- 18 Mart 2018
- 30.027
- 118.380
- 34
Bende en erken doğum günüm de inşaAllah60 lar lige gelmek istiyorum ben
Planım o canimmye canım, hakettin fazlasıyla, nasılsa sporunla ve sonraki gün öğününle sen dengelersin
inşallah canımmPlanım o canimm6 şubata oğlumun doğum gününe de az kaldı elimden geldiğince zayıflamaya çalışacam . Sonra da korumaya geçecem inşallah
Benim de.Teşekkürler canim . 60 lar Ligi'nde gözüm
Bence bir şansları olsun, dediğin gibi en geç yarın bildirsinler yoksa senin onca emeğin zayi oluyor ( olaki unutursam bende dahilim)Sevgili Masterfit Üyeleri bugun üç tane fotoğrafsiz bildirimimiz var. Kabul edelim ama yarın fotoğrafli bildirim yapmalarıni isteyelim diye düşündüm. Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Onayınızı alamazsam bildirimsiz kabul edilecekler.
Ben de bir kahvaltı yapayım sonra içeriz kahveni seve seve
Çok geçmiş olsun canımEki Görüntüle 3356530
Geçen hafta 72.6
Yine ishal oldum en fecisiydi. Hastanede serum taktılar. Serumun hediyesiydi tartı sonucum.
Elhan
Şunun surasinda ne kaldı ki canimm . Su gibi geçiyor zaman . Bugün 22. Günüm diyettee . Cooook alıştımBenim de.Nisan ayında oradayım inşallah bekleyin
Kuzum hiç üzülme, arada olur, kötü bir hafta geçirdin ve geride bıraktın, artık önüne bakıp daha güzel tartıda eksiler göreceksin, bak nerden nereye geldinİnşallah valla çok canım sıkıldı
Oh oh maşaAllah beni geçtin kuzum, tebrikler
Bol istirahatler canımArkadaşlar ben yatmaya gidiyorum
Uyucam biraz
Ben de yarın döner yiyeceğim, evdekileride bekletiyorum, benim serbest öğünümde yiyelim diyeÇok sukur canim böyle 2 2 gitse az kaldıama bugün ödül yapcam . Bayagidir canım et doner istiyor onu yapcam yarın da menumde mumbar var ölçülü yemeye çalışcam ve erken bol da spor hallederim insallah
Hasta değilim çok şükür, ne zaman uzansam uyukluyorumSürekli uyumak istiyorum hastalık ölüm gibi bana ya
Ben de yarın döner yiyeceğim, evdekileride bekletiyorum, benim serbest öğünümde yiyelim diye