Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hoş buldum ablacım. Çok dardayım. Her yolu denedim ama hiç motivasyonum yok. Bu da olmazsa artık işe başlamayı bekleyeceğim. O zaman kesin kilo veririm. Şimdi bebekten dolayı izinliyim. Aralıklı oruç yapmayı hedefliyorum. Benim sorunum akşam geç vakitte yemek. Emziren anne diyeti de uyguladım diyetisyen eşliğinde. Antep’te yaşarken devamlılık çok zor oluyor diyet menülerinde. Ben de her şeyden yiyeyim ama az ve vaktinde yiyeyim diyorum. Normalde asla bu saate kalmazdım ama dün eşim geç geldi, gelirken de soğuk baklava almış, onu gömdüm. Bu sabah da kendime ceza verdim kahvaltıyı geç yapacağım diye. Bu da şimdiki kilom, yazıklağr olsun:

Eklentiler

• IMG_2983.jpeg
    58 KB · Görüntüleme: 27
Kendine öyle yazıklar felan diyerek haksızlık etme. Sen yedin sen kilo aldın. Çarede çaresizlikde sende.

Beynimiz kalbimiz sindirim sistemi(mide bağırsaklar) üçlü ve çok iyi anlaşan organlarımız. Biri etkilense diğeri kötü olur.
Düşün 3 arkadaşsınız çok samimi. Birine birşey olursa diğer 2 kişi de etkilenir.
İşte beynine doğru şeyleri duyurursan kalbin mutluluğu pompalar mideye kelebekleri doldurur. Bağırsaklar daha mutlu çalışır
Kitlenmez yani
Sen beynine odaklan mide zaten emrindedir beynin.
Çaresizseniz Çare sizsiniz.

Çok şükür canım, şimdi nasılsınız

Hoşgeldin demişmiydim

Motivasyon konusunda gerekli her yardımı yaparız sana. Bir anda düzgün menülere gecmeni de beklemiyoruz. Zaman içinde canın zaten bazı şeyleri istemeyecek. Diyetisyen konusunda da tecrübelisin bu da yardımcı olur sana. Sağlıklı, keyifli bir kilo vereceksin yapamam edemem deyip kendini üzme. Bizim yolumuz umuttan geçiyor. Onu kaybetmeyelim yeter ki. Seni yolundan ayrı koyacak celdiricilerle karsilasacaksin ama menü bildirimi yapacağın için emin ol içine gömülmeyeceksin. Tadına bakıp bırakacaksın. Ya da ödül için saklayıp sonra yerim diyeceksin. İç kontrolün bunu yaptıracak sana. Tartida gördüğün o rakami bir daha görmeyeceksin ki . Hem o kadar da kötü değil. Kararını vermenle beraber her hafta azalacak. Ya da tam tersi . Hayat tercihlerimizden ibaret. Bizimle kal tatlım. Buradaki herkes seninle çok yakından ilgilenecek. Zamana ihtiyacımız var sadece.

Füzeler konuşlandi
Ne güzel ifade etmişsin tatlım.

Canım Dombilim geçmişler olsun Çok şükür hoş geldiniz evinize , bizim yuvaya da hoş geldin Yarın tartilirsin. Takımlara girmek istersen kaptanlara havale ederim. Dinleneyim cumaya kadar dersen o da kabulumuz.

Çok iyi yaptın canım Günaydın

Hiç sorma canım.yaaaa aybaşı lari tutuyor ben şunu anladım çok tepelere cikartmicaksin simariyorlar şimdi epeyi süt dökmüş kedi.modu evdesana guveniyorum kol kola girdikmi onumuze gelene bi tekme
Ohlar olsun...
Kim olduğumuzu unutuyorlar bazen.
İtinayla hatırlatıriz.
Şuraya elinde tava olan bir imoci koymak niye kimsenin aklına gelmez. Hep merdane sıkıcı oluyor ama
İkimiz harici iki bacimiz daha var haber uçur yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…