- 18 Mart 2018
- 29.955
- 117.929
- 34
Evet, babam evden eksik etmezdi, ama babamın helvası biraz kuru oluyor, kızımınki yumuşacıkAy benim annemle babamda öyle bende çok severim özellikle böyle kıpkırmızı olursa helva
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet, babam evden eksik etmezdi, ama babamın helvası biraz kuru oluyor, kızımınki yumuşacıkAy benim annemle babamda öyle bende çok severim özellikle böyle kıpkırmızı olursa helva
Benimde kızımla aramızda yarım saatlik mesafe var, ben hastalıktan dolayı yardımcı olamadımCok gecmıs olsun ben gurbetım zaten annem yanımda degıl malesef
Beğendinmi kabak Spagetti yi6 Ocak
8.00 Kahve
11.00 Bir tutam fıstık,
kuru üzüm, ceviz , filtre kahve
16.00 Kabak spagetti , üzerine bir parça ızgara tavuk dograndı , bir bardak ayran
İki litre su
Açım uyumaya gidiyorum.
@Jasminium84
Sizin puanınız kaçtır efendimNe harika bir puann , tebrikler
YemedimFezocummmm gel bak sana ne vereceğim
Geldi bile bacaklarıma bacaklarıma vurdu sopayıOy oy oyyyyyyy maşallah hamarat hatun ellerine sağlık ama bir an önce mutfağı boşaltmalısın @Elhan şafak operasyonuna gelebilir elinde sopasıyla
Benimkiler de böyle deyildiNiye benim annem ve kayınvalidem böyle degilllllll
2150 canımSizin puanınız kaçtır efendim
Yemedim canımHelvalar, kurabiyeler dayanamıyorum
Sakın yeme sakın sakinnnn
Herkesin farklı oluyor demekki bende yapınca içinde topaklar kalıyor hepEvet, babam evden eksik etmezdi, ama babamın helvası biraz kuru oluyor, kızımınki yumuşacık
KATILIM FORMU
ADINIZ: Nehir
YAŞINIZ: 37
BOYUNUZ:1.62
KİLONUZ:84
HEDEF KİLONUZ:67
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Hemşire asistanı
ÇOCUK SAYISI: 2
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Tiroidlerimin az çalışması , sporsuzluk ve aşırı yemek yemek .
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Evet
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlığım için
Ohh bizimkiler anca kızım bı waffle yap da gelelim ya da canımız profiterol istiyor yapsana diye arasınlar neyseki diyetteyim de yapmıyorum artıkBenimkiler de böyle deyildi
İkiside yemek tercih eden tür, annem elden düşene kadar kendi yaptı, kayınvalidem ben gelin gelince elini çekti
Bir defasında kızım yaptı, içinde minicik topaklar vardıHerkesin farklı oluyor demekki bende yapınca içinde topaklar kalıyor hep
Yaaa benimde aynı işte bazı yoreler bilerek öyle topak topak yaparmış omaç helvası diyorlar. Yemeğin her türlüsü güzel yaBir defasında kızım yaptı, içinde minicik topaklar vardı
Çok hoşumuza gitti, arkadaşa yolladım, içine ne koydunuz çıtır çıtır çok güzeldi dedi
Birdaha tutturamadı onuYaaa benimde aynı işte bazı yoreler bilerek öyle topak topak yaparmış omaç helvası diyorlar. Yemeğin her türlüsü güzel ya
Hoşgeldiniz
Hoşbuldum kızlarHoşgeldin canım