- 24 Aralık 2023
- 2.238
- 11.874
- 25
Çok teşekkür ederim sizede mutlu yeni yıllar dilerim ay inşallah bir an önce görürüz su 7leriSerap seninle 7 lere beraber geçeceğiz gibin hissediyorum ya da arka arkaya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim sizede mutlu yeni yıllar dilerim ay inşallah bir an önce görürüz su 7leriSerap seninle 7 lere beraber geçeceğiz gibin hissediyorum ya da arka arkaya.
Çok teşekkür ederim yeni yıllarDoğum günün kutlu olsun canım
Çiçekler hiç anlamadığım bir tür
İyiki doğdun o zaman. Çiçeğin gibi güzel şirin olsun ömrünMerhaba kızlar bugün benim doğum günüm bana böyle bir çiçek geldi acaba bakımı nasıl olur saksıyı değişmem mi lazım bilemedim internetde çok bilgi bulamadım. Konudan çok bağımsız ama Eki Görüntüle 3361308
o zaman çok uzun çiğneyerek.. eminim löp diye yutuyorsundur birde : )) ben bir de çatal kaşığımı küçültmüştüm hı bi de bazı şeyleri yerken koreliler gibi çöp stick kullanıyorum : ))Olmuyor olmuyor olmuyor
Çok yoğunmuş. Gelene kadar ben bakıyorum canım.Bu arada bizim kaptanın kaptanlığından haberi yok sanırım @blonde ambition
Sabah minik böreğe takıldı gözüm ama akşam güzelmiş ve de en önemlisi erkenmiş. Sporların harika ötesi.Cumartesi menüsü
Kahvaltı 11
1 TB ekmeği
3 YK menemen
1 minik kıymalı börek
1 dilim peynir, 2 ceviz,3 zeytin
Domates, maydonoz
Akşam 18:30
Fırında somon
1 orta boy patetes
Salata
2,5 lt su
3300 adım 330 p
30 dk cardio 300 p
200 zıplama 250 p
Toplam 880 p
@Elhan @Cordelia @blonde ambition
Ya çok teşekkür ederim sizede sağlıklı mutlu bir yıl diliyorumİyiki doğdun o zaman. Çiçeğin gibi güzel şirin olsun ömrün
Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı gün doğmuşsun biliyormusunÇok teşekkür ederim yeni yıllar
Bizde yılbaşı vs falan yok eşim gezide zaten dun neyse bugün o oglusla takılıp 12 bile olmadan uyuruz muhtemel o yüzden benim için kolay geçer diye düşünüyorumMAVİ TAKIM
İyi pazarlar mavi boncuklar Bugün mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışalım. Daha zararsız salata tarzı yemeklere yönelelim, o zaman daha az kalori ile atlatırız günü. Ben biraz meze salata vs hazırladım çocuklar da seviyor. Pasta tatlı vs yok Yeni sene hepinize sağlık, mutluluk, huzur getirsin; kiloları götürsün inşallah
@Busra196
Mthn83
@gezegenfeza
@Beth18
@badem000
@Elhan
@60kiloyum
@Tesnim1903
@Meryem1306
@muhendishanim98
aysenurt3991
@kayipdunya
Zayif bir Dombili
@Lavinia_98
Saliyi bekliyorum kuzum. Tartı günü o gün dedik ya. Ödülleri dagitayim. Madalyalar arada kaynamasinOcak hedef listemiz bitti ise şubat hedefimizi belirleyelim mi Mthn83
İyiki kaptanellam iyiki tanımışım sizleri inşallah hep birlikte güzel hedefleri günleri göreceğizŞubat'ta istediğin hafiflige kavuşmani dilerim Dombilim. Sen kararlı olduktan sonra ulaşacağına da eminim . İyi ki tanışmışız.
Ocak hedef listemiz bitti ise şubat hedefimizi belirleyelim mi Mthn83
Saliyi bekliyorum kuzum. Tartı günü o gün dedik ya. Ödülleri dagitayim. Madalyalar arada kaynamasin
Tüm yıl uyuyarak gececekBizde yılbaşı vs falan yok eşim gezide zaten dun neyse bugün o oglusla takılıp 12 bile olmadan uyuruz muhtemel o yüzden benim için kolay geçer diye düşünüyorum
Yıl sonu hedefleri almıştım ya. Ocak sonu yapicaz onu. Ama salı tartisini bekliyorumaaa ne hedefi ne ödülü bende katılcam mı
yaa uzattık mı bende bugün tartı fotosu paylaşmıştım,kaçırmışım yeni kararı o zamanYıl sonu hedefleri almıştım ya. Ocak sonu yapicaz onu. Ama salı tartisini bekliyorum
Ocak tutmadı bari Şubat tutsaOcak hedef listemiz bitti ise şubat hedefimizi belirleyelim mi Mthn83
Evet tadı çok güzelafiyet olsun. ekşimayalı lavaş asrın tandırı mı?
Amin inşallahMAVİ TAKIM
İyi pazarlar mavi boncuklar Bugün mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışalım. Daha zararsız salata tarzı yemeklere yönelelim, o zaman daha az kalori ile atlatırız günü. Ben biraz meze salata vs hazırladım çocuklar da seviyor. Pasta tatlı vs yok Yeni sene hepinize sağlık, mutluluk, huzur getirsin; kiloları götürsün inşallah
@Busra196
Mthn83
@gezegenfeza
@Beth18
@badem000
@Elhan
@60kiloyum
@Tesnim1903
@Meryem1306
@muhendishanim98
aysenurt3991
@kayipdunya
Zayif bir Dombili
@Lavinia_98
Yok Ocak sonu için yeni hedefler alacağız yeni liste. Salı tartisi son günüyaa uzattık mı bende bugün tartı fotosu paylaşmıştım,kaçırmışım yeni kararı o zaman
hii ben sadece yılbaşına kadar diye bu aylık hedef aldınız sanmıştım öncesini bilmediğimden.Şimdi oldu her ay sonu için hedef belirliyoruz süperYok Ocak sonu için yeni hedefler alacağız yeni liste. Salı tartisi son günü