- 18 Mart 2018
- 29.955
- 117.947
- 34
Mavi takım buna bayılırBöyle bir şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mavi takım buna bayılırBöyle bir şey
Sen baya zenginsinBende mikrodalga kurutma makinesi airfryer kahve makinesi var.
Çok geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorumHoşbuldum canım , çalışmaya devam ama bu sefer başka yerde çalışıyorum 9 aydır . Ameliyat oldum tiroidimden kanser vardı ocakta sağ tarafımı aldırdım. Kontrole gittiğimde sol tarafımda da çıkmış ona şimdi kontrollere gidiyorum . Ameliyattan sonra full çalıştırdırlar konuşmama rağmen, ameliyat oldum konuşmakta problem çekiyorum sesim gidiyor gidince doktor konuşma dedi . Konuşmamak mümkün değil iş yerinde malum . Ses tellerimi etkiledi bağırarak konuşuyordum haliyle ses çıkmayınca bağırsanda duyulmuyor . Yaşlılar anlamıyor full yazıyorlar listeye . Bende istifa ettim 1 ay da rapor aldım çıktım. Şimdi yorulunca gidiyor sesim kendimi yormamaya ve yememe içmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi doktor,birde laktose çıktı bende midemde gaz birikimi çok fazla, kulaklarımda 6 aydır çınlama var geçmiyor doktor normal olduğunu herşey yolunda az spor yapıyorsan ondan kaynaklı olabilir dedi. Aman sağlık sorunları çok fazla ama halime hamd olsun .
Sen neler yapıyorsun ?
Selahaddin Eyyubi ye bakıyordum, eşim geldi yine yarım kaldıNe izliyorsun canım
Günaydın canımGünaydın
Çok şükür diyeyim Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. sen de biliyorsun en büyük zenginlik sağlık sevdiklerimizin iyi olması. Gerisi öyle boş ki.Sen baya zenginsin
Çok beğendim fezocum. Kabakları makarna gibi yapmak için kıyma makinasına benzeyen bir rende aldım. upuzun çıkarmıyor ama elde yapmak gibi sıkıcı olmuyor.Beğendinmi kabak Spagetti yi
Yemedim
Geçenkinin vicdan azabı içimi yakıp kavuruyor
Üst komşumun tabağını boş yollamayım ve pazartesi bi arkadaşa gideceğim, onun için yaptım
Ben sadece göstermek istemiştim kıyamam ki .Neyse ben biraz dizi bakıyım
Elhan çok vurdu, bacaklarım yanıyor
Kurutma makinemi senin sayende almıştım. İnsanın zengin arkadaşı olması ne güzel.Bende mikrodalga kurutma makinesi airfryer kahve makinesi var.
Allah şifa versin canım. Neler yaşamissin çok üzüldüm. Dilerim tamamen yenersin hastaliginiHoşbuldum canım , çalışmaya devam ama bu sefer başka yerde çalışıyorum 9 aydır . Ameliyat oldum tiroidimden kanser vardı ocakta sağ tarafımı aldırdım. Kontrole gittiğimde sol tarafımda da çıkmış ona şimdi kontrollere gidiyorum . Ameliyattan sonra full çalıştırdırlar konuşmama rağmen, ameliyat oldum konuşmakta problem çekiyorum sesim gidiyor gidince doktor konuşma dedi . Konuşmamak mümkün değil iş yerinde malum . Ses tellerimi etkiledi bağırarak konuşuyordum haliyle ses çıkmayınca bağırsanda duyulmuyor . Yaşlılar anlamıyor full yazıyorlar listeye . Bende istifa ettim 1 ay da rapor aldım çıktım. Şimdi yorulunca gidiyor sesim kendimi yormamaya ve yememe içmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi doktor,birde laktose çıktı bende midemde gaz birikimi çok fazla, kulaklarımda 6 aydır çınlama var geçmiyor doktor normal olduğunu herşey yolunda az spor yapıyorsan ondan kaynaklı olabilir dedi. Aman sağlık sorunları çok fazla ama halime hamd olsun .
Sen neler yapıyorsun ?
