Popüler Konu LenaG ile MasterFit

18.12.2023 menü hastalık oluncabiraz karıştı ama
sabah
çeyrek ekmekarası peynir domates
öğlen
bol sarmısaklı acılı kelle paça çorbası
ikindi
1 mandalina yarım portakal
akşam
tavuklu şehriye çorbası biraz yoğurt biraz yeşillik
greyfurt yarım muz
şu zamanda hasta olmak istemiyorum dirençim hiç yok gibi ilaç kullanıyorum yarın kan testi vereceğim değerlerimmi düştü ne oldu anlamadım
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
galiba ben yarıştan elendim bu hafta ama bakalım hayırlısı ile bugunu bi atlatayım
Beth18 Beth18 @menekse_kokusu
Geçmiş olsun canim❤️

Hayatımda ilk kez insülin ilacının kilo aldırdığını duydym. Bilimsel olarak imkansız ama öyle diyorsan o ilaca yorabilirsin. Kullanmak zorunda da değilsin ki zaten kilo vermişsin ve verince insülin ve kolesterol geriler zaten evet. Ama başkasınıda ilaçsızlık hastanelik edebilir . Ben kimsenin vebaline giremem ondan görünce sordum. Doktor yada bilim insanı olmayıp kendine bir isim bulup ün yapıp kitap yazdı diye kafasına göre insan sağlığı ile oynayan kişilere karşıyım tavsiye etmiyorum ama dinleyip yapanada zaten yorum yapmıyorum sonuçta onun önerdiği şey iyi de gelebilir ve Yan komşunun önerisinin iyi gelmesiyle aynı tesadüf yani bu diğer yüzlerce kişiye zararı olacağı gerçeğini değiştirmez. Hepimizin bakış açısı farklı.
Çok dogru👍

Geçmiş bitti şükür ❤

19 Aralık Salı menüm
Sabah 07.00
1 elma 2 kivi 4 kaşık yoğurt 2 kaşık yulaf

Öğle 14.00
1 kase çorba
1 tavuk baget
1 dilim ekmek

Ara 2 mandalina

Akşam 19.00
1 kase çorba
Peynirli Salata
Yarım dilim ekmek

1.5 litre su

Elhan Elhan
Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canım. :KK60: Harika bir menü. :super:

Günaydın 😊 IMG-20231216-WA0000.jpg

Jasminium84 Jasminium84 Elhan Elhan
19 Aralık Salı

Kahvaltı 09.00
Yulaflı kaşarlı omlet
3 zeytin
1 tk fıstık ezmesi

Öğlen 13.00
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık pilav

Akşam 18.00
Bir servis kaşığı dolusu bulgur pilavı
1 h tavuk but
Afiyet olsun aşkitom. :KK60: Dört kaşık pilavdan korkma önceki öğünde sağlıksız karbonhidrat yok. Turşu da yok. Ödem beklemiyorum. :dua:
Menüm
Sabah 1 sahanda yumurta🍳

Ara 1 mandalin 1 cennet hurması

Öğlen (50 Gr kadar) kıymalı menemen 5 zeytin 2 çatal peynir turşu

Akşam mantar sote. 3-4dilim ekmek .

