Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Hayırlı olsun inşallah
Amaç kimseyi kırmak değil her iki takımda bizim. Bu değişiklikler bize zarar veriyorsa yapmayalım çünkü amaç üzüm yemek bağcıyı dövmek değil. Hem kaptanı hem bizleri motive etsin diye yapıyoruz.
Elhan kraliçem bence değişikliği ya zorunlu yapalım ya da iptal edelim. Takım için hangisi daha doğru olacaksa. Mesela kazanan kaptana ekstra oran da verebiliriz. Ben sonuç odaklı bakıyorum. Bize katkısı önemli.

inşallah canım

mevcut kuralı bozmayalım bence, bundan sonrası için zorunlu tutalım o zaman

10 yarım poğaça , 5 tam poğaçamı eder

Teşekkür ederim bitanem inşallah her iki takıma hayırlı olur. Motive olmamız açısından çok gerekli bir kural işlerlik kazanması hepimizi sevindirir. Bu kurali çok ender ihlal ettik. Genelde transferlerimiz yapılıyor. Spor yarismalarimiz ve adım zorunlulugumuz da gelirse transfer avantajı ve spor avantajı ile birlikte %1' lik oranı da yarışmaya dahil ederiz. Sonuç odaklı bakışını destekliyoruz. Transfer işlemimiz titizlikle yapılacaktır.

Son düzenleme:
İçinize dönüp birdaha bakın kızlar. Görüyorsunuz bazen 100 Gr bile çok şey değiştiriyor
10 yarım poğaça , 5 tam poğaçamı eder
İkisi boyut olarak tek bı poğaça yapıyor canım
Ben görev icabı mesaiye başlayıp bitene kadar araç üstünde seyahat ediyorum. Kahvaltı da yapmıyorum bazen içim bulaninca en yakın ne varsa atarım ağzıma. Yoksa sabah programda yoktu. Akşam ki de çocukların arkası

acil taktikkkk pilisssss
Ben zaaflardan faydalanıyorum.
İlk taktigimiz: Tatlıya hayır demez benim avım. Sizinkinin bayildigi kendinden geçtiği bir şey vardır ona işlerlik kazandiracaksiniz.
İkincisi sen olmasan ben ne yapardım, bir kavanozu dahi açamıyorum. Ondan sonra perdeleri mi taktirirsin , camları mi sildirirsin , balkonu mu yikatirsin hayal gücüne kalmış artık. Devamında takdiri unutmayacaksiniz ben böylesini yapamazdim iyi ki varsın diyeceğiz burası çok çok önemli. eline kumandayı verip önünden cekilecegiz.

Anladım kuzum yazı birleşik yazılmış ve okurken öyle gibi olmuş ya ondan fırlamalık yapasım tuttu

Afiyet olsun canım Çok tahıllı ekmek kullanıyorsun değil mi? Yeşilliği, sebzeyi menune dahil etmeyi ihmal etme kuzucum. Akşam öğünü olmaması gizli açlığa dönüşebilir bir porsiyon meyve veya yoğurt kullanabilirsin. Kefirin yanına sağlıklı bir şey ekle. Yarın sabah kahvaltı yapmayacaksan karbonhidrata sarilmaman için.

Bu arada neredeyse tüm takım artı Elimizdeki tek harika eksi alan kişide az önce gitti

Harikasın canım. Ben spor listesi yapacağım ama ZincirKirma yapıyor sanırım. Eğer kayipdunya yapacaksa ben de menüleri tutarım kuzum??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…