- 16 Mart 2008
- 45.477
- 221.061
İşin içine protein girdiyse tamamdır fulyacim yemesin de proteinsiz mı kalsınayçekirdeği tuzsuzdu canım. yemesem iyiydi ama akşam protein yemeyince destek olsun dedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşin içine protein girdiyse tamamdır fulyacim yemesin de proteinsiz mı kalsınayçekirdeği tuzsuzdu canım. yemesem iyiydi ama akşam protein yemeyince destek olsun dedim
Teşekkür ederim Serap hemşiremmenü çok çok güzel ve dengeli
Evet uyudum ama işimi unuttum akşama toparlıyorumGeçmiş olsun kaptanim.
Dinlenmekle iyi etmişin. Çok uyudun ama pazar günü hiç işin bitmedi. Gercekten sinir bozucu.
ah kıyamam çok geçmiş olsun kedinize hep iyi olsunTeşekkür ederim Serap hemşirem
Aslında bugün kendime özel bir şey yapamadım eşimin yemeginden yemek zorunda kaldım. Hasta bir kedim vardı ameliyat olmuştu bugün taburcu oldu. Sevinçten unuttum yemek hazırlamayı
Spor haftada 2 gün plates canım. Oda pazartesi ve cuma. Olmayan günler yazmıyorum. Şu da ben bildirimleri akşam 6 gibi yaptığım için şu belli olmuyor o saatte.Afiyet olsun canim . Su ve spor peki?
Karabuğday ekmeğikara ekmek dediğin ne?
Kahvaltı yapmıyorum tatlım ben pek çocuklardan sonra haftaici fırsat bulamıyordum anca onları yedir altlarını değiştir ikiz gibi büyüyorlar derken gecikiyordu, öğlen yiyordum direkt. Haftasonlari yapiyodum sadece . Şimdi diyette de olunca tek ogun aralıklı orucu yapıyorumKahvaltı yok mu rakibem
Saol kuzum hastayım diye meyve ekliyorum bu ara . Ama bugün daha iyiyim çok şükürAfiyet olsun kaptanım Menun harika.
Tamam canimSpor haftada 2 gün plates canım. Oda pazartesi ve cuma. Olmayan günler yazmıyorum. Şu da ben bildirimleri akşam 6 gibi yaptığım için şu belli olmuyor o saatte.
Hamburger miii diye bakarken adımını gördüm . Nasıl yürüdün o kadar ? Yakmak için mi24 Aralık pazar
Sabah 11.00
1 dilim tam tahıllı ekmek
Birkaç çatal sade omlet
Çeçil ve dil peyniri
Domates biber
Birkaç çatal patates kızartması
2 lokma kıymalı börek
Ara 15.00
Şekersiz sütlü Türk kahvesi
Akşam 18.00
Hamburger patates kızartması ayran
Su 2.5 litre
Adım 21040
Elhan Cordelia Busra196 minerva1988
Kaptanım mazeret olmamalı ama gerçekten eşim ve çocuğum tarafından zorla götürüldüm. Ki eşim benim zayıflamamı benden daha çok isteyen biriHamburger miii diye bakarken adımını gördüm . Nasıl yürüdün o kadar ? Yakmak için mi
Bu arada Adımın fotosunu sonradan ekledim şu an görünüyor mu?Hamburger miii diye bakarken adımını gördüm . Nasıl yürüdün o kadar ? Yakmak için mi
Ehhehe sen de haklısın avuç içi kadar böldüm ya aşağı yukarıÇok iyi yapıyorsun . Ellerine sağlık. Her bir parçanın büyüklüğü nasıldı diye içime bir kurt düştü
Afiyet olsun canim . Biz de çıktık avmye eşim yiyelim bir şeyler diye başladı neyseki tuttum kendimi ben . Hayır diyebildim. Tartı korkusu da olabilir yarın pazartesi değil de salı olsaydı ne olurdu bilemiyorum kaptanıniz olarak sorumlu hissettim kendimi . Hadi övün beni azKaptanım mazeret olmamalı ama gerçekten eşim ve çocuğum tarafından zorla götürüldüm. Ki eşim benim zayıflamamı benden daha çok isteyen biri
Adımın yarısı sabah kahvaltısı öncesi herkes uyuyorken çıktım dışarı yürüdüm.
Diğer yarısı hamburger sonrası :)
Görünüyor tatlimBu arada Adımın fotosunu sonradan ekledim şu an görünüyor mu?