Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Merhaba, maddiyat olarak zorlamazsa terapiye gitme şansı da var mı ? Bu süreci atlatmasi daha kolay olabilir. İnşallah güzel gunleriniz olur hepsi geçer toplarnir

Çok geçmişler olsun evladına,çok sağlık durumunu bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur .

Efenin_Annesi Allah yardımcınız olsun kolaylaştırsın canım .

Allah yardımcınız olsun canım

Allah şifalar versin. Çok geçmiş olsun.

Efenin_Annesi geçmiş olsun canım insalahhh şifa verecek doktora denk gelirsin canım efe çok iyi olacak rabbimin izniyle
@deli bir dombili sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım tez zamanda

Çok geçmiş olsun güzel anne Allah yardımcınız olsun güzel sonuçlarla gel
Hepinize ayri ayri cok teşekkür ederim canim arkadaşlarım derdimi derdiniz bilip destek verdiginiz icin bazen insani en yakinindan cok uzagindaki yuzunu hic tanimadigi bilmedigi insanlardan güç ve dua alıyor . Şu sıralar çok sulu göz bir anneyim. Yüreği yanar mı bi insanın yüreğim de bir yangın su içmek istiyorum sürekli kış günü içilmez ya hani yazın ki kadar içim öyle yangın yeri ki psikolojikmen su içiyorum sürekli bana bi bakışı son 1 haftadır yanıma gelip beni öpmesi seni çok seviyorum annecim demesi kendi dünyasında benimle mutlu oluşu. Çok şey yazarım efeme dair yürek sızım benim emeğim teyzeleri dualarınızda yer veriyorsunuz biliyorum bizi unutmayın olur mu Allah hepinizden razı olsun

Herkese merhaba

Yarın itibari ile yani Cumartesi-Pazar-Pazartesi - Salı _ Çarşamba adım ve spor yarışması yapılacaktır.

1. ye % 1
2. ye % 0,75
3. ye % 0,5

kilo avantajı eklenecektir.

Herkese Başarılar

Elhan Kraliçem

Busra196 Kırmızı Kaptan
fesang TRANSFERKırmızı
gezegenfeza Kırmızı
M muhendishanim98 Kırmızı
Beth18 Kırmızı
blonde ambition Kırmızı
Mthn83 Kırmızı
Tesnim1903 Kırmızı
menekse_kokusu Kırmızı
Limoni026 Kırmızı
suspushanimcim Kırmızı
minerva1988 Kırmızı
Safransari Kırmızı
Wilma11 Mavi Kaptan
Elhan Mavi
Cordelia Mavi
pastelfit Mavi
60kiloyum Mavi
patimsilizm Mavi
Jasminium84 Mavi
Ellssa Mavi
M Meryem1306 Mavi
badem000 Mavi
Keira- Mavi
s i d e l y a Mavi
Tutku44 Hazırlık
Aomine Daiki Hazırlık
Lavinia_98 Hazırlık
aysenurt3991 Hazırlık
Nergis 35 Hazırlık

İyi aksamlar

İlk ogunum 15-16 arasi oldu
Kasarli hindi fumeli tam bugday ekmek tost,zeytin domates,salatalik

Saat 5 gibi bir havuc 4-5 badem yedim

19:20 de sardalya ve salata

Sabah 1 saat,aksam yemek sonrasi yarim saat eliptik yaptim

Sonrasinda yarina misafir haberi aldim dedim simdiden yalanci profiterol yapayım onun tadina bak buna bak derken aksam sporumu boşa cikarmisimdir bisey olmaz dimi kaptanim,dimi olmaz sabaha acısını cikaririm artik

2 lt su ictim

Wilma11 Elhan

Offf çok iyi menü

Afiyet olsun balık salata yetti mi sana?

eskisi gibi değil de mi? yani zorunluluk yok. benim adım sayılarım iyi ama bildirmeye üşeniyorum. saati de hemen çıkarıyorum kolumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…