Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok üzüldüm , çok zor oluyor çeken bilirEvet insan o kadar kötü hissediyor ki. Yani ne yapsam geri gelmeyecek hissi insani kahrediyor. Her gece dua ettim rüyama girsin diye. Allahtan dualarim kabul oldu 1 kere de olsa gördüm, burda mutluyum her seyi yiyorum güzel bakiyorlar demisti yeni sahibi vardi tekrar sevmeye gelebilir miyim dedim hayir dedi daha da görmedim umarim gittigi bir yer varsa mutludur ve benimle de hep mutlu olmuştur, elimden geleni hep yaptim sizin de basini sagolsun malesef elden hicbir sey gelmiyor keşke gelse
aynen. 2 aydır o yok. insülin direnci başlamış. üstüne hipom ilerlemiş. tokluk şekerim çok düşük vs. hepsi etkiliyorZaten o etkiliyo , benim de bi garipiştah tavan yaptı belim doğrulmuyo
Çok ani verilmiş bı karar oldu benim için biraz hazırlık yapmam lazım şahsen kaçamak yapmamaya çalışacağım en azından paketlı ürünlerde ev yapımı nefsımı köreltecek daha az kalorılı tatlı tarıhlerıne bakacağım en azından atıştırmaya cunku kendıme yemek öğününde yemek hazırlamak bıle bazen luks oluyor bakalım nereye gıdecek olaylar heyecanlıyımAfiyet olsun papatya Ne güzel bir menü karbonhidrat oranı az, kaçamak hiç yok. Bir porsiyon meyve de dahil edebilirsin kış mevsimi . Sütünün bağışıklığı için. Evet suyu iki bardak daha artırabiliriz.
Ne demek istiyosunyılbaşı mı ben mi yaptımbu hafta hepimiz dağıldık
Hangi alkol çeşidi? Bagimli derecesinde mi iciyorsun?Hanımlar ben 1.66 boyunda 50 kiloyum aslında ideal kilom ama ne yazık ki alt karın göbeğim var bununda alk*lden dolayı olduğunu düşünüyorum çünkü artık eskisi gibi yağlı yiyecekler tüketmiyorum. Aranızda a*kl kullanıp düzenli spor ile fitliğini koruyan var mı?
Evet alkil cesidi onemli konuNe kullandığını anlamadım ki
Teşekkür ederimHoşgeldin canım
Benim pilates hocam, asıl şimdi çok dikkat et ve sporu bırakma dediaynen. 2 aydır o yok. insülin direnci başlamış. üstüne hipom ilerlemiş. tokluk şekerim çok düşük vs. hepsi etkiliyor
hoşgeldin canım aramıza. bebişin çok tatlı maşallahÇok ani verilmiş bı karar oldu benim için biraz hazırlık yapmam lazım şahsen kaçamak yapmamaya çalışacağım en azından paketlı ürünlerde ev yapımı nefsımı köreltecek daha az kalorılı tatlı tarıhlerıne bakacağım en azından atıştırmaya cunku kendıme yemek öğününde yemek hazırlamak bıle bazen luks oluyor bakalım nereye gıdecek olaylar heyecanlıyım
Yapmam gereken şeylerden kısaca bahsedermisiniz aktıf olmaya çalışayım
O kadar üzücü ki bir daha asla hayvan beslemek istemiyorum baska bir canlinin acisini yaşamak istemiyorum. Disardakileri sevip beslemek yeterli artık benim için. Valla konu da alakasiz bir yere gitti ama sağolunÇok üzüldüm , çok zor oluyor çeken bilir
Genelde bira göbek yapar ama yanında bişeyler yenen içkiler de var. Onlar da yapar benceHangi alkol çeşidi? Bagimli derecesinde mi iciyorsun?
Evet alkil cesidi onemli konu
Öyle ama ben hala hem dışardakilere bakıyorum hem evdekiler varçok seviyorumO kadar üzücü ki bir daha asla hayvan beslemek istemiyorum baska bir canlinin acisini yaşamak istemiyorum. Disardakileri sevip beslemek yeterli artık benim için. Valla konu da alakasiz bir yere gitti ama sağolun
R.?2 aydır r. de yok. o da sıkıntı yarattı
Benimde tokluk 48 idi bir sure ama hayatimdan meyveyi falan cikarmistim,doktor kizdi tabimeyveyi tekrar beslenmeme ekleyince duzeldiaynen. 2 aydır o yok. insülin direnci başlamış. üstüne hipom ilerlemiş. tokluk şekerim çok düşük vs. hepsi etkiliyor
Regl galiba
Regl
Hmm. Neden öyle noktalı yazıldıki acaba @60kiloyumRegl galiba
Açık yazmak istememiş.Hmm. Neden öyle noktalı yazıldıki acaba @60kiloyum