Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçmiş olsun,bende öksürünce atom çayı içiyorum acayip iyi geliyor bir araştır istersen,içinde bilmem kaç tane baharat var kesme şeker gibi lohusa şerbeti gibi düşün rengini 1 kupaya sıcak su katıp 2 tane onadan atıp ılık iç.
Saol canım. Aktardan atom çayı diye mi alıyoruz?

Bogazla ilgili tüm şikâyetler için tatlım. Gicigi geçiriyor ama öksürükte hiç denemedim. Öksürük olunca deneyip anlayabilirim :oops:Birazdan ben de yapacağım. ☺️ Mandalinayi güzelce yıkayıp kabuğu demliyoruz :KK68:
Tamam canim . Bir deneyeyim bakayım inşallah rahatlatır biraz. Yoksa atom çayıni aldirayim eşime gelirken .

Tamam canim . Bir deneyeyim bakayım inşallah rahatlatır biraz. Yoksa atom çayıni aldirayim eşime gelirken .
Canım keçi boynuzu özü yada pekmezi . Araştır istersen müthiş iyi geliyor. Kızımın öksürüğüde onunla geçti . Eczaneler bile artık satıyor onu.
Birde ballı karabiber, ığlamur ve adaçayı iyi.

Saol canım. Aktardan atom çayı diye mi alıyoruz?
Rica ederim ne demek bana çok yaradı 2 günde f,lan kesti öksürüğü.
Böyle birşey,evet atom çayı diye alacaksın.
1702978508799.png

Aslında şöyle kuşum tıp bitirmiş Ukrayna'da sonra bir de biyoloji okumuş. İlaç sektörü sıkıntı ama her şeyi reddetmek de korkutucu. Senin deneyimin neydi
Magnezyum sülfat içmiştim . İngiliz tuzu ( epsom) diye de anılıyor. Kalbim durma noktasına gelmiş. Acilde doktorlar sırasıyla fircalamisti. Öğretmen yapmış diye de bayağı alay konusu olmuştum.

Magnezyum sülfat içmiştim . İngiliz tuzu ( epsom) diye de anılıyor. Kalbim durma noktasına gelmiş. Acilde doktorlar sırasıyla fircalamisti. Öğretmen yapmış diye de bayağı alay konusu olmuştum.
Geçmişler olsun,bu ingiliz tuzunu kabızlıkta filan kullanıyorar.yan etkisi çok o zaman.

Allah bir daha yaşatmasın canım, çok çok geçmiş olsun :dua:

Niyetlerin kabul olsun canım 😘
Çocuk büyütmesi gerçekten çok zor. Allah kolaylık versin. Depresyona girme lüksün yok o bir köşede dursun :confused:
Tartı bildirimin çok güzel. :KK9:Eksilerin bol olsun. :dua:
Menun biraz karbonhidratli olmuş. :olamaz:
Allah razı olsun abla insa bol eksilerim olur ☺️

X