- 18 Mart 2018
- 29.936
- 117.817
- 34
Ooo maşaAllahBugün 7.seviyeye merhaba diyorum
Rabbim şifa versin, kolaylıklar dilerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo maşaAllahBugün 7.seviyeye merhaba diyorum
Estağfurullah kuzum benim. Nur topu gibi bir takımın var. Onlar da seni çok merak ediyordu.ben de çok özledimmmmm
Canım benim yokluğumda benim sorumluluğumu böyle güzel seve seve göğüslediğin için çok sağol . Eline emeğine sağlık meleğim benim Elhan
Sen de hep böyle mutlu et ve o mutluluğuda , sevgiyide fazlasıyla geri al canım . Tüm güzelliklerin seni bulacağı bir yıl olsun. ❤
Kayıp kaptan bulundu yuppi❤
Kuzum tüm yılın en yoğun gününe denk geldi. Kusura bakmayın Elhana özelden hemen haber verip yardım istedim onun için.
Akrepcim desteğin için teşekkür ederim canım çok incesin çok sağol ❤
❤ Elhan ım yaaaaaa sen melekmisin
Ne kadar teşekkür etsem az desteğin için iyi ki varsın canım arkadaşım
ben almaştım birkaç ay önce ama çok düzenli kullanmadım.Aranızda kolajen kullanan var mı kızlar?
gece 3 te yatınca mecbur biraz yedim. ama saat kaçtı hatırlamıyorumYa ben sana yorum yapmıştım umarım yemezsin diye Yazrken karışıklık oldu sildim derken gezegenfeza dan alıntı yapmışım dikkat etmeden Yedin mi kuruyemisleri
valla dünkü sporum sadece sabahtan pazara gitmekti. akşam da azcık müzikle evde 3-5 dk oynadım. maksat hareket olsun diye.Hiiii evet maviş arkadaşım ben de fazla kacirdim bugun yaa her gün 2 lt su icerken 3.5 lt ictim sen ne kaçırdın? Umarim sporu fazla kacirmamissindir
Afiyet olsun canım .Dün ki menümü paylaşayım
Kahvaltı
1 yağda yumurta
7 adet zeytin
1 dilim kaşar
1 dilim ekmek
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi az şekerli
Akşam
Üç kaşık kıymalı makarna
1 bardak ayran
Bolca salata
Elhan blonde ambition
Afiyet olsun canım. Sporlar şahaneCumartesi menüsü
Kahvaltı 11
1 TB ekmeği
3 YK menemen
1 minik kıymalı börek
1 dilim peynir, 2 ceviz,3 zeytin
Domates, maydonoz
Akşam 18:30
Fırında somon
1 orta boy patetes
Salata
2,5 lt su
3300 adım 330 p
30 dk cardio 300 p
200 zıplama 250 p
Toplam 880 p
Elhan Cordelia blonde ambition
❤Elhan kaptanimiz yazmisti kurmizi takim kaptanımız işi geregi yilsonu yogunlugu yasiyor o yuzden ben elimden geldigince sizin mesajlarinizi okuyacagim merak etmeyin diye
Gözden kacmis
❤Tatlım yardımcı kaptanlığı aynı zamanda Ellssa üstlendi sağ olsun. Yalnız değilsiniz bitanem bugün yarın gelir inşallah kaptanımız. blonde ambition tatlım özledik aynı zamanda.
Nasıl oldun canım,?Kayıp kaptan bulundu yuppi
Çünkü hatay gelini olmak bunu gerektirir :)Bütün günlerine afiyet olsun canım Cumaya kadar sağlıklı özenli menülere ihtiyacımız var çok dikkatli ol , risk alma lütfen
Hatay Sofrası kokuyor pazar menüsünde
Ben içtim çorbası hemen menumu yazayım da görE hani herkes yiyip iccekti de bugun vicdan corbasi icecekti noldu boyle diyip dikkat ettiniz dimi hepiniz
Yaş 40 dedi. Artık düzenli kullanmak lazım herhalde. Bende ara ara kullandım ama düzene sokmadim hiç.ben almaştım birkaç ay önce ama çok düzenli kullanmadım.
Afiyet olsun canım. Bende de var ama sararken kırılıyor sinir oluyorum.Pazar menüsü
Sabah
2 Lokma simit
4 parmak genişliğinde çok ince lavaş
1,5 haşlanmış yumurta
Çok az peynir
2 siyah 2 yeşil zeytin
Domates
Salatalık
3 4 sucuk
1 lokma tahin pekmez
Akşam 17.00
1 tabak pırasa yemeği
3 4 parmak genişliğinde tb. Lavaş
(bu lavaslardan yine alicam Çünkü bitti sabahlari yumurta salata peynir ve avokado koyuyorum biraz da peynir ekliyorum yiyorum çok hoşuma gidiyor hem karnım doyuyor hem gözüm )
Elhan pastelfit
Harikasın maşallah sana31.12 spor
11017 puan 1100
30 dk Leslie 300
200 ip atlama 1000
Toplam 2400
Cordelia
Elhan
pastelfit
Eki Görüntüle 3361624
Migrostan almıştım markasını bilmiyorum eğer alırsam sana yazarım. Çok yumuşak ve tadi lezzetliydi.Afiyet olsun canım. Bende de var ama sararken kırılıyor sinir oluyorum.