- 16 Mart 2008
- 45.471
- 221.009
Kendimize vakit ayırmak değişimimizi fark etmek bizim de hakkımız.Aynen bildirim gelince koştum 2024 le bu konuda disipline girmek istedim. Hepimize iyi gelecek inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendimize vakit ayırmak değişimimizi fark etmek bizim de hakkımız.Aynen bildirim gelince koştum 2024 le bu konuda disipline girmek istedim. Hepimize iyi gelecek inşallah
canım kaptanellam inşallah hep birlikteHarika bir tartı bildirimi
Tebrikler Dombilim Umudunu yitirme daha da çok eksi gelecek inşallah
evet evet yeniden bir uzun oruca başlayamıyorum elim ayagım tütrüyor gibi oluyor ve garip bir açlık krizi geliyor gerşeyi agzıma basasım gelen bir his var derken bir iki gün kalmıuş reglime tam toparladık demeye geri regl stresi siskinliği geliyor bu regl konusuna bi düzen gelmeli 20 günde bir ney yaTatlışımın morali bozuk
Afiyet olsun.
Sizi yemek bölümünden hatırlıyorum sanki yanlış değilse güzel sunumlarınız vardı. HoşgeldinizADINIZ: Wunderlost
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 75
HEDEF KİLONUZ: 68
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Sınıf öğretmeni
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlıksız beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Kilolu olmak
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı olmak, daha mutlu hissetmek, kıyafetlerin içinde kendimi daha iyi hissetmek için kilo vermek istiyorum.
Genel olarak hep böyle kilolu biriydim çocukluktan beri, iştahlı bir insanım, mutfakla da aram iyi, metabolizmam da yavaş. E bunlar biraraya gelince kilolu olmak sürpriz bir durum değil. Ama bu hep böyle sürecek diye bir şey yok beslenme alışkanlığımı değiştirirsem kacamakları dengelemeyi öğrenirsem kilo verebilirim diye düşünüyorum. Daha doğrusu hayat boyu zaten kilo al/ver şeklinde ilerledim ben aslında artık ideal kiloda olup korumaya geçmek istiyorum. Diyetisyene de gitsem kendim diyet de uygulasam kısıtlandığım için diyeti bırakır bırakmaz fazlasıyla yemeğe geri dönüyor ve doğal olarak tekrar alıyorum. Bunun önüne geçersem bu kısır döngüyü kırmış olurum diye düşünüyorum.
En son diyetisyende aralıklı oruç uygulamıştık o hoşuma gitmişti belki yine o tarz bir şeyler denerim bilmiyorum. Abur cubura bir sınır getirip akşam da 8 den sonra yemek yeme olayını kapattık mı bence yavaş yavaş da olsa kilo veririm diye düşünüyorum bakalım hayırlısı
Çok sağol çıtırcım hep berabercene musmutlu günlerimiz olsunSağlıklı , musmutlu güzel bir gün geçirsin eküricim.
Günaydın
Yemek bölümünden kendisi çok güzel tarifleri oluyor.Sizi yemek bölümünden hatırlıyorum sanki yanlış değilse güzel sunumlarınız vardı. Hoşgeldiniz
GünaydınHayırdır inşallah canımgünaydın kızlar
sabah 4'e kadar uyuyamadım, uykusuzluktan gözlerim kapanmasına rağmen, bir sıkıntı bastı içimi anlatamam, hayırlara vesile olsun inşallah
yeni gelen bütün arkadaşlar hoşgeldiniz, sağlıkla, keyifle bol ve kalıcı kilo vermeleriniz olur inşallah
Çok sevindim canım iyi tatillerİyi insanlarla karşılaşsınaşr inşallah,kısmet değilmiş demek ki çıtırcım bir bakmışsın gelin adayınla tanışıyorsun bile.
Kızıma gidecem pastelcim,torunun okul tatili var 1 hafta beraberiz kısmetse.
inşallah kuzum, eşim de sabah diyor ki karabasan bastı uyuyamadım, ben de diyemedim uyuyamadım sıkıntı bastı diye, kafasına takar çünkü, ama bu sefer benim kafama takıldıGünaydınHayırdır inşallah canım
Çoksağol pastelcimÇok sevindim canım iyi tatiller
Gelmezse de elimiz ayağımız dolaşacak emin ol. Biyolojik saat tik tak iyidir iyievet evet yeniden bir uzun oruca başlayamıyorum elim ayagım tütrüyor gibi oluyor ve garip bir açlık krizi geliyor gerşeyi agzıma basasım gelen bir his var derken bir iki gün kalmıuş reglime tam toparladık demeye geri regl stresi siskinliği geliyor bu regl konusuna bi düzen gelmeli 20 günde bir ney ya
Afiyet olsun casminim. Beş sarma çok güzel2 Ocak Salı
16.00
hindi fümeli çavdar ekmeğine sandviç
20.00
1 adet salatalık
1 kase brokoli salatası
1 kaşık haydari
5 adet sarma
22.00
2 portakal
su: 2,5 lt
adım: 10.270 ama foto çekmeyi unuttum