Günaydın tatlı ce eeeee mmmmGünaydın
Günaydın Kordişim canım kaptanım.Günaydın mutlu pazarlar
Tatlım tek çeşit yemek nasıl yanlış oluyor bizi de aydınlat . Aklıma etli sebze yemeği geldi acaba o mu yanlış.Hadi hayırlısı
Ben bu sefer zorlanıyorum biraz, açlık çok kolay geçiyor da, kan grubuna uymak zorluyor, meğer pişirdiğimiz tek çeşit yemek bile yanlışmış
Tatlım kilo alanlar bu hafta daha bir hırsla gayretle devam ediyor ben meselaElhan çok sağol canım. Liste için ekstra uğraştın. kıyamam sana . Önemli değildi.
sibel_84 başkancım selam
Motivasyonum gitti biraz. Canım sıkıldı. Doktora gittim topuk dikeni varmış bende.ben boş kalsam sıkılsam yürüyüş yapan bir insanım . Şimdi fırsat bulamasam da çocuklar büyüdükçe daha çok yürür gezerim diyordum.sırt çantamı alır gezer tozarım falan... .bu çıktı. İnşallah beni çok engellemez ....sizin bilginiz var mı bu konuda kızlar?
Hem de bu cuma veremedim ya,.ona da bozuldum.zaten gıdım gıdım gidiyor. Bir de almışım.
Ama neyse bugün sıfırdan başlıyorum . Olduğu kadar elimden geldiğince ömür boyu sağlıklı yaşamak için gayret edicem inşallah.çok su çok kahve çok salata sebze et az ekmek .
Canım benim teşekkür ederim inşallah sen de sağlıkla ulaşırsın kolaylıklaKilon o kadar güze ki artıya takılmadım
Veririz Aşkitom sıkıntı değil işimiz ne
Tebrikler canım
Yok yarın spor yapmam ödem tutarım.Yarın bı tık daha fazla yapıp arayı kapatirsin canım
Madem aldın sana tüyo vereyim. Biz zenginlerde olmaz ama ucuz t-shirtler çekiyor çamaşır makinesi ve kurutmadan. Onları çamaşır makinesinde yıkandıktan sonra çekiyorsun düzgün ayarlı uzuyor tekrar uzatıyorsun. Ama kurutmaya atmıyorsun. Eski haline dönüyorÇok beğendim fezocum. Kabakları makarna gibi yapmak için kıyma makinasına benzeyen bir rende aldım. upuzun çıkarmıyor ama elde yapmak gibi sıkıcı olmuyor.
Yedikten sonraki vicdan azabı bir şeyde yok. Ellerine sağlık canım Yiyeceklere afiyet olsun.
Ben sadece göstermek istemiştim kıyamam ki .
Kurutma makinemi senin sayende almıştım. İnsanın zengin arkadaşı olması ne güzel.
Allah şifa versin canım. Neler yaşamissin çok üzüldüm. Dilerim tamamen yenersin hastaligini
Günaydın tatlı ce eeeee mmmm
Günaydın Kordişim canım kaptanım.
Öncelikle geçmiş olsun canım. Topuk dikeni yaşamış biri olarak yazıyorum. Tedavisi var canım. Belki biraz uzun sürüyor 5-6 ay kadar sürdü benim ki ama geçiyor. O süreçte ben ayakkabıları değiştirmiştim. O beni bayağı rahatlamıştı. Bir araştır istersen.Elhan çok sağol canım. Liste için ekstra uğraştın. kıyamam sana . Önemli değildi.
sibel_84 başkancım selam
Motivasyonum gitti biraz. Canım sıkıldı. Doktora gittim topuk dikeni varmış bende.ben boş kalsam sıkılsam yürüyüş yapan bir insanım . Şimdi fırsat bulamasam da çocuklar büyüdükçe daha çok yürür gezerim diyordum.sırt çantamı alır gezer tozarım falan... .bu çıktı. İnşallah beni çok engellemez ....sizin bilginiz var mı bu konuda kızlar?
Hem de bu cuma veremedim ya,.ona da bozuldum.zaten gıdım gıdım gidiyor. Bir de almışım.
Ama neyse bugün sıfırdan başlıyorum . Olduğu kadar elimden geldiğince ömür boyu sağlıklı yaşamak için gayret edicem inşallah.çok su çok kahve çok salata sebze et az ekmek .