- 18 Mart 2018
- 29.955
- 117.941
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bir şeyNasıl bişey
Muz ve çikolataya bayılırım
Niye üzüldün şimdiBöyle bir şey
Bende mikrodalga kurutma makinesi airfryer kahve makinesi var.Tamam o bende yok elendim
YiyemiyorumNiye üzüldün şimdi
Ne yapalım arada kaçamak yapmak iyidir . Kendini ödüllendirYiyemiyorum
Aklıma geldi menü yazılsa ona razıyız bizElhanciiim guzel kaptanlarimm bir önerim olacak
Simdi menuler paylaşılirken cuma gunku kilosunu yazsa herkes en sonuna? Cunku yorumlamak istiyorum mesela fazla miii degil mii bilemiyorum geri cekiliyorum. Kiloyu gorsek listelerde gonul rahatligiyla yorumlariz
Elhan @Jasminium84 sibel_84
Cordelia
Hoşbuldum canım , çalışmaya devam ama bu sefer başka yerde çalışıyorum 9 aydır . Ameliyat oldum tiroidimden kanser vardı ocakta sağ tarafımı aldırdım. Kontrole gittiğimde sol tarafımda da çıkmış ona şimdi kontrollere gidiyorum . Ameliyattan sonra full çalıştırdırlar konuşmama rağmen, ameliyat oldum konuşmakta problem çekiyorum sesim gidiyor gidince doktor konuşma dedi . Konuşmamak mümkün değil iş yerinde malum . Ses tellerimi etkiledi bağırarak konuşuyordum haliyle ses çıkmayınca bağırsanda duyulmuyor . Yaşlılar anlamıyor full yazıyorlar listeye . Bende istifa ettim 1 ay da rapor aldım çıktım. Şimdi yorulunca gidiyor sesim kendimi yormamaya ve yememe içmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi doktor,birde laktose çıktı bende midemde gaz birikimi çok fazla, kulaklarımda 6 aydır çınlama var geçmiyor doktor normal olduğunu herşey yolunda az spor yapıyorsan ondan kaynaklı olabilir dedi. Aman sağlık sorunları çok fazla ama halime hamd olsun .İ Nehir6161 Hosgeldin canim. Çalışmaya devam ediyor musun?
Tuhhh azıcık daha zorlardim bilseydim seni2150 canım
Çok geçmiş olsun neler olmuş öyle. Çok üzüldüm. Acil sifa diliyorum sanaBen bildiğin gibiyim. TeşekkürlerHoşbuldum canım , çalışmaya devam ama bu sefer başka yerde çalışıyorum 9 aydır . Ameliyat oldum tiroidimden kanser vardı ocakta sağ tarafımı aldırdım. Kontrole gittiğimde sol tarafımda da çıkmış ona şimdi kontrollere gidiyorum . Ameliyattan sonra full çalıştırdırlar konuşmama rağmen, ameliyat oldum konuşmakta problem çekiyorum sesim gidiyor gidince doktor konuşma dedi . Konuşmamak mümkün değil iş yerinde malum . Ses tellerimi etkiledi bağırarak konuşuyordum haliyle ses çıkmayınca bağırsanda duyulmuyor . Yaşlılar anlamıyor full yazıyorlar listeye . Bende istifa ettim 1 ay da rapor aldım çıktım. Şimdi yorulunca gidiyor sesim kendimi yormamaya ve yememe içmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi doktor,birde laktose çıktı bende midemde gaz birikimi çok fazla, kulaklarımda 6 aydır çınlama var geçmiyor doktor normal olduğunu herşey yolunda az spor yapıyorsan ondan kaynaklı olabilir dedi. Aman sağlık sorunları çok fazla ama halime hamd olsun .
Sen neler yapıyorsun ?
Yarın bı tık daha fazla yapıp arayı kapatirsin canımTuhhh azıcık daha zorlardim bilseydim seni
Ne izliyorsun canımNeyse ben biraz dizi bakıyım
Elhan çok vurdu, bacaklarım yanıyor
Amin canım amin çok sağol. Hep iyi ol güzeliklikÇok geçmiş olsun neler olmuş öyle. Çok üzüldüm. Acil sifa diliyorum sanaBen bildiğin gibiyim. Teşekkürler
Dyson in da vardır şimdi seninBende mikrodalga kurutma makinesi airfryer kahve makinesi var.
Onu alıyordum son anda karcher aldım. Satıcı beni kandırdı Sadece adı var vs diye yani yok ayponum da yok. ben de elendimDyson in da vardır şimdi senin
Bunların hepsi ablamda var galiba o zenginDyson in da vardır şimdi senin
O tür şeyleri çok seviyorum yaaBöyle bir şey