Popüler Konu LenaG ile MasterFit

En azından bir şeyler yemişsin. Yarın sebze yemeği pişir , çorban da olsun kaptanım. Rapor bitine kadar iyiles sağlığına kavuş inşallah. 🙏
Raporum bitti pazartesi işbaşı
Çarşambadan cumaya kadar raporluydum
Muayene bile etmedi ben istedim doktor tamam dedi üç gün verdi sonra ben hep yattım
 
Tatlım kurabiyeli menü dünün müydü🥴 tarihe dikkat etmedim. 🙈
Cuma günü menüsüne laf etmekle ayıp etmişim :oops:
Bugünün menüsü bana fena gelmedi. K....ci Yu.....n döneri geldi aklıma incecik lavaş deyince :KK68:Afiyet olsun. Kahvaltıya alissan ne güzel olur. Canın fazla kaçamak istemez diye düşünüyorum. Akşam makarna tercihin iyi olmamış bir yemek kaşığı olsa hadi neyse derdim.
Kız ben kurabiye yemedim ki dün :KK12: Arada sadece 1 minnak susamlı kandil simiti vardı. Hani şu minik pastane işi. Dışarıdaydım arkadaş vermişti. Çantamda peçete içindeydi. Şekerim düşünce onu atım ağzıma o kadar.
Yok gerçekten ince tek lavaştı. Bir de ben hızlı yerim hep. hazım zor oluyor dolayısıyla. Kilo nedenlerinden biri de bu. Yerken aklıma geldi dur dedim zaten ekstra oldu bu döner işi ben bunu iyice çiğneyerek yiyeyim. Sakin sakin uzun uzun çiğnedim. İnanır mısın masadan midem çok rahat kalktım. Genelde karbonhidratla et mideyi zorlar hele de hızlı yiyince, ama iyice çiğnediğim için farkı gördüm.
Yarın evdeyim kahvaltımı öğlen yaparım. Bugün dışarı çıkacağım diye ayarlayamadım erken yedim falan...
aslında akşama yoğurtlu yayla çorbası yaptık. ama dünden makarna kalmıştı hadi onu bitirelim çorba da yarına kalsın dedik ondan oldu canım. ama zaten ben hafta sonları geç yatıyorum.
 
Son düzenleme:
23 Aralık cumartesi

Sabah 11.00

Çeyrek tabak sucuklu yumurta
Süzme peynir
3 ceviz
1 dilim karabuğday ekmeği

Akşam 17.00

Bir muz
Az sütlü hindiba kahvesi

Akşam 20.00

Bir lokma sade poğaça
Birkaç lokma çeçil peyniri

Su 2 litre
Yürüyüş 13230 adım

Elhan Elhan @Cordelia @minerva1988 Busra196 Busra196
akşam salata falan yeseydin yanında kuzum. acıkırsın ilerleyen saatlerde. afiyet olsun 🤗
 
Kız ben kurabiye yemedim ki dün :KK12: Arada sadece 1 minnak susamlı kandil simiti vardı. Hani şu minik pastane işi. Dışarıdaydım arkadaş vermişti. Çantamda peçete içindeydi. Şekerim düşünce onu atım ağzıma o kadar.
Yok gerçekten ince tek lavaştı. Bir de ben hızlı yerim hep. hazım zor oluyor dolayısıyla. Kilo nedenlerinden biri de bu. Yerken aklıma geldi dur dedim zaten ekstra oldu bu döner işi ben bunu iyice çiğneyerek yiyeyim. Sakin sakin uzun uzun çiğnedim. İnanır mısın masadan miden çok rahat kalktım. Genelde karbonhidratla et mideyi zorla hele de hızlı yiyince, ama iyice çiğnediğim için farkı gördüm.
Yarın evdeyim kahvaltımı öğlen yaparım. Bugün dışarı çıkacağım diye ayarlayamadım erken yedim falan...
aslında akşama yoğurtlu yayla çorbası yaptık. ama dünden makarna kalmıştı hadi onu bitirelim çorba da yarına kalsın dedik ondan oldu canım. ama zaten ben hafta sonları geç yatıyorum.
Afiyet olsun canım 😘 Yavaş cignemeyi keşke öğrenebilsek 🙏
 
