- 5 Ekim 2020
- 13.184
- 35.083
- 36
öylemiymiş canım belki de yanlış gördüm, netten baktım çünkü, fmf ne diye de
kızım da ciddi bir demir eksikliği var oradan çıktılar yola, bir de hiç bir şeyden şüphelenmezken devamlı karın ağrısı şikayeti olduğunu da söyleyince olabilir deyip araştırmaya başladılar, ama bi türlü sonuç alamadık, demir ilacına devam ediyoruz, eşie çok sıkı kullansın ilaçlarını 2 ay sonra da tekrar gelin demiş. inşallah negatif çıkar canım
çölyaktan da yaşıtlarına göre ufak bir kızım var, bir de üzerine demir eksikliği eklenince şüphelenip testini yaptırmıştı, şimdi haftaya pazartesiye Gastroenteroloji'den randevu vermişler bir de orada bazı testler yapılacakmış
canları sağolsun kızlarımın bitanem, yaşam biçimimize kızıma uyduracağım yapacak birşey yok
inşallah kendisi zorlanmasın da
Çok geçmiş olsun. Benim de oğlumun karaciğerlerinde bir rahatsızlık var. 1 yıldır teşhis konulamıyor. Şu an sadece semptomları tedavi ediyoruz. Zor bir süreç. Umarım bir an önce teşhis alır tedaviye başlarsınız. Allah dermansız dert vermesin diyorum hep hastanelere giderken. çok kötü hastalıklar var. Çölyak evet zor bir süreç çocuk için zor. Kaç yaşında bilmiyorum ama yememesi gereken gıdaları anlatması zor. Ama şükür dermansız bir dert değil.