- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
Ne güzel . Güzel ,bol sohbetleriniz olsun inşallahŞimdiden Allah kabul etsin
Biz kızımda toplanacağız, kutlama yok, birlikte oturacağız, kayınvalidesigiller, eltisi, görümcesi filan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel . Güzel ,bol sohbetleriniz olsun inşallahŞimdiden Allah kabul etsin
Biz kızımda toplanacağız, kutlama yok, birlikte oturacağız, kayınvalidesigiller, eltisi, görümcesi filan
Benimki hiç birşey yemez , sadece kendi kuru ve yaş maması. Bu tarifi sokaktaki bebelere yapıcamBen hep el karari ile yapiyorum ama bu karisimda 1 kabak,1 sogan,2 havuc, yarim bardak yulaf,yqrim bardak pirinc,baharatlarda 1 er tatli kasigidir tahmini... 2 adet kalcali but yada marketlerde satilan sekilde 1 tabak tavuk ciger kullanabilirsin bu olcuye... Pisecek kadarda su şuan sizdilar resmen bu mamayi yer yemez uykuya daliyorlar
İlk defa yaptım bende canım çok beğendim bundan sonra da sık sık yaparım bulgur pilavı gibi oldu Bu pilavın çok versiyonu vardı ama denemek istersen eğer YouTube Dilara Koçak tarifini yaptım ben deneyebilirsin canımEvet canım misafir bereketiyle geliyor Allah geleni gideni eksik etmesin keşke yakın olsak da gelsen kankişim ne güzel olur
Turşu yu abartmadan yedim eskiden olsa bi tabak yerdim vallahi
Karnabahar pilavi ilk kez duyuyorum kisirını yaptım begendim biliyorum da bunu bilmiyorum nasıl güzel oluyor mu canım
Ben bebekkenden yapiyorum belkide aliskanlik birde cins kedilerin yemedigini söylüyorlar onlar özel hanimefendi beyefendi yaEllerine sağlık, bol bol sevap almışsın
Benimkiler hazır yiyor
Bazen tavuk, balık yerdi biri, şimdi onu da bıraktı
Biri kuru mama yiyor, kendisinin ıvır zıvırını yiyor, biri yaş mamayı çok yiyor, arada kuru da yiyor
Çok teşekkür ediyorum bitanem Oğlum iyileşti çok şükür. Ben de iyiyim. Buralardayız . Tekrar gelişine çok sevindim İstediğin kiloya ininceye kadar bizimle kal .
Benim kızın yavrularından biri kuru mama yedi diğerine asla yediremedimBen bebekkenden yapiyorum belkide aliskanlik birde cins kedilerin yemedigini söylüyorlar onlar özel hanimefendi beyefendi ya
abowww bu meydan okuma mı
Afiyet olsun kaptanım.20 Aralık Cuma
Sabah 10.00
2 waffle
Peynir 1 d kadar karışık
1er tk fıstık ezmesi ve petek bal
Ara
2 kavala kurabiyesi
Öğle 15.30
2 tabak haşlama et az patates
4 kaşık spagetti
Akşam 20.30
1 kase kestane
30 Aralık Cumartesi
Kahvaltı 13.00
Ispanaklı peynirli omlet
Biraz peynir zeytin
Salatalık
1tk tahin pekmez
1 d ekmek
Akşam 17.30
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık makarna
2 köfte
2 kaşık yoğurt
Ara 21.00
1 avuç kaju leblebi
Elhan
@blonde ambition
Günaydın Halecim.Günaydın gönül dostları.
Afiyet olsun canım Dilara Koçak tarifleri çok güzel. Vicdan çorbası onun muyduİlk defa yaptım bende canım çok beğendim bundan sonra da sık sık yaparım bulgur pilavı gibi oldu Bu pilavın çok versiyonu vardı ama denemek istersen eğer YouTube Dilara Koçak tarifini yaptım ben deneyebilirsin canım
Bol vitaminli çok güzel bir tarif. Jülide hanıma şifa olsun bir tek onun adı kalmış aklımdaBen hep el karari ile yapiyorum ama bu karisimda 1 kabak,1 sogan,2 havuc, yarim bardak yulaf,yqrim bardak pirinc,baharatlarda 1 er tatli kasigidir tahmini... 2 adet kalcali but yada marketlerde satilan sekilde 1 tabak tavuk ciger kullanabilirsin bu olcuye... Pisecek kadarda su şuan sizdilar resmen bu mamayi yer yemez uykuya daliyorlar
Abla menülerimi yazmak istiyorum ama yazmaya yüzüm yok. Ben aralıklı oruç uyguladığım için yeme vaktinde her şeyden az da olsa yiyorum. Sadece porsiyonları azalttım ve yeme vakitlerini düzenlemiş oldum.Günaydın Halecim.
Afiyet olsun Bademim. Karbon ceşitli ama miktarları az olduğu için inşallah sıkıntı olmazlar.Menüm
Sabah Yok
Öğle 14.00 kıymalı pide şalgam suyu
21.00 2 tane çiğköfte yeşillik 1 hazır lavaş (ama incecik şu yanında verilenlerden.) 2 baklava (akşam misafirlik var diye öğlen de pide yiyeceğiz diye sabahı akşamı iptal ettim. Yine de çok karbonlu oldu )
Su 2litre ye yaklaştım
Spor 40 dk yürüyüş
40.3 120p.
Cordelia
Elhan
pastelfit
Porsiyon kücülttüğün için artı gelmeyeceğini düşünüyorum canım. Kendinle yuzleşmen için yazsan keşke. Menüler zamanla güzelleşir hiç üzülme.Abla menülerimi yazmak istiyorum ama yazmaya yüzüm yok. Ben aralıklı oruç uyguladığım için yeme vaktinde her şeyden az da olsa yiyorum. Sadece porsiyonları azalttım ve yeme vakitlerini düzenlemiş oldum.
Çok şükür bitanem Spor fiziğini çok güzelleştirecek yaptıkça yapasin geliyor değil miBu hafta sporu artırdım tatlım . Ama sonucunu çok merak ediyorum bu arada biz kutlama hyapmayiz yılbaşında o yüzden kacamagim da olmayacak
Burası diyet topiği diye yazasım gelmiyor. Kınamasınlar sonra beni sjdkdkd yazmam iyi olacaksa yazayım.Porsiyon kücülttüğün için artı gelmeyeceğini düşünüyorum canım. Kendinle yuzleşmen için yazsan keşke. Menüler zamanla güzelleşir hiç üzülme.