aslında ödüllük bir durum da yok amaÖdül çikosu anladim bitanemAslında bitter(%54 olan ne çok acı ne çok tatlı) birkaç tane yiyebilirsin birden kesmek zor geliyorsa
hoşgeldin canım. ilk sayfadaki formu doldurabilir misinKizlar merhabalar,linkleri tıklaya tıklaya buraya kadar geldim bende katılabilir miyim
Yazmıştım aslında kaçırmışsin demek ki canimben de yenisin sanıyodum
Hoşgeldin canımKizlar merhabalar,linkleri tıklaya tıklaya buraya kadar geldim bende katılabilir miyim
Bizim için vardı tatlımaslında ödüllük bir durum da yok ama
Bir ses versen duyardık aslında.Kizlar merhabalar,linkleri tıklaya tıklaya buraya kadar geldim bende katılabilir miyim
akşamüzeri eve gelince 88.9 çıktım.Bizim için vardı tatlım
Tamamdır kaptanım.Herkese İyi akşamlar
Elhan ile MasterFit Yarışmasının 97. haftasına hoş geldiniz.
Lütfen sporlarının örnek bildirimdeki şekilde yapınız. TEŞEKKÜRLER
Tarih bilgisi yapılan spor ve puanı adım sayısı ve puanı şeklinde yapmanızı rica ederim. Adımlar için resim eklemeniz gereklidir.Cordelia etiketini unutmayalım lütfen.
Eki Görüntüle 3356954
Artık bu inişi hiçbir kacamaga feda etmeyecegini umut ediyorum bitanem.akşamüzeri eve gelince 88.9 çıktımpazartesiye kadar kaybolmazsa iyi neyse iki gün dikkat ederim. yoksa akşam makarna ve çikolata yedim
Biliyorum sen olduğunu ama naparsınEvet canım. O benimben de yazdım ama...
Biraz hareket de sistemi çalıştırmaya fayda ediyor tatlım. Açlık otuna alışan sistem biraz tembelleşiyor sınırlı kullan olur mu?ben yine tıkalıyım. açlık otu çayı demledim
Cuma günleri kafa karışıklığımı ifade edemem gerçekten. Nolur affedin.
evet sık kullanmamak gerekli haklısın. bugün de kuru yedim. yarın elma falan yerim.Biraz hareket de sistemi çalıştırmaya fayda ediyor tatlım. Açlık otuna alışan sistem biraz tembelleşiyor sınırlı kullan olur mu?
olur mu hiç. emeğine sağlık canımCuma günleri kafa karışıklığımı ifade edemem gerçekten. Nolur affedin.Çirakligim bir süre daha devam edecek.
Yav garip garip şeyler içme canımın içiben yine tıkalıyım. açlık otu çayı demledim
yok bu sinamekinin bir türü, erkeği canım. wc ye faydası oluyor. karın ağrısı falan da yapmıyor.Yav garip garip şeyler içme canımın içi