamm ahhh ahh
Vardım galiba o zamanlar kaçtım hatırlamıyorum ama 57lere kadar düşmüştümKaç kiloyla başladın ? 2021 yılında da vardın demi sen ? .
O ney merak ettim
Ay o sen misin, niye öyle demiştin regl muhabbeti vardı bak unuttum şimdiAypare ackerman galiba ben ona demiştim erkek misin diye
Çok güzeeelgüle güle kullan canımBu canım.ama ben mayısta 5800 tl ye aldım. Bir de anneler günü hediyesi cam silme makinasi kazandım. Teşekkürler karcher
Kedi olunca şart kum tüy vs. Heran elimde süpürge. Teşekkür ederim tatlimÇok güzeeelgüle güle kullan canım
Ayy anaam sorma, sormaKedi olunca şart kum tüy vs. Heran elimde süpürge. Teşekkür ederim tatlim
Saol kuzum benimm ,hepimizin inşallahAllah gönlüne göre versin canım