Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun canım bi salgindir girdimi çıkmak bilmiyor geçecek tabiii
Afiyet olsun kankişim. Fırtına gibi geldin bu neeeee Cok güzel bir menü.
Benden böyle menü görmek imkan sızdı demiii ailevi moral bozukluğu adlı menü diyelim kısacası

Günaydın canlar sayfadan uzak kalmistim bi süredir baya baya canlanmış yeni gelen arkadaşlar gördüm hepiniz hosgeldiniz neşe getirdiniz hepimize bol eksiler diliyorum
Sabaha kadar uyumadım bugün geçmiş sayfaları okudum gezindim motivelendim

Günaydın
Bugün resmen beni yataktan kazidilar. Hala uykum var
Dün spor yapayım o kadar yedim ayıp olmasın dedim bide agrilarima iyi gelir diye düşündüm.
Cordelia
Adım 8164
800 puan bu durumda
Bunun içinde zumba class diye bı egzersiz ekledim. Belimin kitlenmesinin sebebi sanırım o sabaha kadar ağrıdan duramadım soldan sağa dönemedim hala çok ağrım var

Eklentiler

• 17033148231754174857632988674510.jpg
    74,1 KB · Görüntüleme: 19
Maşallah hayırla al kucağına.
Önden hazırlıklar yapman çok güzel
Bakterili kaptan geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım bi salgindir girdimi çıkmak bilmiyor geçecek tabiii

Benden böyle menü görmek imkan sızdı demiii ailevi moral bozukluğu adlı menü diyelim kısacası
Cumalari noluyor bunlara
Geçen hafta da benim canım sıkılmıştı
Tatlım ben acısını çıkardım sen de üstesinden gel olur mu Tebessümüme hasret birakmak yetti. Huzurlu, musmutlu yarınların olsun. Kankişin dağ gibi yanında

Günaydın. Ben buralarda takılsam kilo verebilir miyim acaba? Ne diyorsun Elhan Abla? Keleş Abla sizi tavsiye etti.
Bu nasıl güzel bir mesaj , bu nasıl güzel bir ziyaret
Hoş geldin güzel gelinimiz @HanimKelesimiGetir ekürim en sevdiğim arkadaşımi çağırmış

Selam vermek -500 gr yakıyor.
Çok mutlu olurum katılırsan kesinlikle kilo verirsin . Bir hafta dene devam edeceğini düşünüyorum. Şimdilik cuma gününe kadar menü bildirimin olacak. Kahvaltı yapmadiysan fotoğrafli bir tartı bildirimi isteyeceğiz senden. Yarın da olur.
En son yediğin öğünden sonra beni etiketleyerek paylaşirsan sevinirim.
Tarih
10.00 Kahvaltı
.............
12.00 Ne yediysen
18.00 Salata , çorba vs ...
Su kaç litreye kadarsa
Varsa adım , spor
Etiket
Saatleri kendine göre yazarsın canım.
İlk sayfamızda katılım formu var doldurup paylaşirsan arkadaşlarimiz da seninle tanışır.
Diğer şeyleri geldikten sonra yavaş yavaş anlatırım , anlatırız.

Hiç sorma canım.yaaaa aybaşı lari tutuyor ben şunu anladım çok tepelere cikartmicaksin simariyorlar şimdi epeyi süt dökmüş kedi.modu evdesana guveniyorum kol kola girdikmi onumuze gelene bi tekme

Canım dikkat et kendine. Ani hareketler ters hareketler vücudu zorlar. Yavaş yavaş spora başlamalıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…