Canım dikkat et kendine. Ani hareketler ters hareketler vücudu zorlar. Yavaş yavaş spora başlamalıyız.
Hoş buldum ablacım. Çok dardayım. Her yolu denedim ama hiç motivasyonum yok. Bu da olmazsa artık işe başlamayı bekleyeceğim. O zaman kesin kilo veririm. Şimdi bebekten dolayı izinliyim. Aralıklı oruç yapmayı hedefliyorum. Benim sorunum akşam geç vakitte yemek. Emziren anne diyeti de uyguladım diyetisyen eşliğinde. Antep’te yaşarken devamlılık çok zor oluyor diyet menülerinde. Ben de her şeyden yiyeyim ama az ve vaktinde yiyeyim diyorum. Normalde asla bu saate kalmazdım ama dün eşim geç geldi, gelirken de soğuk baklava almış, onu gömdüm. Bu sabah da kendime ceza verdim kahvaltıyı geç yapacağım diye.Bu nasıl güzel bir mesaj , bu nasıl güzel bir ziyaret
Hoş geldin güzel gelinimiz@HanimKelesimiGetir ekürim en sevdiğim arkadaşımi çağırmış
Selam vermek -500 gr yakıyor.
Çok mutlu olurum katılırsan kesinlikle kilo verirsin . Bir hafta dene devam edeceğini düşünüyorum.Şimdilik cuma gününe kadar menü bildirimin olacak. Kahvaltı yapmadiysan fotoğrafli bir tartı bildirimi isteyeceğiz senden. Yarın da olur.
En son yediğin öğünden sonra beni etiketleyerek paylaşirsan sevinirim.
Tarih
10.00 Kahvaltı
.............
12.00 Ne yediysen
18.00 Salata , çorba vs ...
Su kaç litreye kadarsa
Varsa adım , spor
Etiket
Saatleri kendine göre yazarsın canım.
İlk sayfamızda katılım formu var doldurup paylaşirsan arkadaşlarimiz da seninle tanışır.
Diğer şeyleri geldikten sonra yavaş yavaş anlatırım , anlatırız.
Hoşgeldiniz :)Günaydın. Ben buralarda takılsam kilo verebilir miyim acaba? Ne diyorsunElhan Abla? Keleş Abla sizi tavsiye etti.
Kendine öyle yazıklar felan diyerek haksızlık etme. Sen yedin sen kilo aldın. Çarede çaresizlikde sende.Hoş buldum ablacım. Çok dardayım. Her yolu denedim ama hiç motivasyonum yok. Bu da olmazsa artık işe başlamayı bekleyeceğim. O zaman kesin kilo veririm. Şimdi bebekten dolayı izinliyim. Aralıklı oruç yapmayı hedefliyorum. Benim sorunum akşam geç vakitte yemek. Emziren anne diyeti de uyguladım diyetisyen eşliğinde. Antep’te yaşarken devamlılık çok zor oluyor diyet menülerinde. Ben de her şeyden yiyeyim ama az ve vaktinde yiyeyim diyorum. Normalde asla bu saate kalmazdım ama dün eşim geç geldi, gelirken de soğuk baklava almış, onu gömdüm. Bu sabah da kendime ceza verdim kahvaltıyı geç yapacağım diye.Bu da şimdiki kilom, yazıklağr olsun:
Çok şükür canım, şimdi nasılsınızGünaydın hanımlar hastanede internetim bitti oğlan video izleye izleye bitirdi eve geldik şükür burdayım ama takımlar seçmesine yetişemedim tartilamadimda yarın sabaha anca tartılırim durumdan çok korkuyorum amaElhan
Hoşgeldin demişmiydimHoş buldum ablacım. Çok dardayım. Her yolu denedim ama hiç motivasyonum yok. Bu da olmazsa artık işe başlamayı bekleyeceğim. O zaman kesin kilo veririm. Şimdi bebekten dolayı izinliyim. Aralıklı oruç yapmayı hedefliyorum. Benim sorunum akşam geç vakitte yemek. Emziren anne diyeti de uyguladım diyetisyen eşliğinde. Antep’te yaşarken devamlılık çok zor oluyor diyet menülerinde. Ben de her şeyden yiyeyim ama az ve vaktinde yiyeyim diyorum. Normalde asla bu saate kalmazdım ama dün eşim geç geldi, gelirken de soğuk baklava almış, onu gömdüm. Bu sabah da kendime ceza verdim kahvaltıyı geç yapacağım diye.Bu da şimdiki kilom, yazıklağr olsun:
Evet canımCok tesekkurlerac degildim ilk ogunu 16 gibi yaptim ya acikmamistim gözüm ac oldugu icin yedim simdi benim bunu 630 puan olarak mi paylasmam gerekiyor acaba canim Cordelia
Eki Görüntüle 3356983
Bu evanin en zorlayıcı SporlarındanYok çiçeğim Toto sallamali bı egzersiz eğlenceli ama herşey bele bağlı. Fark etmeden zorlanmisim. Yaparken eglenmistim oysa.