Akşam ekmeksiz planladım ama yapamadım :KK43:. Keşke salata ekleseydim yanına hiç olmazsa 1 2ile kalırdım.🙈🙈🙈
Spor yavaş yavaş 1 sat pazar yaptım? 30 dk da ev işi
Elhan Elhan
Mthn83 Mthn83
Afiyet olsun bademim. :KK60:Bugune salata eklersin dünü telafi edersin ikimiz de mutlu oluruz inşallah 🙏
Teşekkür ederim canım ❤️🧡
Tamam yarın deneyeyim inşallah. :KK19:
Ödem suyunu unutma olur mu :dua::KK200:
Elhan Elhan hocam ben cumadan itibaren biraz izin isteyeceğim eğer iznin olursa. Bu ayın 23 ünde evlerin kura çekimi var. Büyük bir ihtimal çıkacak. Eğer çıkarsa yolculuk olacak. Olmasa bile biraz kafamı dinlemem lazım. Şu iki haftadır bedenen çok yoruldum.
Tamam bitanem nasıl istersen öyle yaparız. :KK60::KK200:Cok özletme ama :KK61:Dualarimiz seninle hayırlısıyla istediğin güzellikte evine kavuşmani diliyorum. :dua:
Senin menüde benimkiyle yarışıyor 🤩 güzel bir eksi gelecek bu hafta kesin 60lar ligine geri dönüyorsun canım. Bir daha geri gelmemek üzere geç ve orada bekle sen gelme biz yanına geliriz. 🤗
60' lara geçip orada heyecanla seni ve sibel_84 sibel_84 i beklemeyi ümit ediyorum. :dua:Tesekkur ederim bitanecim. :KK60:
10:30
2 dilim tb ekmeği peynir zeytin
13:00
Şekersiz sütlü kahve
17:00
3 adet çiğköfte
18:30
2 dilim tb ekmeği, 4 kasık tavuk sote, ayran
20:00
3 kare çikolata, 2 avuç mısır patlağı
1,5 lt su 2,5 saat ev temizliği Elhan Elhan Mthn83 Mthn83
Afiyet olsun Hayalcim. :KK60:Guzel menü şifa olsun inşallah 🙏
valla harika ne diyeyim :nazar::nazar::nazar:
Sen harika bir güzelliksin. :KK60:
Aynen öyle oldu ama tüm gün sadece bir tabak kısır bozmaz sanki diyeti... Yarın dengeleyeceğm inşallah
Evet gün boyu çok yememişsin inşallah 🙏 odemle uyanmazsin kuzum. :KK60:
Eşim normal ekmek almıştı ama çok yemiyorum canim

Ben de senin gibiyim canim hiç kendini bırakma daha cuma sabahına 2 gün var genel olarak çorba ağırlık zaten geçmiş olsun

Aaa çok üzüldüm geçmiş olsun. Kuzucuk kötü olmuş inşallah biran önce toparlar.
Şakirim inşallah iyileşir.:dua: Korkulu gözlerle bana bakışları gözümden gitmiyor Bethim. :KK61:
Tek bir cümle.
Ama ben bu cümlenin altında yatan masaların hepsini biliyorum :cry: :cry: :cry: :cry:
Tatlım iyileş o tek cümle paragrafa dönüşecek. :KK53:Cok üzüldüm menüyü görünce istiyorum ki önüne ne gelirse gelsin ne kadar ısrar olursa olsun kararlıyım bozamam diyesin. Bu çok zor tabi.
Şakirim mi? Kıyamam inşallah hemen iyileşir. Dişleri çekilince nasıl yemek yiyecek 🥺
İnşallah iyileşir canım. Çenedeki üç diş cekilecek . Veteriner yemede sıkıntı olmaz dedi.
Hosgeldin canım ❤️seni tanıyor gibiyim. Ilımlı ortamı yumuşatmak isteyen anlayışlı bir profil canlanıyor gözümde. 🙈
Daha önce bizimleydi nur. Doğru hatırlıyorsun canım. :KK68:
Elhan Elhan Alıntılarda ki yorumlarda şimdi fark ettim canım geçmiş olsun şakire 🙏🏻 canını sıkma bak 3 gün sonra çok rahat etmiş olacak.
Sağ ol bitanem. İnşallah eski sağlığına kavuşur. :dua:
Hiçbir fikrim yok
Bizim 1 erkek, 2 kızımız vardı
Kızlar kızgınlığa girer, erkek olana cilve yaparlardı, erkek sarılır, yalar bırakırdı. Kızlar kızgınlıktan çıkınca onları kovalar, yakalarsa canlarını yakardı, çok agresifti.
Kısırlaştırdıktan sonra daha sakin, uyumlu bir kedi oldu, ilk geldiği zamanlardaki gibi oynamaya başladı.
Anladım kuzum.🥺
Çok teşekkür ederim bugün de baya rahatsızdim giremedim buralara..
Sen nasılsın canim nasıl gidiyor ?
Bir an önce sağlığına kavuşmani dilerim canım. :dua:
Bitirdik atlattık canım şükür. Bugün son misafirlerimiz gelecek. Üniversiteden iki tane hocamız gelecekmiş. Onları da yüzümüzün akıyla misafir edersek tamamdır.
Bayilacaklar işte bizim yaşamak istedigimiz ev tam da burası diyecekler. :super:
Günaydın herkese. Uykusuzluktan ölüyorum. Çünkü yorgunluktan uyuyamadım. Her tarafım ayrı ağrıyor.
Kermes , sergi bayağı yordu seni . :işsiz:
Günaydın güzel bir gün gecirmeni dilerim Sibelim. :dua::KK200:

X