Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımCordelia tatlım attığın video zumbaya giriyor dimi?
En son ortaokulda 50 kiloydumEn son evlenirken 50 kiloydum.
Önce 60' lar sonra 50' ler inşallah. Kolları sivayalim artıkEn son evlenirken 50 kiloydum.
1.62 canım ama vucudumda orantılı benim kum saati vucudum ve çok sıkı . Yıllardır spor yaptığım için bacaklarım falan baya kaslı taş gibi kaslı duruyor benim. 59 olunca 1kilo bile fazlam kalmıyor zaten sadece popo ve göğüs kalıyor ondan 58-59 un altını düşünmüyorum bende.Boyun kaçti canım aynı mi boylarımiz? 65teyken bana fiziğin ne güzel ne şişman ne zayıf derlerdi . Ama ona kanıp durmak yok inceceik olana kadar devam
En son lisede 50 kiloydumEn son ortaokulda 50 kiloydum
Doldurmadım bakayım şimdi HosbuldumTartinin fotoğrafini çek canım. Dosya ekleyi gosteren bir parmak var ya orayı tıkla fotoğraflarin içinden tartıyı bul yükleyi tıkla . Tamamlanınca bizimle paylaşırsın. İlk sayfadaki katılım formumuzu doldurdun mugöremedim. Sabah selam verince bize katılmak istediğini anlayamadım kusura bakma.Aramiza hoş geldin
Afiyet olsun canım. Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim. Üzüyorsun beni.
Harika canım . Benim de genetik sikidir vücudum annem bile sarkmadi hala pek. Ama benim diğer yerlere göre bir tık daha göbek bölgem de daha çok yağ var . ,2 sezeryan doğum etkisi de olabilir. 168 canım benim boyum.1.62 canım ama vucudumda orantılı benim kum saati vucudum ve çok sıkı . Yıllardır spor yaptığım için bacaklarım falan baya kaslı taş gibi kaslı duruyor benim. 59 olunca 1kilo bile fazlam kalmıyor zaten sadece popo ve göğüs kalıyor ondan 58-59 un altını düşünmüyorum bende.
Bu arada senin boyun kaç canım?
Daha bir gün dolmadan nohut tavayı ekmeksiz yoğurtla yiyen Hale, bir hafta sonra neler yapmazEşim gitti özellikle tırnaklı aldı da ben üzerine yoğurt döküp yedim. Beni zaten buranın ekmekleri mahvetti sjdkkdk
Bir yıldız geliyor demedi demeyin
Afiyet olsun tatlım.
Hoşgeldiniz orası urfa mı?Eşim gitti özellikle tırnaklı aldı da ben üzerine yoğurt döküp yedim. Beni zaten buranın ekmekleri mahvetti sjdkkdk
bana göre 15 kilo az fıstık gibisin üzülme ama tabi kilo verHoş buldum ablacım. Çok dardayım. Her yolu denedim ama hiç motivasyonum yok. Bu da olmazsa artık işe başlamayı bekleyeceğim. O zaman kesin kilo veririm. Şimdi bebekten dolayı izinliyim. Aralıklı oruç yapmayı hedefliyorum. Benim sorunum akşam geç vakitte yemek. Emziren anne diyeti de uyguladım diyetisyen eşliğinde. Antep’te yaşarken devamlılık çok zor oluyor diyet menülerinde. Ben de her şeyden yiyeyim ama az ve vaktinde yiyeyim diyorum. Normalde asla bu saate kalmazdım ama dün eşim geç geldi, gelirken de soğuk baklava almış, onu gömdüm. Bu sabah da kendime ceza verdim kahvaltıyı geç yapacağım diye. Bu da şimdiki kilom, yazıklağr olsun:
ben de bir zamanlar 50 kiloydumEn son evlenirken 50 kiloydum.
E Elagozlu örnek olarak paylaşıyorum.Katılım formu:
ADINIZ: Leyla
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ:60.2 (cuma günü tartılıp sağlıklı beslenme ve düzenli spor ile 2 gün geçirdim)
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar anne
MESLEGINIZ:Fotoğraf
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kısır döngü(kilo ver, çok aşırı ye kilo al)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında seneler önce Cuma zayıflama grubundaydım,eski nickimle giriş yapamadım. Genç kızlığımda 90 kilo idim sağlıklı beslenme ve yürüyüş ile 58 kiloya inip evlenmiştim. Sonrasında hamilelik ile bi kilo alışım oldu.Doğum kilolarımı bu grupla vermiştim(78 den 58 e düşerek). sürekli bu kilomu koruma çabasındayım 65 leri görüp geri 58 e in,tekrar geri çık... Bu döngüden çıkıp aklımdaki ideal kiloma ulaşıp orada seyretmek istiyorum desteklerinizle
Hayırlı olsun. İnşallah istediğin inceliğe sağlıkla, keyifle ulasmani dilerim.ADINIZ: ( isteğe bağlı )elagozlu
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:62.0
HEDEF KİLONUZ:Ilk hedef60 sonra 59
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:Ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık ve guzellik
Saol kuzum benim . İnşallah toparlanacam dert etme senAfiyet olsun canım. Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim. Üzüyorsun beni.
tadı da güzel olmuştur afiyet olsun canımCanım ara öğün hiç yapmam bugün ara öğün yapasim geldi. Fit puding yaptım yalnız Allah seni inandirsin akşam yemeği yedirmedi bana .
Bir cennet hurması , bir kaşık chia, bir tatlı kaşığı silme kakao , hepsini çatalla çirptim. Kaşikladim. Biraz dolapta beklese eminim daha güzel olacaktı . Müthiş bir tokluk verdi. Bugünün nasibi buymuş. Tatli sevdiğini bildiğim için tam senlik.