- 30 Kasım 2014
- 28.415
- 125.102
evet yanında çiğ kuruyemiş de olabilir.Beni deee o yuzden yaninda 2 ceviz veya 5 badem ya da 30 gr kaşar yiyorum bu sekilde tok tutuyor bir de yulaf lapasinin icinde olunca da cok guzel tok tutuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet yanında çiğ kuruyemiş de olabilir.Beni deee o yuzden yaninda 2 ceviz veya 5 badem ya da 30 gr kaşar yiyorum bu sekilde tok tutuyor bir de yulaf lapasinin icinde olunca da cok guzel tok tutuyor
Şey aslında meyve sevmiyorum benüstüne tarçın serp. ben meyveleri öyle yiyorum.
Afiyet olsun canım ama meyve çarpı benBeni deee o yuzden yaninda 2 ceviz veya 5 badem ya da 30 gr kaşar yiyorum bu sekilde tok tutuyor bir de yulaf lapasinin icinde olunca da cok guzel tok tutuyor
Masterfit zorunluluğu yok canım. Sadece aldığı avantajlar ile takımına katkıda bulunabilecekler. Örneğin % 2 oranında kilo verdin. Sporda da 1. Oldun % 3 olacak oranın.eskisi gibi değil de mi? yani zorunluluk yok. benim adım sayılarım iyi ama bildirmeye üşeniyorum. saati de hemen çıkarıyorum kolumdan.
ben de arada bir yerimŞey aslında meyve sevmiyorum ben
ama bir şekilde yarışmanın puanlamasını etkiliyorMasterfit zorunluluğu yok canım. Sadece aldığı avantajlar ile takımına katkıda bulunabilecekler. Örneğin % 2 oranında kilo verdin. Sporda da 1. Oldun % 3 olacak oranın.
Evet canım. Tabi ki. 3 kazanan aynı takımda ise 2,25 katkısı olacakama bir şekilde yarışmanın puanlamasını etkiliyor
Kesinlikle ve mide bulantısı da yapıyor bendeElma şahsen beni daha çok acıktırıyor
Suyu ne kadar ictigimi bilmiyorum açıkçası sporu da esneme tarzı hareketler yapıyorum skolyozum var canımAfiyet olsun canim . Su ve spor bilgisi yok mu
İnşallah canım çok isterimÇok güzel bir menü afiyet olsun aysenurcum.
Haftaya seni takımlarda yarışırken görmek nasip olsun.
Evet canım bende deKesinlikle ve mide bulantısı da yapıyor bende
İnşaAllah canımTebrikler canım. Su açlık sonrasını bir türlü beceremedim . Normal yedim sonrasında . Bu hafta bı akslik olmazsa yapmayı düşünüyorum tam anlamıyla
Süpersin, şifan bol olsunEvet
Ya spor süper
Geçmiş olsun
Hoşgeldin canımKizlar merhabalar,linkleri tıklaya tıklaya buraya kadar geldim bende katılabilir miyim
Anladım canimm . Çok geçmiş olsunSuyu ne kadar ictigimi bilmiyorum açıkçası sporu da esneme tarzı hareketler yapıyorum skolyozum var canım