Ooooo kimler gelmiş. Ben de nerde bu sporcu kraliçelerim diyordum sen geldin. İyiyim canım. Sen nasılsıniz😁😘
Sağol cordeliam aranızda hala yer var mı bana😍
Kinoşum gelmiş :KK76:
Hoş geldin ❤️ nerelerdesin yoğun hatunum :KK60: biz aynı yaglarimiza savaş açtık , kavga dövüş kilo vermeye uğraşıyoruz. :21:
Hoşbuldum Elhanım😍ne güzel yapmışsınız ben tam tersi yağlara kucak açtım 😢😍
Selam
İyiyiz kuzum, sen nasılsın?
Sağol fezam iyiyim şükür.😍😘
hoşgeldin canım nasılsın?
Hoşbuldum canım 😍😘
 
Üç dört kere Urfa’ya gittik ya da ilçesi olan Halfeti’ye. Hiçbirinde de orada yemek yemedik biliyor musun? Bakınıyor bakınıyor hiç temiz yer yok boşverin gidelim Antep’te yiyelim diyor. Açlıktan midemiz karnımıza yapışıyor. Tamam o zaman Nizip’te çok güzel bir yer biliyorum diyor. Nizip de Urfa’ya en yakın Antep ilçesi skdldld.
Urfa merkezde birkaç yer vardı benim de bildiğim içim rahat yediğim. Salaş yerler daha çok heryerde. Ama işte öyle yerlerde de yediğim yemeklerin tadı başkaydı 🤣
 
Afiyet olsun canım 😘 Yavaş cignemeyi keşke öğrenebilsek 🙏
benim beslenmemde en baş sorunlarımdan biri. kiloya almaya da çok etkisi varmış ve vücutta pek çok soruna neden oluyormuş. müthiş hazımsızlık yapıyor. bir uzman midemizin dişleri yok, besinleri ağzımızda iyice çiğneyip öğütmemiz lazım demişti yıllar önce tv de. hep aklıma gelir. yerken uygulamayı unutuyorum ama. bundan sonra daha dikkat edeceğim inşallah.
 
Merhabalar
Menüm sabah 9 da filtre kahve
Saat 11.30 da ikisi bir arada
Saat 16 da sade maden suyu
Akşam 20 de körili tavuk(kremasiz baharat olarak serptim)
Karnım tok ama bişiler atıştırmak istiyorum 😔
Çerez var kuruyemiş off 😔
Açken böyle sorunlarım yoktu
Ben de açım şu an. Ama sabahki gelecek eksiyi düşünüyorum yemiyorum 😬
 
Tartismaya sebebiyet vermek istemem kuzum ama açlık oruçlarını biraz ertelesen mi 🥺 Allah nimetlerimden yiyin için ama israf etmeyin diyor. :KK51:Kahvaltin bol proteinli olsun. Akşam da her vitamini içeren bir sebze veya çorba kendine gelirsin hem kilo vermeye de devam edersin. :dua:
Açlık tokluktan kolay biliyormusun 😔


Bu videoyu yapacağım 8 gibi isteyenler katılabilir 🏃‍♀️🏃‍♀️

Göbek değil basen lazım bana
İçimden bir ses bir öğretmen daha geliyor diyor Mthn83 Mthn83 hazır mısın :rolleyes:
@aysenurt3991 hemşireydi yanlış hatırlamıyorsam :confused:
Olsun diyeceğim de öğretmen degillermis
Duyanda beni öğretmen düşmanı sanacak. Hepicigini severim gerçekten eğitime katkısı olsun yeterki 😍
Fıstık ben de çok severdim . Küçük oğlumun hamileliginde kilo kilo yiyince tiksindim bu ara hiç yiyemiyorum😂 ama 6 Şubat panikten geldi 1 ay erken 2700 doğdu doktor iyi ki yemişsin o fıstıklar kilo yapmış bebeğe dedi 😊
Depremin sabahı iş telefonu çaldı bı kadın marastan Kayseri'ye aramış nasıl olduğunu anlamadık ama. Hamileymiş sancıları başlamış ambulanstan hizmet alamamış. Maraşlı bı arkadaş yerini öğrenip sağlık hizmeti ulaşmasını sağlamıştı. İmkanımız olsa arabayla gidip alacaktık. Rabbim tekrarını yaşatmasın 🤲
Yavruna sağlık sıhhat versin canım 😘
 
X