- 16 Mart 2008
- 45.454
- 220.868
Afiyet olsun canım Can düşmanlarim kurabiye ne zaman semtini terk edecek. Yine gelmişler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canım Can düşmanlarim kurabiye ne zaman semtini terk edecek. Yine gelmişler.
Acıktırmadi az önce çayın yanına bir tutam fıstık yedim aciktigimdan değil çayin yanında fıstık sevdiğim için.tadı da güzel olmuştur afiyet olsun canım
cennet hurması lifli olduğu için tok tutmuştur. ama aklında olsun glisemik oranı yüksek bir meyve. daha sonra acıktırır.
ben bu tarifi hiç denemedim ama bir gün inşallah deneyeceğim
Teşekkür ederim Hepberaber insaallahHayırlı olsun. İnşallah istediğin inceliğe sağlıkla, keyifle ulasmani dilerim.
Fıstık ben de çok severdim . Küçük oğlumun hamileliginde kilo kilo yiyince tiksindim bu ara hiç yiyemiyorum ama 6 Şubat panikten geldi 1 ay erken 2700 doğdu doktor iyi ki yemişsin o fıstıklar kilo yapmış bebeğe dediAcıktırmadi az önce çayın yanına bir tutam fıstık yedim aciktigimdan değil çayin yanında fıstık sevdiğim için.
Fıstık ben de çok severdim . Küçük oğlumun hamileliginde kilo kilo yiyince tiksindim bu ara hiç yiyemiyorum ama 6 Şubat panikten geldi 1 ay erken 2700 doğdu doktor iyi ki yemişsin o fıstıklar kilo yapmış bebeğe dediAcıktırmadi az önce çayın yanına bir tutam fıstık yedim aciktigimdan değil çayin yanında fıstık sevdiğim için.
Hayır, Gaziantep.
Hoşgeldiniz orası urfa mı?
Pazar günü bi köye gidiyorum, tüm haftanın emeği çöp oluyor abla. Şunu da bi aşabilsek…Daha bir gün dolmadan nohut tavayı ekmeksiz yoğurtla yiyen Hale, bir hafta sonra neler yapmaz
Soğuk baklava sayılmaz
Sağlıkla büyüsün yavrucun . Allah bir daha öyle büyük panik yaşatmasın kuzum. Fıstık hem protein hem kalsiyum içeriyor.100 grda 92 mg kalsiyum , 20 mg de protein var canım. Çocuğa faydası olmuş ne güzel.Fıstık ben de çok severdim . Küçük oğlumun hamileliginde kilo kilo yiyince tiksindim bu ara hiç yiyemiyorum ama 6 Şubat panikten geldi 1 ay erken 2700 doğdu doktor iyi ki yemişsin o fıstıklar kilo yapmış bebeğe dedi
Amin canım benim . Rabbimin bildiği var demek öyle çok yemiştim ki . Yavrum içinmişSağlıkla büyüsün yavrucun . Allah bir daha öyle büyük panik yaşatmasın kuzum. Fıstık hem protein hem kalsiyum içeriyor.100 grda 92 mg kalsiyum , 20 mg de protein var canım. Çocuğa faydası olmuş ne güzel.
Ekmeğin yerine bol salata yersen sıkıntı olmaz canım. Bir diğer taktik de haftanın beş günü sağlam menüler hazırla iki gün serbest takılabilirsin emeğin boşa gitmez. Ama hafta içi kaçamak olmayacak. Protein sebze+ sağlıklı karbonhidratlar ( ceviz, çiğ fındık, çig badem) bütün formül bunun üzerine. Ayni saatlerde yemeye calis . Akşam ogununde ekmek tercih etme. Bulgur pilavina düşkünlüğün varsa iki en fazla üç kaşık ye. Düzenin oturacak hepimiz senin gibiyiz.Pazar günü bi köye gidiyorum, tüm haftanın emeği çöp oluyor abla. Şunu da bi aşabilsek…
Ay Antep de çok güzel 8 sene urfadaydım. En çok fırınlarını özledimHayır, Gaziantep.
Sabahları fırınlara biber ve patlıcan gönderir Urfalilar iki sene de ben görev yaptım Urfa' da çok güzeldi gerçekten.Ay Antep de çok güzel 8 sene urfadaydım. En çok fırınlarını özledim
Bizimki Urfa’ya gıcık oluyor. Bursa’dan falan misafir gelse götürmek istemiyor hiç.Sabahları fırınlara biber ve patlıcan gönderir Urfalilar iki sene de ben görev yaptım Urfa' da çok güzeldi gerçekten.
Ooo attın giittin . Ben yaptım bile ama aşırı zorlandım çok hızlı geldi bana . Gerçi çok da hastayım belki de ondandır . İp de atlayacam birazdan inşallahDaha başlamadım spora az sonra başlıyorum inşallah
Onlar da bizi sevmiyorBizimki Urfa’ya gıcık oluyor. Bursa’dan falan misafir gelse götürmek istemiyor hiç.
hahsgahsgah niye sevmiyor Urfayı?Bizimki Urfa’ya gıcık oluyor. Bursa’dan falan misafir gelse götürmek istemiyor hiç.