Motivasyon konusunda gerekli her yardımı yaparız sana. Bir anda düzgün menülere gecmeni de beklemiyoruz. Zaman içinde canın zaten bazı şeyleri istemeyecek. Diyetisyen konusunda da tecrübelisin bu da yardımcı olur sana. Sağlıklı, keyifli bir kilo vereceksin yapamam edemem deyip kendini üzme.Hoş buldum ablacım. Çok dardayım. Her yolu denedim ama hiç motivasyonum yok. Bu da olmazsa artık işe başlamayı bekleyeceğim. O zaman kesin kilo veririm. Şimdi bebekten dolayı izinliyim. Aralıklı oruç yapmayı hedefliyorum. Benim sorunum akşam geç vakitte yemek. Emziren anne diyeti de uyguladım diyetisyen eşliğinde. Antep’te yaşarken devamlılık çok zor oluyor diyet menülerinde. Ben de her şeyden yiyeyim ama az ve vaktinde yiyeyim diyorum. Normalde asla bu saate kalmazdım ama dün eşim geç geldi, gelirken de soğuk baklava almış, onu gömdüm. Bu sabah da kendime ceza verdim kahvaltıyı geç yapacağım diye.Bu da şimdiki kilom, yazıklağr olsun:
Füzeler konuşlandiKendine öyle yazıklar felan diyerek haksızlık etme. Sen yedin sen kilo aldın. Çarede çaresizlikde sende.
Beynimiz kalbimiz sindirim sistemi(mide bağırsaklar) üçlü ve çok iyi anlaşan organlarımız. Biri etkilense diğeri kötü olur.
Düşün 3 arkadaşsınız çok samimi. Birine birşey olursa diğer 2 kişi de etkilenir.
İşte beynine doğru şeyleri duyurursan kalbin mutluluğu pompalar mideye kelebekleri doldurur. Bağırsaklar daha mutlu çalışır
Kitlenmez yani
Sen beynine odaklan mide zaten emrindedir beynin.
Çaresizseniz Çare sizsiniz.
Canım Dombilim geçmişler olsunGünaydın hanımlar hastanede internetim bitti oğlan video izleye izleye bitirdi eve geldik şükür burdayım ama takımlar seçmesine yetişemedim tartilamadimda yarın sabaha anca tartılırim durumdan çok korkuyorum amaElhan
Günaydın Akrebim.Günaydın musmutlu hafta sonları mutluluk yakanıza yapışsın bırakmasın hepinizi
Ne zaman yiyeceksin?
Çok iyi yaptın canım GünaydınGünaydın canlar sayfadan uzak kalmistim bi süredir baya baya canlanmış yeni gelen arkadaşlar gördüm hepiniz hosgeldiniz neşe getirdiniz hepimize bol eksiler diliyorum
Sabaha kadar uyumadım bugün geçmiş sayfaları okudum gezindim motivelendim
Ohlar olsun...Hiç sorma canım.yaaaa aybaşı lari tutuyor ben şunu anladım çok tepelere cikartmicaksin simariyorlar şimdi epeyi süt dökmüş kedi.modu evdesana guveniyorum kol kola girdikmi onumuze gelene bi tekme