- 13 Mayıs 2013
- 10.882
- 49.925
Efenim kaptan Aşkitomyemek var mıpastelfit aşkitom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Efenim kaptan Aşkitomyemek var mıpastelfit aşkitom.
Yarın birlikte.cijariz haber veririm sana kankişimTatlım Günaydın 56 dakika önce yazmışsın. Kaçırdım seni. 9.00 gibi ben de çıkacağım inşallah .
Hayrolsun canımgünaydın kızlar
sabah 4'e kadar uyuyamadım, uykusuzluktan gözlerim kapanmasına rağmen, bir sıkıntı bastı içimi anlatamam, hayırlara vesile olsun inşallah
yeni gelen bütün arkadaşlar hoşgeldiniz, sağlıkla, keyifle bol ve kalıcı kilo vermeleriniz olur inşallah
Birazdan olacak tatlışım.Efenim kaptan Aşkitomyemek var mı
Pek olamadım ama yarın tekrar toparlanmaya niyet ettimİyileşmene çok sevindim canım. Gecmis olsun. Saldırırken seçici ol lütfen
Tamam kankişim. İzmir bayağı sisli pusluymus bu sabah.Yuruyus güzel geçmiştir inşallahYarın birlikte.cijariz haber veririm sana kankişim
Hayrolsun canım
Fit hatunlar. Busra196 gezegenfeza kupanızı tebrik ederim
gün doğumunu görmek istiyorum ama erken uyanmak istemiyorum fena bi bağımlılık,yerine başka bişey koymaya çalışsan?Ben özel günlerde rakı ama evdeyken bazen film keyfi yaparken 2-3 bira içiyorum bıraksam eritirim diye düşünüyorum ama bırakmakta istemiyorum o yüzden hem spor hem alkl ile dengeleme yapabilir miyim bilemedim...
tombilibu diye bi karakter var senin adını okuyup profil resmini görünce o geliyor aklımagünaydın herkese mutlu haberler aldıgınız güzel bir gün olsun inşallah
Sağol elhancımAfiyet olsun bademim.
Yok hayatım yemek için sordumBirazdan olacak tatlışım.
Yürüyüşten geldim dinleniyorum.
Dün yoğunluktan menü paylaşımı unuttum. Önceki gün de öyleydi. Eksik menü kalmasın diye hep okuyorum bayağı vakit alıyor.
Ondan sordun sanirim yemeği. Kaçamak yok kuzum.
-600 yeter mi bebekimSağol elhancım
Ah şu artıları atabilsem
Eksi 300 e bile fitim.
Bugün yarın çok dikkat edicem bakalım.
Destekleyici olduysam ne mutlu banaFit hatunlar. Busra196 gezegenfeza kupanızı tebrik ederim
Mthn83 eline koluna sağlık canım bu güzel motivasyon verici emeklerin için. ♥︎
Bende çıkaramam ama azaltabilirsiniz hayat dengedir dengede kaldıkça huzurlu oluyorsun karbonhidratida dengede tutmaya calisacam teşekkür ederimİnşallah bu hafta 62ler
Sonraki hafta 61ler
Ondan sonraki haftada 60lari gormeyi diliyorum.
Ocak sonunda tatil geliyor o zaman sinir ve stresten geri alirim diye dusunuyorum
Anladim canim kolay gelsin başarabilirsin ne güzel ben bir türlü hayatımdan çıkaramıyorum karbonhidrati
en güçlü kozumu sona sakladımÇocuktan farkları yok kuzum. Başının etini yemeye devam et. Bir şekilde ikna olacak .
inşallah canımmHayrolsun canım
Siz deme bana lazım olurBen de size hastayım napacaz güzel hanım
Sen benim balimsin balımmSiz deme bana lazım olur
Nazar etme ne olur yeme senin de olurKizlaaaaar ben 73 gördüm bugün sonunda
Duyanlara duymayanlaraaaaaaaaSen benim balimsin balımm