Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Boyun kaçti canım aynı mi boylarımiz?🥰 65teyken bana fiziğin ne güzel ne şişman ne zayıf derlerdi . Ama ona kanıp durmak yok inceceik olana kadar devam🥰
1.62 canım ama vucudumda orantılı benim kum saati vucudum ve çok sıkı . Yıllardır spor yaptığım için bacaklarım falan baya kaslı taş gibi kaslı duruyor benim. 59 olunca 1kilo bile fazlam kalmıyor zaten sadece popo ve göğüs kalıyor ondan 58-59 un altını düşünmüyorum bende.
Bu arada senin boyun kaç canım?

👇Tartinin fotoğrafini çek canım. Dosya ekleyi gosteren bir parmak var ya orayı tıkla fotoğraflarin içinden tartıyı bul yükleyi tıkla . Tamamlanınca bizimle paylaşırsın. :KK5: İlk sayfadaki katılım formumuzu doldurdun mu:confused:göremedim. Sabah selam verince bize katılmak istediğini anlayamadım kusura bakma.Aramiza hoş geldin ❤️
Doldurmadım bakayım şimdi Hosbuldum 🥰😘

Bugünkü menum
15.00 Tavuklu sulu patates yemeği yapmıştım. İlaç içmek için biraz ondan yedim bir bardak da ayran.
17.00 1 portakal ,yarım da muz yedim
Su 1,5litre (midem bulanıyor su icesim yok hiç bugün )
Spor da yapacağımı sanmam ama olur da yaparsam geç etiket yaparim canım❤️ Cordelia Cordelia
Elhan Elhan ❤️
Afiyet olsun canım. Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim. :dua: Üzüyorsun beni. 😢

1.62 canım ama vucudumda orantılı benim kum saati vucudum ve çok sıkı . Yıllardır spor yaptığım için bacaklarım falan baya kaslı taş gibi kaslı duruyor benim. 59 olunca 1kilo bile fazlam kalmıyor zaten sadece popo ve göğüs kalıyor ondan 58-59 un altını düşünmüyorum bende.
Bu arada senin boyun kaç canım?
Harika canım . Benim de genetik sikidir vücudum annem bile sarkmadi hala pek. Ama benim diğer yerlere göre bir tık daha göbek bölgem de daha çok yağ var . ,2 sezeryan doğum etkisi de olabilir. 168 canım benim boyum.

Hoş buldum ablacım. Çok dardayım. Her yolu denedim ama hiç motivasyonum yok. Bu da olmazsa artık işe başlamayı bekleyeceğim. O zaman kesin kilo veririm. Şimdi bebekten dolayı izinliyim. Aralıklı oruç yapmayı hedefliyorum. Benim sorunum akşam geç vakitte yemek. Emziren anne diyeti de uyguladım diyetisyen eşliğinde. Antep’te yaşarken devamlılık çok zor oluyor diyet menülerinde. Ben de her şeyden yiyeyim ama az ve vaktinde yiyeyim diyorum. Normalde asla bu saate kalmazdım ama dün eşim geç geldi, gelirken de soğuk baklava almış, onu gömdüm. Bu sabah da kendime ceza verdim kahvaltıyı geç yapacağım diye. 🤣 Bu da şimdiki kilom, yazıklağr olsun:
bana göre 15 kilo az fıstık gibisin üzülme ama tabi kilo ver :KK48:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )elagozlu
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:62.0
HEDEF KİLONUZ:Ilk hedef60 sonra 59
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:Ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık ve guzellik

Katılım formu:

ADINIZ: Leyla
YAŞINIZ: 40
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ:60.2 (cuma günü tartılıp sağlıklı beslenme ve düzenli spor ile 2 gün geçirdim)
HEDEF KİLONUZ:53
MEDENİ DURUMUNUZ:Bekar anne
MESLEGINIZ:Fotoğraf
ÇOCUK SAYISI:1
KİLO ALMA NEDENİNİZ: kısır döngü(kilo ver, çok aşırı ye kilo al)
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Aslında seneler önce Cuma zayıflama grubundaydım,eski nickimle giriş yapamadım. Genç kızlığımda 90 kilo idim sağlıklı beslenme ve yürüyüş ile 58 kiloya inip evlenmiştim. Sonrasında hamilelik ile bi kilo alışım oldu.Doğum kilolarımı bu grupla vermiştim(78 den 58 e düşerek). sürekli bu kilomu koruma çabasındayım 65 leri görüp geri 58 e in,tekrar geri çık... Bu döngüden çıkıp aklımdaki ideal kiloma ulaşıp orada seyretmek istiyorum desteklerinizle
E Elagozlu örnek olarak paylaşıyorum. :KK68:

ADINIZ: ( isteğe bağlı )elagozlu
YAŞINIZ:37
BOYUNUZ:1.57
KİLONUZ:62.0
HEDEF KİLONUZ:Ilk hedef60 sonra 59
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:Ev hanimi
ÇOCUK SAYISI:2
KİLO ALMA NEDENİNİZ:doğumlar
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık ve guzellik
Hayırlı olsun. İnşallah istediğin inceliğe sağlıkla, keyifle ulasmani dilerim. :dua::KK200:

Canım ara öğün hiç yapmam bugün ara öğün yapasim geldi. Fit puding yaptım yalnız Allah seni inandirsin akşam yemeği yedirmedi bana . :sampiyon:
Bir cennet hurması , bir kaşık chia, bir tatlı kaşığı silme kakao , hepsini çatalla çirptim. Kaşikladim. Biraz dolapta beklese eminim daha güzel olacaktı . Müthiş bir tokluk verdi. Bugünün nasibi buymuş. :21:Tatli sevdiğini bildiğim için tam senlik. 😻
tadı da güzel olmuştur afiyet olsun canım 😘
cennet hurması lifli olduğu için tok tutmuştur. ama aklında olsun glisemik oranı yüksek bir meyve. daha sonra acıktırır.
ben bu tarifi hiç denemedim ama bir gün inşallah deneyeceğim 😁

X