Çok teşekkürler canım, evet bi taraftan bunu düşündük sağlıklı olacak beslenmesine dikkat ederse ama işte dışarı çıktığında arkadaşlarıyla buluştuğunda vs herşeyi kısıtlı olacak ona burulduk, bir de dikkat edilmediğinde Allah göstermesin ciddi sonuçlar doğurabiliyormuş
Canım büyük kızımın demir eksikliği var ve o sebeple ciddi şekilde kağıt yer o yüzden de sık sık doktor kontrolüne gider. Bir ara küçük kızımda da saç yeme başlayınca acaba aynı şekilde onda da mı demir eksikliği var diye kan testi yaptırmaya götürdük, o zaman doktor başka şikayet var mı deyince aklıma sık sık yaşadığı karın ağrısı geldi onu da söyleyince bi bakalım dedi, yani aslında bizim aklımızın ucundan dahi geçmiyordu doktor şüphelendi
Çok teşekkür ederim canım, şu anki durumda çölyak testi pozitif ama gastro görmeden teşhis koymak istemiyorum demiş doktoru o da haftaya pazartesi gideceğiz
Akdeniz anemisinden de şüpheleniyor doktoru ama onun da tanısı hemen konulamıyor galiba çünkü 2 ay demir ilacı kullandıktan sonra tekrar getirin dediler
Size de geçmiş olsun, nasıl bir rahatsızlık canım, nelere dikkat etmek gerekiyor
Çok teşekkürler canım, evet bi tam tanı konsa da önümüze baksak diye bi taraftan da düşünmüyor değilim
İnşallah korktuğumuz gibi değildir tabii
Teşekkürler canım, sizlere de geçmiş olsun. Nasıl bir hastalık peki, nelere dikkat etmek gerekiyor
Sağol canımm, evet belki de öyledir çünkü tam tanı için gastrodan randevu aldırdı
Bakalım oradaki sonuç çok önemli
İnşallah canım inşallah güzel sonuçlar alırız
Yeğenine de geçmiş olsun
Benim endişem küçücük bir çocuğu kısıtlamak zorunda olmak, benzer süreci annemler rahmetli abimde yaşadılar ki çok zor bir süreçti, rahmetli hastalığını bir türlü kabullenemedi, arkadaşlarının yanında hep kendini ezilmiş hissetti
hep mutsuzdu büyük ölçüde bu sebeple
O yüzden kızlarım da böyle birşey yaşayacaklar diye çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim canım, o kadar bilgisizim ki bu konuda bugün nette okuduklarım kadar bütün bilgim, ve nette çok korkutucu olabiliyor
Çok teşekkürler canımm, evet binlerce şükür çaresi var, Rabbim dermansız dert vermesin
Çok haklısın artık beslenme kaynaklı rahatsızlıklar o kadar arttı ki ve en başını ne yazık ki diyabet çekiyor
evlerden uzak
o kadar çok arkadaşımın çocuğunda çıktı ki