Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kendine öyle yazıklar felan diyerek haksızlık etme. Sen yedin sen kilo aldın. Çarede çaresizlikde sende.

Beynimiz kalbimiz sindirim sistemi(mide bağırsaklar) üçlü ve çok iyi anlaşan organlarımız. Biri etkilense diğeri kötü olur.
Düşün 3 arkadaşsınız çok samimi. Birine birşey olursa diğer 2 kişi de etkilenir.
İşte beynine doğru şeyleri duyurursan kalbin mutluluğu pompalar mideye kelebekleri doldurur. Bağırsaklar daha mutlu çalışır
Kitlenmez yani
Sen beynine odaklan mide zaten emrindedir beynin.
Çaresizseniz Çare sizsiniz.
Bu gazla ben nerelere gid
Kendine öyle yazıklar felan diyerek haksızlık etme. Sen yedin sen kilo aldın. Çarede çaresizlikde sende.

Beynimiz kalbimiz sindirim sistemi(mide bağırsaklar) üçlü ve çok iyi anlaşan organlarımız. Biri etkilense diğeri kötü olur.
Düşün 3 arkadaşsınız çok samimi. Birine birşey olursa diğer 2 kişi de etkilenir.
İşte beynine doğru şeyleri duyurursan kalbin mutluluğu pompalar mideye kelebekleri doldurur. Bağırsaklar daha mutlu çalışır
Kitlenmez yani
Sen beynine odaklan mide zaten emrindedir beynin.
Çaresizseniz Çare sizsiniz.
Ben bu gazla var yaaa 🤩

Screenshot_20231223_131712_WhatsApp.jpg

Motivasyon konusunda gerekli her yardımı yaparız sana. Bir anda düzgün menülere gecmeni de beklemiyoruz. Zaman içinde canın zaten bazı şeyleri istemeyecek. Diyetisyen konusunda da tecrübelisin bu da yardımcı olur sana. Sağlıklı, keyifli bir kilo vereceksin yapamam edemem deyip kendini üzme. :KK68: Bizim yolumuz umuttan geçiyor. Onu kaybetmeyelim yeter ki. Seni yolundan ayrı koyacak celdiricilerle karsilasacaksin ama menü bildirimi yapacağın için emin ol içine gömülmeyeceksin. Tadına bakıp bırakacaksın. Ya da ödül için saklayıp sonra yerim diyeceksin. İç kontrolün bunu yaptıracak sana. Tartida gördüğün ☝️ o rakami bir daha görmeyeceksin ki . Hem o kadar da kötü değil. Kararını vermenle beraber her hafta azalacak. Ya da tam tersi . Hayat tercihlerimizden ibaret. Bizimle kal tatlım. Buradaki herkes seninle çok yakından ilgilenecek. Zamana ihtiyacımız var sadece. :dua::KK200:
Teşekkürler abla. ❤️
yalnız bugün çok yorulmuşum. biraz fazla yürüdüm. ayaklarım ağrıyor :110:
Kıazzz sen de mi buradasın 😁

Ohlar olsun...:sinirli:
Kim olduğumuzu unutuyorlar bazen. :KK59:
İtinayla hatırlatıriz. :KK62:
Şuraya elinde tava olan bir imoci koymak niye kimsenin aklına gelmez. Hep merdane sıkıcı oluyor ama :sopa:
İkimiz harici iki bacimiz daha var :süslü:haber uçur yeter ki :rolleyes:
Bana güvenip kocişlerle kötü olmayın ama canlarına okuyun, arkanızdayım 😂😂(önünüze geçemem tırsarım)
Hanım ablamıza söyleyin, keleşini alır gelir😂😂

Ne zaman yiyeceksin?
Yarın 10:00 da
Bugün de açlıktayım
Ohlar olsun...:sinirli:
Kim olduğumuzu unutuyorlar bazen. :KK59:
İtinayla hatırlatıriz. :KK62:
Şuraya elinde tava olan bir imoci koymak niye kimsenin aklına gelmez. Hep merdane sıkıcı oluyor ama :sopa:
İkimiz harici iki bacimiz daha var :süslü:haber uçur yeter ki :rolleyes:
:KK70: :KK70:ne kadar komiksiniz ya:KK70:hayat arkadaşlarınız ne şanslı bilmiyorlarmı ömürleri uzatansınız oysa :KK70:

Kizlar bu hastalık yapıştı sanki üstüme 1 haftadır . Bir türlü toparlanamadim . Çok halsizim . Pek ugrayamadim bugün. Gözüm üstünüzde ama🙈 güzel menüler bekliyorum❤️ bana da dua edin ,iki küçük bakıma ilgiye muhtaç yavrum var ve bir an önce iyileşmem lazım🥺 eşim evde bugün biraz dinlenecem .Çocuklari uyuttuktan sonra uğrarım inşallah❤️

X