- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rakip çok isterim canim ben de . Benim artirmami da sağlar böylelikleCanım harikasın takımda kimse spor yapmıyor. Ben de dahil acil başlayalım.
Spor 1 saat platesKahvaltı 12.30
1.5 tane biberli ekmek (lahmacun büyüklüğünde)
Ara
1 portakal
1 kare bitter
Akşam 17.30
1 kase tavuk çorbası
1 tabak pirasa yemeği
1 ceviz 1 gün kurusu
Çok iyi canimm
Merhaba, maddiyat olarak zorlamazsa terapiye gitme şansı da var mı ? Bu süreci atlatmasi daha kolay olabilir. İnşallah güzel gunleriniz olur hepsi geçer toplarnir
Çok geçmişler olsun evladına,çok sağlık durumunu bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur .
Efenin_Annesi Allah yardımcınız olsun kolaylaştırsın canım .
canım çok çok geçmiş olsun, Rabbim çabucak versin şifanızı
çok güzel canım, afiyet olsun
canımm düşünme sen, iyileşmeye bak. çok geçmiş olsun, çabucak toparlanırsınız inşallah
bugün sebze protein şeklinde yesen yarına artı gelmez sanırım canım, afiyet olsun
güzel canım afiyet olsun
çok güzel canım afiyet olsun
Allah yardımcınız olsun canım, inşallah çok iyi bir doktor çıkar karşınıza, en doğru tedaviyi uygular Efeciğim üzülmesin, onun için dua eden bir sürü teyzesi var burada, azıcık yorulacak ama gün sonunda çok mutlu olacak inşallah
Allah yardımcınız olsun canım
Allah şifalar versin. Çok geçmiş olsun.
Efenin_Annesi geçmiş olsun canim
Efenin_Annesi geçmiş olsun canım insalahhh şifa verecek doktora denk gelirsin canım efe çok iyi olacak rabbimin izniyle
@deli bir dombili sanada çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım tez zamanda
Hepinize ayri ayri cok teşekkür ederim canim arkadaşlarım derdimi derdiniz bilip destek verdiginiz icin bazen insani en yakinindan cok uzagindaki yuzunu hic tanimadigi bilmedigi insanlardan güç ve dua alıyor . Şu sıralar çok sulu göz bir anneyim. Yüreği yanar mı bi insanın yüreğim de bir yangın su içmek istiyorum sürekli kış günü içilmez ya hani yazın ki kadar içim öyle yangın yeri ki psikolojikmen su içiyorum sürekli bana bi bakışı son 1 haftadır yanıma gelip beni öpmesi seni çok seviyorum annecim demesi kendi dünyasında benimle mutlu oluşu. Çok şey yazarım efeme dair yürek sızım benim emeğim teyzeleri dualarınızda yer veriyorsunuz biliyorum bizi unutmayın olur mu Allah hepinizden razı olsunÇok geçmiş olsun güzel anne Allah yardımcınız olsun güzel sonuçlarla gel
Üzgünüm çıkmazdayim canım derin düşüncelere dalıyorum beynimin içinde kendi kendimle sohbet halindeyim sürekli evi supuruyorum ama bedenen yapıyorum her işi ruhum derinlerdeEfenin_Annesi Efe nasıl, sen nasılsın canım?
Busra196 | Kırmızı Kaptan |
fesang TRANSFER | Kırmızı |
gezegenfeza | Kırmızı |
M muhendishanim98 | Kırmızı |
Beth18 | Kırmızı |
blonde ambition | Kırmızı |
Mthn83 | Kırmızı |
Tesnim1903 | Kırmızı |
menekse_kokusu | Kırmızı |
Limoni026 | Kırmızı |
suspushanimcim | Kırmızı |
minerva1988 | Kırmızı |
Safransari | Kırmızı |
Wilma11 | Mavi Kaptan |
Elhan | Mavi |
Cordelia | Mavi |
pastelfit | Mavi |
60kiloyum | Mavi |
patimsilizm | Mavi |
Jasminium84 | Mavi |
Ellssa | Mavi |
M Meryem1306 | Mavi |
badem000 | Mavi |
Keira- | Mavi |
s i d e l y a | Mavi |
Tutku44 | Hazırlık |
Aomine Daiki | Hazırlık |
Lavinia_98 | Hazırlık |
aysenurt3991 | Hazırlık |
Nergis 35 | Hazırlık |
Bana sorarsan kendi haline bırak bağırsakları derim ama tabi sen daha iyi bilirsin kendini canımyok bu sinamekinin bir türü, erkeği canım. wc ye faydası oluyor. karın ağrısı falan da yapmıyor.
