- 16 Mart 2008
- 45.453
- 220.862
Bakalım müellifi kimmişSanki Ayça Kaya diye aklımda kalmış
Baktım kuzum Dilara' nınmış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım müellifi kimmişSanki Ayça Kaya diye aklımda kalmış
Bende gece 4 Te uyudum galiba, az önce çorap giydirmeye geldiler, kalktım. Muhtemelen tekrar koltukta uyuklamaya devam ederim, yorucu bir akşam oturması beni bekliyorGunaydinlar sabah 5 te uyutabildim var mi benim gibi olan? Her ay sonu boyle bur günüm oluyor mutlaka dolunay diyorlar ondan mi ki nasıl şiş hissediyorum uyku uyumamaktan bugunde calisacagim yilin son günü oldugu icin elimde varolan işleri transfer etmeliyim malum herşey gibi bizim sektörde zamlanacak
Günaydın Leylacim. Dolunay bayağı kücülmüştü eski etkisi mı kaldı üzerinde bilemiyorum. İşlerin yoğunluğundan kendini ihmal etme enerji verecek bir şeyler iç ve ye. Uykusuzluk, yorgunluk stres zamanlarında bağışıklık düşüyor virüsler semtine ugramasin kuzum.Gunaydinlar sabah 5 te uyutabildim var mi benim gibi olan? Her ay sonu boyle bur günüm oluyor mutlaka dolunay diyorlar ondan mi ki nasıl şiş hissediyorum uyku uyumamaktan bugunde calisacagim yilin son günü oldugu icin elimde varolan işleri transfer etmeliyim malum herşey gibi bizim sektörde zamlanacak
Sanki Ayça Kaya diye aklımda kalmış
Bakalım müellifi kimmiş
Ayça nerden aklıma gelmişBakalım müellifi kimmiş
Fezocum akşam için şimdiden iyice dinlen o zaman. Evde kiprasmak yok bak az kipraş ya da.Bende gece 4 Te uyudum galiba, az önce çorap giydirmeye geldiler, kalktım. Muhtemelen tekrar koltukta uyuklamaya devam ederim, yorucu bir akşam oturması beni bekliyor
Kabak çorbası var onun da. Selahattin' in de var.Ayça nerden aklıma gelmiş
Hmm sanki onunda vardı bişey, çok diyetisyenle işim olmaz da tv de çıkardı da dinlerdim
Bugün ağrım çok olacak gibi, zaten çok işim yok, yavaş yavaş yaparımFezocum akşam için şimdiden iyice dinlen o zaman. Evde kiprasmak yok bak az kipraş ya da.
Bugün ağrım çok olacak gibi, zaten çok işim yok, yavaş yavaş yaparımFezocum akşam için şimdiden iyice dinlen o zaman. Evde kiprasmak yok bak az kipraş ya da.
Canım Türk kahvesi daha sağlıklı içine tarçın varsa Hindistan cevizi yağı da koy. ( piştikten sonra)Elhan kaptanım şimdi kahve içicem ama Türk kahvesi mi içeyim filtre kahve mi ? Karar veremedim de Bi yardım etsen
Tamamdır canım Sen istersinde ben tarçınlı Hindistan cevizli yapmaz mıyım? Cansın sen tarçın ve Hindistan cevizi yağı her ikisi de piştikten sonra mı ? Yoksa sadece yağ mı piştikten sonra canımCanım Türk kahvesi daha sağlıklı içine tarçın varsa Hindistan cevizi yağı da koy. ( piştikten sonra)
Ben filtre kahveyi cok seviyorum ama o daha sağlıklı, wcyi de kolaylaştırır.
Belkide o aklımda kaldıKabak çorbası var onun da. Selahattin' in de var.
Türk kahvesi bana porsiyon olarak az geliyor, tercihim çoğunlukla filtreElhan kaptanım şimdi kahve içicem ama Türk kahvesi mi içeyim filtre kahve mi ? Karar veremedim de Bi yardım etsen
Değil mi ya Ben şu an ne yapıyorum ama bil bakalım türk kahvesini kocaman kocaman fincana yapıyorumTürk kahvesi bana porsiyon olarak az geliyor, tercihim çoğunlukla filtre
Ve şöyle bişey duydumCanım Türk kahvesi daha sağlıklı içine tarçın varsa Hindistan cevizi yağı da koy. ( piştikten sonra)
Ben filtre kahveyi cok seviyorum ama o daha sağlıklı, wcyi de kolaylaştırır.
Tercih senin yine de bitanem afiyet olsun.
Bende hep iki katını yapardımDeğil mi ya Ben şu an ne yapıyorum ama bil bakalım türk kahvesini kocaman kocaman fincana yapıyorum
Yaaaaaa Bu kadar güzel kokmasının bir nedeni varmış demek kiVe şöyle bişey duydum
Türk kahvesinin kokusuna melekler gelir, koku gidene kadar kalırlarmış