- 30 Mart 2021
- 4.579
- 23.144
Ne güzel sevap kazanmışsın.Evet kuzum bulduğumda çok hastaydı iyileşti hayatımı guzellestirdi çok güzel anılarımız oldu ama bir anda veda etti. Alışmak zorundayım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel sevap kazanmışsın.Evet kuzum bulduğumda çok hastaydı iyileşti hayatımı guzellestirdi çok güzel anılarımız oldu ama bir anda veda etti. Alışmak zorundayım.
Diyosunn. Ben de biraz araştırayım çok teşekkür ediyorumAz önce karşıma bir video çıktı
Yoğurt içine sumak ve limon suyu ekleyip yerseniz diyet ve sporla göbek yağlarından kurtulabilirsiniz
Birazda zerdeçal eklerseniz insülin direnci için faydalıymış
Ara öğün olarak tercih edebilirsiniz
Beth18 @60kiloyum
Ay noddle bile o kadar kalorili değil bunun yarısı kadarKrema olunca iş değişiyor tabi
Çok şükür Allah sağlık sıhhat versin.Bekliyorum cnm iyi bir Dr bulduk çok şükür umudumu ona bağlıyorum 4 ocak için gün verdiler 2024 ün ilk güzel ve çaresi var haberini alacağım gün olması için dua ediyorum. Umudumu yüksek tutuyorum rabbim büyük ona sığınıyorum
Evet ya öyle oldu akşam yemicem bakalim inşallah dayanırım. Çocuklar yer diye yaptım ben yedim hiçte öyle saldırma halinde değildim sakin sakin yedim. Yemeyedebilirdim aslında bakalım.Afiyet olsun canim . Tatlının dibine vurmuş sun bugün
Sporla ve sonraki günler menülerinde telafi edersin sen
Ay ben de çok sevdim instagramda görmüştüm ne zamandır canim çekiyordu. Yaptım ve çok doyurucu olduKek ve çikolatalı ekmek hariç çok güzel. kahvaltıyi çok beğendim afiyet olsun
Kullandığınız lavasi nerden aldınızAy ben de çok sevdim instagramda görmüştüm ne zamandır canim çekiyordu. Yaptım ve çok doyurucu oldu
Evet, aa sen yeni nickimi bilmiyodun demek. Ben de diyroum yazmiyor hiç.Sen boza mısın?
Çok aşırı obez gördümAy benim de hiç aklıma gelmez
Vallahi takdir ettim seni hiç ölmeyecek gibi diyet yapıyorsun, Yarın olecek gibi mesajını şimdiden alıyorsun.
Kıyamam Bazen olmayabilir sonuç alamamış olabilirsin ama bu her seferinde tekrar edecek değil ki canım bence sen suçlu falan değilsin kendini lütfen üzmeŞu diyetisyen işini eşime söyledim pahalanacakmis dedim. 3 binde versek değişen birşey olmayacak dedi.
Haklı belkide. Tüp mideden bile sonuç alamadım diyetisyen ne yapacak bana
Kalbim kırıldı ve suçlusu benim
Mezarını şimdiden alıyorsun yazacaktim sözlük duzeltmis. Öyle deme ya sen zayiflayacaksin canimÇok aşırı obez gördüm
Hem kendine hem cevrsine yük
Ben kendimi taşıyamazsam kim taşır beni
Ya neden öyle dedi ya sana güvense olmaz mı? Sen neden böyle karamsarsinŞu diyetisyen işini eşime söyledim pahalanacakmis dedim. 3 binde versek değişen birşey olmayacak dedi.
Haklı belkide. Tüp mideden bile sonuç alamadım diyetisyen ne yapacak bana
Kalbim kırıldı ve suçlusu benim
Ben hep kiloluydumMezarını şimdiden alıyorsun yazacaktim sözlük duzeltmis. Öyle deme ya sen zayiflayacaksin canim
Ya neden öyle dedi ya sana güvense olmaz mı? Sen neden böyle karamsarsin