- 16 Mart 2008
- 45.461
- 220.903
Hayırlı olsun. Umarım sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya tekrar kavuşursun. Karatay işin içindeyse kesinlikle doğru yoldasın. Basarilar dilerim.ADINIZ: succulent
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ: 165
KİLONUZ: 61.9
HEDEF KİLONUZ: 55
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ: mühendis
ÇOCUK SAYISI: 1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: yemek :)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: romatizmal bir rahatsızlığım var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Çöp beslenmek hastalığımı tetikliyor. Geçtiğimiz hafta sonunu ağrılarla geçirdim. Yaşımı düşündüm. Kendine gel dedim. :) 30 yaş öncesinde fit bir insandım aslında ama son 5 yıldır sürekli kilo alıyorum. Araya gebelik ve emzirme süreci de girince pert oldun işte. Eski ben olmak istiyorum. :)
Daha önce katıldım aranıza 58 kiloya kadar indim bir daha da oraları göremedim hep yukarı gittim maalesef.
Taş devri diyeti uygulamak istiyorum. Ahmet Aydın ın kitabını okumaya başladım bugün. Karatay taş devri karışık bir şey uygulayacağım. Glüteni kestim. Şeker yok zaten.
Sabahları 5.30da evden çıktığım için kahvaltı hazırlayamıyorum. Çok gözüm dönerse kantinden simit poğaça açma yiyorum. Birkaç gün kendimi deneyeceğim Glüteni tamamen kesince belki sabah simitlere saldırmam. Yok kötü olursam geceden kahvaltı hazırlamaya başlarım kendime.
Öğlen yemekhanede yiyorum o kısım rahat. Akşam da evde
köfte/balık salata zeytinyağlı
Baklagil salata
Etli sebze yemeği salata
Ve yanlarına az basmati pilavı ya da karabuğday ekmeği.
Bunları yersem sabaha çok acıkmam gözüm dönmez bence.
Benden bu şekilde kızlar. Umarım bu sefer olur.