- 13 Ekim 2016
- 6.185
- 26.617
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun şimdi iyi misinEvet canım toparlanmaya çalışıyorum.
Cok şükür teşekkürler canımGeçmiş olsun şimdi iyi misin
Çok geçmiş olsun bitanem Acil şifalar dilerim. Aksam saatlerinde mide çalışmamaya alıştığı için sıkıntı yaşamış olabilirsin.Evet canım toparlanmaya çalışıyorum.
Amin kuzum. GünaydınGünaydınlar hepimiz için hayırlı, sağlıklı musmutlu olduğumuz bir yıl olsun inşallah
Hayırlı sabahlar bitanemHayırlı sabahlarrr herkese
Afiyet olsun. Menun çok güzel. Faydalı olması dileğiyle.Pazar menüsü
Sabah aç karna su ile 3 gün kurusu
Kahvaltı 11
2 dilim tb ekmeği ile kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Maydonoz
1 tk labne
Ara 15
Sade kahve
1 avuç çiğ kuruyemiş ve meyve karışımı
Ara 17:30
Yarım portakal
2 yk yoğurt
Akşam 20:00 geç saate kaldı malesef
1 kepçe pirinç çorbası
3 YK kaşığı et kavurma
Salata
2 lt su
100 zıplama
125 p
Elhan Cordelia blonde ambition Ellssa
Günaydın aşkitocum.Günaydın hanımlar
Günaydın tatlışım. Mendile bakılırsa eksi var gibiGÜNAYDIN HERKESE
Teşekkürler kaptanımÇok geçmiş olsun bitanem Acil şifalar dilerim. Aksam saatlerinde mide çalışmamaya alıştığı için sıkıntı yaşamış olabilirsin.
Amin kuzum. Günaydın
Hayırlı sabahlar bitanem
Afiyet olsun. Menun çok güzel. Faydalı olması dileğiyle.
Günaydın aşkitocum.
Günaydın tatlışım. Mendile bakılırsa eksi var gibi
Güzel bir eksi var. Yarına daha da güzel olur inşallahÇok geçmiş olsun bitanem Acil şifalar dilerim. Aksam saatlerinde mide çalışmamaya alıştığı için sıkıntı yaşamış olabilirsin.
Amin kuzum. Günaydın
Hayırlı sabahlar bitanem
Afiyet olsun. Menun çok güzel. Faydalı olması dileğiyle.
Günaydın aşkitocum.
Günaydın tatlışım. Mendile bakılırsa eksi var gibi
Hayatımıza güzel başlangıçlar lazım tam da böyleGüzel bir eksi var. Yarına daha da güzel olur inşallah
Sevgili Bethim iyi bak kendine. Kan değerlerine bir bakmak lazım. Uyku halin bir mesaj olabilir. Enerjili , bol motivasyonlu bir bethe ihtiyacımız var.Menulerimi yazamadım
Cumadan beri eksik
3 gündür misafirim var yatılı
Sabah akşam doluyjm elime teli alıyorum uykuya yenik düşüyorum
Başım boşalınca yazicam pastelfit kaptanım
Geçen cuma:63.1
Pazartesi:63.7
Fark:+600 gram
Allaha şükür bununla atlattım yılbaşı tatilini
Almasam daha iyiydi ama inşallah cumaya vericem
pastelfit Elhan
Bu seviyede ne yapacaksın?Bugün 7.seviyeye merhaba diyorum
Hangi sayfa hocam benim haberim yok@kardasyan
Sağlıklı tarifler bölümümüze katılmak istediğinizi yazmışsınız.
İlk sayfamızı alintiladim okursanız sevinirim. Karar verirseniz orada katılım formumuz var doldurup paylaşmanızı rica ederim.
Ne kadar tatlısın sagol. Evet eksik büyük ihtimalle yaptircam hatta çarşambaya randevu alayım yaaa yarın mı çok sevindim akşama dengeli inşallah opuyorumSevgili Bethim iyi bak kendine. Kan değerlerine bir bakmak lazım. Uyku halin bir mesaj olabilir. Enerjili , bol motivasyonlu bir bethe ihtiyacımız var.
Yarın bildirim yapma kararı aldık kuzum. Dilerim yarına +600 gider güzel bir adım atarsın. Üzülme sağlıklı beslenmeye gayret et kuzum. Geçmiş menüleri de dert etme. Güncel olanı paylaşırsın bu akşam. İyice dinlen.
Bir tane Bethimiz var başka yok. Saglikla yaşaması , kendini iyi hissetmesi bizi de mutlu eder. Bugün randevunu al kuzum ihmal etme, hangi güne musaitsen. Sabah saatlerine al ki tahlil sonuçları erken çıksın.Bu seviyede ne yapacaksın?
Hangi sayfa hocam benim haberim yok
Ne kadar tatlısın sagol. Evet eksik büyük ihtimalle yaptircam hatta çarşambaya randevu alayım yaaa yarın mı çok sevindim akşama dengeli inşallah opuyorum