Offf çok iyi menüİyi aksamlar
İlk ogunum 15-16 arasi oldu
Kasarli hindi fumeli tam bugday ekmek tost,zeytin domates,salatalik
Saat 5 gibi bir havuc 4-5 badem yedim
19:20 de sardalya ve salata
Sabah 1 saat,aksam yemek sonrasi yarim saat eliptik yaptim
Sonrasinda yarina misafir haberi aldim dedim simdiden yalanci profiterol yapayım onun tadina bak buna bak derken aksam sporumu boşa cikarmisimdir bisey olmaz dimi kaptanim,dimi olmaz sabaha acısını cikaririm artik
2 lt su ictim
Wilma11 Elhan
Eki Görüntüle 3356978 Eki Görüntüle 3356979 Eki Görüntüle 3356980
Afiyet olsun balık salata yetti mi sana?İyi aksamlar
İlk ogunum 15-16 arasi oldu
Kasarli hindi fumeli tam bugday ekmek tost,zeytin domates,salatalik
Saat 5 gibi bir havuc 4-5 badem yedim
19:20 de sardalya ve salata
Sabah 1 saat,aksam yemek sonrasi yarim saat eliptik yaptim
Sonrasinda yarina misafir haberi aldim dedim simdiden yalanci profiterol yapayım onun tadina bak buna bak derken aksam sporumu boşa cikarmisimdir bisey olmaz dimi kaptanim,dimi olmaz sabaha acısını cikaririm artik
2 lt su ictim
Wilma11 Elhan
Eki Görüntüle 3356978 Eki Görüntüle 3356979 Eki Görüntüle 3356980
eskisi gibi değil de mi? yani zorunluluk yok. benim adım sayılarım iyi ama bildirmeye üşeniyorum. saati de hemen çıkarıyorum kolumdan.Herkese merhaba
Yarın itibari ile yani Cumartesi-Pazar-Pazartesi - Salı _ Çarşamba adım ve spor yarışması yapılacaktır.
1. ye % 1
2. ye % 0,75
3. ye % 0,5
kilo avantajı eklenecektir.
Herkese Başarılar
Elhan Kraliçem
Busra196 Kırmızı Kaptan fesang TRANSFER Kırmızı gezegenfeza Kırmızı M muhendishanim98 Kırmızı Beth18 Kırmızı blonde ambition Kırmızı Mthn83 Kırmızı Tesnim1903 Kırmızı menekse_kokusu Kırmızı Limoni026 Kırmızı suspushanimcim Kırmızı minerva1988 Kırmızı Safransari Kırmızı Wilma11 Mavi Kaptan Elhan Mavi Cordelia Mavi pastelfit Mavi 60kiloyum Mavi patimsilizm Mavi Jasminium84 Mavi Ellssa Mavi M Meryem1306 Mavi badem000 Mavi Keira- Mavi s i d e l y a Mavi Tutku44 Hazırlık Aomine Daiki Hazırlık Lavinia_98 Hazırlık aysenurt3991 Hazırlık Nergis 35 Hazırlık
Cok tesekkurler ac degildim ilk ogunu 16 gibi yaptim ya acikmamistim gözüm ac oldugu icin yedim simdi benim bunu 630 puan olarak mi paylasmam gerekiyor acaba canim CordeliaAfiyet olsun balık salata yetti mi sana?
be gece de içtim de bakalım nasıl olacak. gün içinde düzenli elma yemeye karar verdim.Bana sorarsan kendi haline bırak bağırsakları derim ama tabi sen daha iyi bilirsin kendini canım
Elma şahsen beni daha çok acıktırıyorbe gece de içtim de bakalım nasıl olacak. gün içinde düzenli elma yemeye karar verdim.
Beni deee o yuzden yaninda 2 ceviz veya 5 badem ya da 30 gr kaşar yiyorum bu sekilde tok tutuyor bir de yulaf lapasinin icinde olunca da cok guzel tok tutuyorElma şahsen beni daha çok acıktırıyor
üstüne tarçın serp. ben meyveleri öyle yiyorum.Elma şahsen beni daha çok acıktırıyor