- 16 Mart 2008
- 45.479
- 221.137
Gözün aydın bitanem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözün aydın bitanem.
Dikkat et gene birde emziriyorsun bebişi demi,kolay gelsin şimdiden verirsin kiloyu merak etmeHep görüyordum topiği ama hiç aklıma gelmemişti. Sen deyince bi deneyeyim dedim. Şimdilik iyi gidiyor. Üç gündür aralıklı oruç uyguluyorum. Akşam beşten sonra yemek yok. Tartıya yansımış o bile.
Şeytana uyma Elagözlüm vücudunun kendine göre bir planı vardır. Sabırlı ol her şey yoluna girecektir. Sağlıklı beslenme ve sporun karşılığını er geç alacaksın .Deli olacam
İnsan hem spor yapar hem yediğine dikkat eder hem nasıl fazla çıkar
Git diyor şeytan yarım ekmek arasi
Afiyet olsun canım
Sağol canım cumaya 70i garantilemiş oldum ama inşallah 69u ucundan görürüm. ❤Gözün aydın bitanem.
Canım ekürim günaydın hoş geldin Pazartesilerimin aydınlık yüzüGünaydınlar
Merhaba hoşbulduk Foto olarak birazdan paylaşacağım teşekkürlerHoş geldiniz.
Tabi ki katılabilirsiniz.
İlk bildirimlerimizi fotoğrafli üzerine tarih ve nick yazarak paylaşıyoruz.
Ucundan değil ortasından bile görebilirsin .Sağol canım cumaya 70i garantilemiş oldum ama inşallah 69u ucundan görürüm. ❤
6 aylık oldu, ek gıdaya başladı. Ben bir keresinde emzirirken Ramazan ayında oruç tutmuştum. Normalde hiç su içmem. Ama o zaman oruç tutuyorum diye bol bol su içtiğim için sütüm artmıştı. Tabii o Ramazan ayı. Rahmeti bereketi ayrı oluyor ama şimdi de bir deneyeyim. Sütte azalma sezersem bırakırım zaten.Dikkat et gene birde emziriyorsun bebişi demi,kolay gelsin şimdiden verirsin kiloyu merak etme
Rica ederim formumuzu da doldurursaniz üyelik tamamlanmış olur. Kendin için aldığın kararların hep mutluluk getirsin.Merhaba hoşbulduk Foto olarak birazdan paylaşacağım teşekkürler
Suyu sakın ihmal etme lütfen, Jou hamile olmazsa ondanda tüyolar alabilirsin6 aylık oldu, ek gıdaya başladı. Ben bir keresinde emzirirken Ramazan ayında oruç tutmuştum. Normalde hiç su içmem. Ama o zaman oruç tutuyorum diye bol bol su içtiğim için sütüm artmıştı. Tabii o Ramazan ayı. Rahmeti bereketi ayrı oluyor ama şimdi de bir deneyeyim. Sütte azalma sezersem bırakırım zaten.
Amin Hepimiz için mutluluk olsun inşallah Ne güzelsiniz ne içten bir dua O kadar iyi geldi kiRica ederim formumuzu da doldurursaniz üyelik tamamlanmış olur. Kendin için aldığın kararların hep mutluluk getirsin.
Gözümün nuru kraliçem,günaydınlar olsunCanım ekürim günaydın hoş geldin Pazartesilerimin aydınlık yüzü
Amin inşallah. Bizim sayfamızin gönlü güzel şişkolari kendine çekme gibi bir huyu var. aramizda çıtırlar da var onlar istisnaAmin Hepimiz için mutluluk olsun inşallah Ne güzelsiniz ne içten bir dua O kadar iyi geldi ki
Aslında diyetisyene gittigim dönemde biliyordum ne olduğunu yağ kaybediyor kas kazanıyorum filan Belki yine öyle oldu ama moralim bozuldu tartilinca İlk şoku sayenizde atlattım arkadaslar hepinize teşekkür ederimŞeytana uyma Elagözlüm vücudunun kendine göre bir planı vardır. Sabırlı ol her şey yoluna girecektir. Sağlıklı beslenme ve sporun karşılığını er geç alacaksın .
GünaydınWilma11 kız rakibem nerelerdesin ses seda yok senden