- 7 Mart 2010
- 20.701
- 100.222
Hahaha tabi ki yapmam ama bir zamanlar mercimek ekmeği yapardımanladım canım. dolapta hazır olunca iyi oluyor. kara ekmek deyince acaba farklı bir paket ekmek mi alıyor dedim. yoksa sen kendin yapmazsın biliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha tabi ki yapmam ama bir zamanlar mercimek ekmeği yapardımanladım canım. dolapta hazır olunca iyi oluyor. kara ekmek deyince acaba farklı bir paket ekmek mi alıyor dedim. yoksa sen kendin yapmazsın biliyorum
Eskiden zor sorardım artık cesaret edemiyorum seviye inanılmaz düşük ne yazık ki, aslında kolay sormak öğrenciye ihanettir ama yapacak bir şey yokSen de kolay sorular seç
Öyle kolay soruyoruz ki inan . Okulumun seviyesi maalesef ki iyi değil canım . Elimizden geldiğince basitlestiriyoruz zumrelerimle. Gel gör ki 10 lar 20 ler var . İngilizce sıkıntı . Çoğu anadil olarak Kürtçe yi edinmiş . Okulda Türkçeyi ogreniyorlar . Türkçe öğrendim ,yetmez mi hocam ,İngilizceyi napcaz ki biz diyorlar . Öyle işte nasıl dertliysem bir dokundun bin ah işittinKolay sorular seç
Oyy kıyamam sanaCanimm kankam . Ben hastayım diye 2 gündür az çıkıyor sesim
Ebeyim aslında ama ebelik yapmıyorumÜzüldüm senin adına
Hep mutlu olsun minnoş
Sen hemşire misin
Sağlıkçılar ve öğretmenler galiba
Hoşgeldin
Benim kadar takamazsinBu sefer yazmaya korktum. Takti bu kadın diyeceksin diye Üç oldunuz.
Yok bitanemm . Anca toparlandım . Çocuklarım da hastaydı benim. Çok zorlandım . Çok aktif olamadım . Çok şükür iyiyiz .Oyy kıyamam sana
Adın değişince sende değiştin sandım
Nasıl olaylar ne oldu canım? Kusura bakma ben görmedim?Veli toplantısı var canım. Şu yaşanan olaylardan sonra okul çok gergin
Bekliyoruz bakalım ne diyecekler
Öyle düşününce pahalı gelmiyor evet. Ya aslinda pahalı demiim de ben diyet için ekstra para vermek istemiyorum öyle soyliim. Altınbaşak alıyorum 4lu mu ne satılıyor. Bazen ondan yiyorum ama wasayi hiç denemedimYani evet pahali gelebilir ama bir paket bana 1 ay gidiyor :) kendime tambugday ekmek alsam öğünümü yanimda tasidigim icin kalan ekmegi buzluktan çıkar ısıt sansim olmuyor ve taze taze yenmeyincede kalip kufleniyor daha pahaliya geliyor
Evet doydum baya aslında salatalık da yemiştim ama eklemeyi unutmuşum canim yeşillik az da olsa vardıAfiyet olsun canım Doyurucu bir kahvaltı. Tek eksik yeşillik avokado biraz yeşil mi ne
Çok güzel . Süpersin canım .
Ödem olmuştur belki canım dün yorulduysan, çok ayakta kaldıysan. Geçer o dert etmeGünaydın cumaya göre artıdayım akşam yatarken eksi'deydim nasıl oluyor anlamadım ama
Cuma 78.3
Pazartesi 78.6
Fark -300
O şeytan sık sık yoklar seni ,yol ver gitsin canm . Spora başladın ondan olabilir . Ya da yeterince su icmiyor olabilirsin canimm.Deli olacam
İnsan hem spor yapar hem yediğine dikkat eder hem nasıl fazla çıkar
Git diyor şeytan yarım ekmek arasi
Tesekkur ederim Gercekten yokluyor Cok su içerim ben yapı olarak o sıkıntı olmaz diye düşünüyorum Ya gerçekten üzüldüm Kiyafetlerden biliyorum fark var ama tartı deli ediyor insanı Umarim spordan falandır Yada wc bu aralar sorun ondanO şeytan sık sık yoklar seni ,yol ver gitsin canm . Spora başladın ondan olabilir . Ya da yeterince su icmiyor olabilirsin canimm.
WC yok daha ne olsun canim benim de kaç gündür tık yok önemli olan incelmek tartı da önemli tabi burası için ama merak etme oraya da yansıyacaktırTesekkur ederim Gercekten yokluyor Cok su içerim ben yapı olarak o sıkıntı olmaz diye düşünüyorum Ya gerçekten üzüldüm Kiyafetlerden biliyorum fark var ama tartı deli ediyor insanı Umarim spordan falandır Yada wc bu aralar sorun ondan
Rica ederim ne demek arada muz yada elma ye istersen bağursakları tutuyorTeşekkür ederim
Açlıktan sonra böyle oluyorum. Bilmiyorumki neden. Teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Sendende razı olsunHepinize ayri ayri cok teşekkür ederim canim arkadaşlarım derdimi derdiniz bilip destek verdiginiz icin bazen insani en yakinindan cok uzagindaki yuzunu hic tanimadigi bilmedigi insanlardan güç ve dua alıyor . Şu sıralar çok sulu göz bir anneyim. Yüreği yanar mı bi insanın yüreğim de bir yangın su içmek istiyorum sürekli kış günü içilmez ya hani yazın ki kadar içim öyle yangın yeri ki psikolojikmen su içiyorum sürekli bana bi bakışı son 1 haftadır yanıma gelip beni öpmesi seni çok seviyorum annecim demesi kendi dünyasında benimle mutlu oluşu. Çok şey yazarım efeme dair yürek sızım benim emeğim teyzeleri dualarınızda yer veriyorsunuz biliyorum bizi unutmayın olur mu Allah hepinizden razı olsun