Geçmiş olsun canım bi salgindir girdimi çıkmak bilmiyor geçecek tabiiiGünaydın
Gece öksürük ve hapşirik uyutmadi beni
Kalktım
8 e doğru geliyor
Hava hala karanlık durumda .
Aynaya baktım yüzüm sis
Burnumu sile sile uzamiş tam cadiya benzemişim
Ah bi geçsin dedim geçmedi üstümde bakteriler çoğaldı da kaldıramiyorum !
Yemek yeme isteğim hiç yok !
ama geçecek bu hastalık gidecek !
Dayanmasi bile güç !
Benden böyle menü görmek imkan sızdı demiii ailevi moral bozukluğu adlı menü diyelim kısacasıAfiyet olsun kankişim.Fırtına gibi geldin bu neeeee Cok güzel bir menü.
Maşallah hayırla al kucağına.Teşekkür ederim ilgilerinize, böyle bir grubun varlığını bilmek suan icin bana yetti ve umut verdi, doğum zamanım geldi ama bebis suan gecikmeli oldu henüz doğmadı, dogduktan sonra görüşünüz aynı olursa tekrar yazarim size, sağlıklı gunler dilerim
Bakterili kaptan geçmiş olsun canımGünaydın
Gece öksürük ve hapşirik uyutmadi beni
Kalktım
8 e doğru geliyor
Hava hala karanlık durumda .
Aynaya baktım yüzüm sis
Burnumu sile sile uzamiş tam cadiya benzemişim
Ah bi geçsin dedim geçmedi üstümde bakteriler çoğaldı da kaldıramiyorum !
Yemek yeme isteğim hiç yok !
ama geçecek bu hastalık gidecek !
Dayanmasi bile güç !
Teşekkür ederim canım
Cumalari noluyor bunlaraGeçmiş olsun canım bi salgindir girdimi çıkmak bilmiyor geçecek tabiii
Benden böyle menü görmek imkan sızdı demiii ailevi moral bozukluğu adlı menü diyelim kısacası
Bu nasıl güzel bir mesaj , bu nasıl güzel bir ziyaretGünaydın. Ben buralarda takılsam kilo verebilir miyim acaba? Ne diyorsunElhan Abla? Keleş Abla sizi tavsiye etti.
Süper. HoşgeldinKizlar merhabalar,linkleri tıklaya tıklaya buraya kadar geldim bende katılabilir miyim
Hiç sorma canım.yaaaa aybaşı lari tutuyor ben şunu anladım çok tepelere cikartmicaksin simariyorlar şimdi epeyi süt dökmüş kedi.modu evdeCumalari noluyor bunlara
Geçen hafta da benim canım sıkılmıştı
Tatlım ben acısını çıkardım sen de üstesinden gel olur muTebessümüme hasret birakmak yetti. Huzurlu, musmutlu yarınların olsun. Kankişin dağ gibi yanında
Bakterili kaptan slhdkglslhMaşallah hayırla al kucağına.
Önden hazırlıklar yapman çok güzel
Bakterili kaptan geçmiş olsun canım
Teşekkürler canim. HoşgeldinMerhabaHerkese başarılar diliyorum
Canım dikkat et kendine. Ani hareketler ters hareketler vücudu zorlar. Yavaş yavaş spora başlamalıyız.Günaydın
Bugün resmen beni yataktan kazidilar. Hala uykum var
Dün spor yapayım o kadar yedim ayıp olmasın dedim bide agrilarima iyi gelir diye düşündüm.
Cordelia
Adım 8164
800 puan bu durumda
Bunun içinde zumba class diye bı egzersiz ekledim. Belimin kitlenmesinin sebebi sanırım o sabaha kadar ağrıdan duramadım soldan sağa dönemedim hala çok ağrım var
Kız bakteriler gidince sen daha bı hafiflersinBakterili kaptan slhdkglslhsağolun