- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Evet canım yılbaşı öncesi Cuma 69.7 idim 6yı gördüm ve kupayı kaptım görmedin mi kupamıAmin insaallahh canımm verdinmi kiloşları yılbaşına kadar demistin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım yılbaşı öncesi Cuma 69.7 idim 6yı gördüm ve kupayı kaptım görmedin mi kupamıAmin insaallahh canımm verdinmi kiloşları yılbaşına kadar demistin
Aaaa yoo giremedimki pek etiket edeydin ya terbiyesuzzzEvet canım yılbaşı öncesi Cuma 69.7 idim 6yı gördüm ve kupayı kaptım görmedin mi kupamı
Aynı kilodaydik cuma günü Beraber yürüyelim tamam mı? Yalnız ben öyle kilo kilo eksilemiyorum. arayi çok açma yeter bir seslenme mesafesi olur yaniEvet canım yılbaşı öncesi Cuma 69.7 idim 6yı gördüm ve kupayı kaptım görmedin mi kupamı
Böyle büyüyecekler annesi.Evett abla
Yaaa çok sevindim bitanem. Ne güzel anılar biriktireceksiniz . Cok sağ ol bitanem inşallah bir gün bana da nasip olur.Darısı sana olsun çıtırcım 2 hafta sonra bende gidiyorum okulu tatile girecek benle kalacak.
Oyyy gezom süpersin emeklerinin karşılığı tebrik ederim süpersin
Az önce girdim eve bende yoksa gelirdim seninleYürüyüşe gelecek olan var mı
Kargo yüzünden sabah çıkamadım
Ahhh çok doğru ama gitmiyor iste7/24 evde her daim yanımda offfKoca dediğin çalışır evde durmaz demi ekürim ne işleri var evde yani
Ayyy benimki de öyle diyorum jandarma başımdan eksik.olmuyorEvet ya ...
Ahhh ekürim ah...benimki bülbül gibi evde bütün gün şakiyor.
Kıyamam ona benZor sakinleştirdim kaldıramıyorum kucağıma da bide kucak istiyodu şimdi baby tv açtım az sakinlessin diye
aminnn kankişim evlat tan daha tatlı Allah nasip etsin sanada kuzummYaaa çok sevindim bitanem. Ne güzel anılar biriktireceksiniz . Cok sağ ol bitanem inşallah bir gün bana da nasip olur.
Napacayiz kankimOyyy gezom süpersin emeklerinin karşılığı tebrik ederim süpersin
Az önce girdim eve bende yoksa gelirdim seninle
Ahhh çok doğru ama gitmiyor iste7/24 evde her daim yanımda offf
Ayyy benimki de öyle diyorum jandarma başımdan eksik.olmuyor
Bambaşka bişi bu ekürim tarifi bile olmuyor inan,bir bakmışsın oğlun evlenmiş torunu kucağına vermiş seninde ne güzel olur.Yaaa çok sevindim bitanem. Ne güzel anılar biriktireceksiniz . Cok sağ ol bitanem inşallah bir gün bana da nasip olur.
Evde oldularmı zor cidden,neyseki eşim abisiyle beraber çalışıyor,emekli olduktan sonra başladı yanında.Oyyy gezom süpersin emeklerinin karşılığı tebrik ederim süpersin
Az önce girdim eve bende yoksa gelirdim seninle
Ahhh çok doğru ama gitmiyor iste7/24 evde her daim yanımda offf
Ayyy benimki de öyle diyorum jandarma başımdan eksik.olmuyor
Reklam verdim tatlım.Elhan bildirim geldi şimdi senden
Arkadaşlarim da senin gibi söylüyor canım. Nasip olsun inşallahBambaşka bişi bu ekürim tarifi bile olmuyor inan,bir bakmışsın oğlun evlenmiş torunu kucağına vermiş seninde ne güzel olur.
Evde oldularmı zor cidden,neyseki eşim abisiyle beraber çalışıyor,emekli olduktan sonra başladı yanında.
yerimmmmmm benimkinin de 20 lik dişleri gelmiş,çekilecekOyyy allah yardımcın olsun ablaa bende diyorum benim kız niye ağlıyo sürekli altta 2 disi daha geliyo gözüktü
bende gelen bildirimdeki yazı nerede diye arıyorumReklam verdim tatlım.
Bir tavsiyen var mı acaba? Spor yapıyorum (yeni ve alt karnım var) fakat menü konusu hakkında 0 bilgiyimEvet canım yılbaşı öncesi Cuma 69.7 idim 6yı gördüm ve kupayı kaptım görmedin mi kupamı
ElhanBir tavsiyen var mı acaba? Spor yapıyorum (yeni başladım ve alt karnım var) fakat menü konusu hakkında 0 bilgiyim
Oyyy bide cekilcekk o diş vakası hepten zor yavvv kaç yaşın apeki seninkiyerimmmmmm benimkinin de 20 lik dişleri gelmiş,çekilecek
Hoş geldin canım Tabi ki katılabilirsiniz.Merhabalar hanımlar yeni katılımcı katilabiliyormu nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
Süper oldu çıtırcımReklam verdim tatlım.
C,dden bambaşka bişi evladın bile önüne geliyor.Arkadaşlarim da senin gibi söylüyor canım. Nasip olsun inşallah