- 13 Ekim 2016
- 6.185
- 26.617
Ben bunun için heyecanlanıyorumOcak listesini bitireyim Ocak sonu hedefleri alacağım inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunun için heyecanlanıyorumOcak listesini bitireyim Ocak sonu hedefleri alacağım inşallah
Arkadaşım yapmıştı kereviz çok güzel olmuştuAksam icin kendime ayvali kerevizimi pisirip hemen iş yerime kosturucam
Eki Görüntüle 3361302
Sabah uyaninca 40 dk eliptik yaptim ve 500 ml su ictim
İlk ogunum şu şekildeydi
Wasa
Labne
Ajvar
Bir oarca onlet
Zeytin
Domates ve turp...
Eki Görüntüle 3361303
Sağlıklı mutlu yaşlar olsun canımMerhaba kızlar bugün benim doğum günüm bana böyle bir çiçek geldi acaba bakımı nasıl olur saksıyı değişmem mi lazım bilemedim internetde çok bilgi bulamadım. Konudan çok bağımsız ama Eki Görüntüle 3361308
Covid benzeri bişey var piyasada dikkat etEKG çekildi hocam. Sonrasında hemen kan sulandirci verin dedi Dr. Ama tansiyonum yüksekti. EKG de bir sıkıntı çıkmadı dedi doktor. Röntgene gectik akciğerde mi sikinti var diye. Cigerlerde temiz çıktı. Kanda da sıkıntı gözükmüyor dedi doktor iki kere kan alındı. Ama kardiyoloji görsün mutlaka dedi. Bakalım müsait bir zamanda gideceğiz artık
Crp 2 çıktı canım ondan da suphelendilerCovid benzeri bişey var piyasada dikkat et
Akrebim benim menüleri de böyle bir sopalasan ne iyi olur.Tuz zararlı. Tuz hariç karabiber zemcefil pul biber
Allah kabul etsin. Bizde de kutlanmaz canım. Bu yıl kutlanıcak hali kalmadı zaten. Filistin bi yana bi yandan 12 şehrimiz var. Kutlamalık bişey yok zaten.
Ee cuma tamam haberin yoktu cumartesi ne olacak
Tahin pekmez. 4 kaşık makarna da çok. Ayrıca akşam 9 da kaju leblebi olmamış.
Sen kaptansın kendine gel
4 dilim ekmek kahvaltıda çok. Çikolata olmamış. Çay yeterliydi. Akşam erişte yemişsin. 1 dilim ekmek çok gereksşzmiş.
Olmamış menün canım.
Ekmeği azaltırsan ve çikolatayı yok edersen dahs hızlandırırsin kilo vermeni
Kızlarla tatilden faydalanıp toplancaktık. Yüksük çorbası aşkına olacaktı. Bol sohbet çay belki çerez. Bugün serbest günüm çünkü.
Ondan da vazgeçtik. Şehit haberi çok üzdü. Kur'an okurum ben de.
Çok geçmiş olsun canımGünaydın herkese. Biraz geç oldu ama gece geç yattık. Dün gece rahatsizlandim. Gece 12 ye geliyordu eve geldigimizde. Üç gibi yattık 10 da kalktık.
Doğum günün kutlu olsun canım. Rabbim hayırlı mutlu sağlıklı seneler nasip etsinMerhaba kızlar bugün benim doğum günüm bana böyle bir çiçek geldi acaba bakımı nasıl olur saksıyı değişmem mi lazım bilemedim internetde çok bilgi bulamadım. Konudan çok bağımsız ama Eki Görüntüle 3361308
Hayatım iki gün de kötü maalesef. Reglim çok yoğun hem çok acıkıyorum hem enerjim düşüyor, aç duramıyorumAfiyet olsun kaptanım.
Sabah mahmurlugu iki menüyü tek menü gibi gördüm. eyvah eyvah deyip tekrar baktım Cumartesi öğünün daha güzelmiş.
Maşallah canım afiyet olsun
Şimdi iyi misin canım geçmiş olsunGünaydın herkese. Biraz geç oldu ama gece geç yattık. Dün gece rahatsizlandim. Gece 12 ye geliyordu eve geldigimizde. Üç gibi yattık 10 da kalktık.
Yaa hayatım kem küm atlatacağım inşallahTuz zararlı. Tuz hariç karabiber zemcefil pul biber
Allah kabul etsin. Bizde de kutlanmaz canım. Bu yıl kutlanıcak hali kalmadı zaten. Filistin bi yana bi yandan 12 şehrimiz var. Kutlamalık bişey yok zaten.
Ee cuma tamam haberin yoktu cumartesi ne olacak
Tahin pekmez. 4 kaşık makarna da çok. Ayrıca akşam 9 da kaju leblebi olmamış.
Sen kaptansın kendine gel
4 dilim ekmek kahvaltıda çok. Çikolata olmamış. Çay yeterliydi. Akşam erişte yemişsin. 1 dilim ekmek çok gereksşzmiş.
Olmamış menün canım.
Ekmeği azaltırsan ve çikolatayı yok edersen dahs hızlandırırsin kilo vermeni
Kızlarla tatilden faydalanıp toplancaktık. Yüksük çorbası aşkına olacaktı. Bol sohbet çay belki çerez. Bugün serbest günüm çünkü.
Ondan da vazgeçtik. Şehit haberi çok üzdü. Kur'an okurum ben de.
Vardır , işi mi var acaba Elhan bilirBu arada bizim kaptanın kaptanlığından haberi yok sanırım blonde ambition
Çok şükür daha iyiyim canımHayatım iki gün de kötü maalesef. Reglim çok yoğun hem çok acıkıyorum hem enerjim düşüyor, aç duramıyorum
Maşallah canım afiyet olsun
Şimdi iyi misin canım geçmiş olsun
Bence yok çünkü en son kilo bildirip çıkmış bir daha girmemiş. Aktif değil mi bu aralar? Herşey yolundadır inşallahVardır , işi mi var acaba Elhan bilir
Teşekkür ederimDoğum günün kutlu olsun canım. Rabbim hayırlı mutlu sağlıklı seneler nasip etsin
Yaa ne guzel iyi ki dogdun nice saglikli mutlu fit yaşlaraMerhaba kızlar bugün benim doğum günüm bana böyle bir çiçek geldi acaba bakımı nasıl olur saksıyı değişmem mi lazım bilemedim internetde çok bilgi bulamadım. Konudan çok bağımsız ama Eki Görüntüle 3361308
Yapar tabiii kerevize önyargili yaklasiyor çoğu kişi ama cok lezzetli hem de yag yakimina fazlasiyla destekci simdi icinde havuc,ayva,kereviz,bir portakal suyu var tam şifa kaynagi.. öksürüğüm balgamim var ayva iyi gelecektir,cig yedigimde beni kabiz yapiyor ayvaArkadaşım yapmıştı kereviz çok güzel olmuştu
İstesem yaparmi ki