- 16 Mart 2008
- 45.476
- 221.036
Hayırlı sabahlar Zeynebim.Hayirli sabahlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sabahlar Zeynebim.Hayirli sabahlar
Hayırlara yoralım hemen güzel şeyler düşünelim .günaydın kızlar
sabah 4'e kadar uyuyamadım, uykusuzluktan gözlerim kapanmasına rağmen, bir sıkıntı bastı içimi anlatamam, hayırlara vesile olsun inşallah
yeni gelen bütün arkadaşlar hoşgeldiniz, sağlıkla, keyifle bol ve kalıcı kilo vermeleriniz olur inşallah
sağol canımın içiAfiyet olsun casminim. Beş sarma çok güzel
inşallah ablacım, evet evet güzel şeyler olacak, uyuyamamanın verdiği gerginlikle muhtemelen bastı da bastıHayırlara yoralım hemen güzel şeyler düşünelim .
Hayrolsun inşaAllahgünaydın kızlar
sabah 4'e kadar uyuyamadım, uykusuzluktan gözlerim kapanmasına rağmen, bir sıkıntı bastı içimi anlatamam, hayırlara vesile olsun inşallah
yeni gelen bütün arkadaşlar hoşgeldiniz, sağlıkla, keyifle bol ve kalıcı kilo vermeleriniz olur inşallah
inşallah canımHayrolsun inşaAllah
İyiyimgezegenfeza iyi misin tatlım. sinyaller iyi gelmiyor. insallah alicilarimda bir sıkıntı vardır.
Yaşıyoruz böyle durumları normal yani,bende uyuyamayaınca dört dönüyorum resmen.sağol canımın içi
itiraf ediyorum beş tane sarmada durabilme sebebim kalanını kızıma ayırmaktı, yoksa sarma olunca tencereyle yiyebiliyorum
ayy hatta bunu anlatayım, evlendiğimin ilk aylarıydı kayınvalideme gittim o da sarma yapmış, bana dedi ki kızım bi bak tadına pişmiş mi, eşim de annesine dedi ki anne emin misin bak Jasmin tencereyi yarılar tadına bakayım derken
geçen gün de yemeğe geldiler, sarma yapmış yine sağolsun, servis yaparken tencerenin 1/5'ini yedim heralde, o kadar severim
inşallah ablacım, evet evet güzel şeyler olacak, uyuyamamanın verdiği gerginlikle muhtemelen bastı da bastı
eşimin de huzursuz bacak sıkıntısı var o tutmuş zaten o da uyuyamayınca daraldı demek ki
Bulman ve daha iyi hissetmen dileğiyle canım.İyiyim
Kara kara düşünüyorum
Terapi merkezine götüreceğim Dr raporunu bulamıyorum
Kızının varlığına dua ediyorum.sağol canımın içi
itiraf ediyorum beş tane sarmada durabilme sebebim kalanını kızıma ayırmaktı, yoksa sarma olunca tencereyle yiyebiliyorum
ayy hatta bunu anlatayım, evlendiğimin ilk aylarıydı kayınvalideme gittim o da sarma yapmış, bana dedi ki kızım bi bak tadına pişmiş mi, eşim de annesine dedi ki anne emin misin bak Jasmin tencereyi yarılar tadına bakayım derken
geçen gün de yemeğe geldiler, sarma yapmış yine sağolsun, servis yaparken tencerenin 1/5'ini yedim heralde, o kadar severim
inşallah ablacım, evet evet güzel şeyler olacak, uyuyamamanın verdiği gerginlikle muhtemelen bastı da bastı
eşimin de huzursuz bacak sıkıntısı var o tutmuş zaten o da uyuyamayınca daraldı demek ki
Teselli ödülüm çok güzel yaaaa
Gözüm gönlüm hatta burnum şenlendi tatlışım
Diyetisyen ?
ben de ben deeKızının varlığına dua ediyorum.
sağol canımm, Allah razı olsunEşine geçmiş olsun canım Allah şifa versin. . Akşamları çay içmeyi bıraksın çok faydası oluyor. Bir de magnezyum eksikliği olabilir mi o da gece ayak ağrısına sebep oluyor.
Demi napayım mecburAfiyet olsun canım Tavuklu pilav ve nohutu ayırmışsın seni affetmeyecekler
Güzel menü ayşecim.
Çok geçmiş olsun,hasta olunca yenmiyor sonrasında olan oluyor.Kızlar selaaammm,diyet felan kalmadı ben de. Hastalıktan çıktım hiç bir şey yiyemiyordum bir haftadır. 2 gündür her şeye saldırıyorum. Kılomu artırdım teşekkürler kendim
Çok teşekkür ederim buna çok ihtiyacım vardı artması gerçekten sorun değil çünkü sağlık olmayınca hiç bir şeyin anlamı olmuyor.Çok geçmiş olsun,hasta olunca yenmiyor sonrasında olan oluyor.
Kes,nlikle öyle sağlık çok önemli burada,diyet yaparkende öyle aslında vereceğiz diye kendimizen bazen çok ödün veriyoruz.Çok teşekkür ederim buna çok ihtiyacım vardı artması gerçekten sorun değil çünkü sağlık olmayınca hiç bir şeyin anlamı olmuyor.
İyileşmene çok sevindim canım. Gecmis olsun. Saldırırken seçici ol lütfenKızlar selaaammm,diyet felan kalmadı ben de. Hastalıktan çıktım hiç bir şey yiyemiyordum bir haftadır. 2 gündür her şeye saldırıyorum. Kılomu artırdım teşekkürler kendim
Çocuktan farkları yok kuzum. Başının etini yemeye devam et. Bir şekilde ikna olacak .ben de ben dee
sağol canımm, Allah razı olsun
bence de magnezyum eksikliği ki başka başka belirtileri de var ama eşim çok dediğim dedik bir adam adam gibi bir doktora gitmiyor kendisi için
bir tane bir doktor tutturdu ona gidip duruyor ama o da sadece hmmm evet demirin çok yerlerde???? eeee sebep, eeee çözüm??? hiç biri yok. diyorum ki magnezyumuna baktır aaaa unuttu doktor ben de unuttum diyor
eşimin anormal derecede kansızlığı var muhtemelen de ondan da kaynaklanıyor bu durumu ama çözüm aramıyor
Afiyet olsun bademim.Günaydınlar Eki Görüntüle 3362709
Kahvaltım 1 sahanda yumurta turp havuç 1 dlm ekmek