İşte tutamıyorum ki kendimi ,İnşaAllah canım
Çok kolay
Limonlu su
Meyva
Tuzsuz salata ve tuzsuz sebze yemeği ( hayvansal da yasak)
Ertesi gün ne istersen ye
Programa sadık kalınca tutuluyorİşte tutamıyorum ki kendimi ,
Çok çok istiyorum. Bir kere yapsam devam edebilirim diye düşünüyorum da bakalım canimPrograma sadık kalınca tutuluyor
Merhaba ben izne ayrıldım beni çılarabilirmisiniz lütfenHerkese İyi akşamlar
Elhan ile MasterFit Yarışmasının 97. haftasına hoş geldiniz.
Lütfen sporlarının örnek bildirimdeki şekilde yapınız. TEŞEKKÜRLER
Tarih bilgisi yapılan spor ve puanı adım sayısı ve puanı şeklinde yapmanızı rica ederim. Adımlar için resim eklemeniz gereklidir.Cordelia etiketini unutmayalım lütfen.
Eki Görüntüle 3356954
Teşekkür ederim ilgilerinize, böyle bir grubun varlığını bilmek suan icin bana yetti ve umut verdi, doğum zamanım geldi ama bebis suan gecikmeli oldu henüz doğmadı, dogduktan sonra görüşünüz aynı olursa tekrar yazarim size, sağlıklı gunler dilerimBir ses versen duyardık aslında.Yormuşuz seni. Hoş geldin Kumsari Tabi ki katılabilirsin. Zayıflamak isteyen bütün hanımların umudu olmak isteriz.
İlk sayfamızda katılım formumuz var doldurup paylaşirsan ailemizin bir ferdi olursun inşallah.
Afiyet olsun canımadımlar için fotoğraf var mı?
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşaAllah canımTeşekkür ederim ilgilerinize, böyle bir grubun varlığını bilmek suan icin bana yetti ve umut verdi, doğum zamanım geldi ama bebis suan gecikmeli oldu henüz doğmadı, dogduktan sonra görüşünüz aynı olursa tekrar yazarim size, sağlıklı gunler dilerim
Afiyet olsunİyi aksamlar
İlk ogunum 15-16 arasi oldu
Kasarli hindi fumeli tam bugday ekmek tost,zeytin domates,salatalik
Saat 5 gibi bir havuc 4-5 badem yedim
19:20 de sardalya ve salata
Sabah 1 saat,aksam yemek sonrasi yarim saat eliptik yaptim
Sonrasinda yarina misafir haberi aldim dedim simdiden yalanci profiterol yapayımonun tadina bak buna bak derken aksam sporumu boşa cikarmisimdir bisey olmaz dimi kaptanim,dimi olmaz sabaha acısını cikaririm artik
2 lt su ictim
Wilma11 Elhan
Eki Görüntüle 3356978 Eki Görüntüle 3356979 Eki Görüntüle 3356980
Emziren bir anne olarak bekliyoruz o zaman.Teşekkür ederim ilgilerinize, böyle bir grubun varlığını bilmek suan icin bana yetti ve umut verdi, doğum zamanım geldi ama bebis suan gecikmeli oldu henüz doğmadı, dogduktan sonra görüşünüz aynı olursa tekrar yazarim size, sağlıklı gunler dilerim
Amin. Teşekkür ederimSüpersin, şifan bol olsun
İnşaAllah kolay tamamlarsın
Yıldızın hep parlasın kuzum.Veeee eveeeettttttsonunda yıldız oldum
Yaşasınnnnbekle beni 60lar ligi geliyorum
Dişiler her zaman tehlikeliyok bu sinamekinin bir türü, erkeği canım. wc ye faydası oluyor. karın ağrısı falan da yapmıyor.
Her şey daha güzel oluyorHerkese merhaba
Yarın itibari ile yani Cumartesi-Pazar-Pazartesi - Salı _ Çarşamba adım ve spor yarışması yapılacaktır.
1. ye % 1
2. ye % 0,75
3. ye % 0,5
kilo avantajı eklenecektir.
Herkese Başarılar
Elhan Kraliçem
Busra196 Kırmızı Kaptan @fesang TRANSFER Kırmızı gezegenfeza Kırmızı @muhendishanim98 Kırmızı @Beth18 Kırmızı @blonde ambition Kırmızı @Mthn83 Kırmızı @Tesnim1903 Kırmızı @menekse_kokusu Kırmızı @Limoni026 Kırmızı @suspushanimcim Kırmızı @minerva1988 Kırmızı @Safransari Kırmızı Wilma11 Mavi Kaptan Elhan Mavi Cordelia Mavi @pastelfit Mavi @60kiloyum Mavi @Leyl35 Mavi @Jasminium84 Mavi Ellssa Mavi @Meryem1306 Mavi @badem000 Mavi @Ruveyda- Mavi @s i d e l y a Mavi Tutku44 Hazırlık @Aomine Daiki Hazırlık @Lavinia_98 Hazırlık @aysenurt3991 Hazırlık Nergis 35 Hazırlık
Regl dönemi etkisi mı kuzumHerkese iyi geceler
Geç oldu kusuruma bakmayın özür dilerim
Elhan
cuma 83.5
bugun 84.7
fark +1.2kg
+%1.43
Eki Görüntüle 3357017