Ahh inşallahAfiyet olsun ablacımm6lı rakamlara merhaba diyeceğine hiç şüphem yok. Harika gidiyorsun
Afiyet olsunİyi akşamlarbugünugrayamadim buraya evde olunca
Sabah 30 dk eliptik sonrasi 400 ml su ve zencefil zerdeçal limonlu cayimi ictim
11:30 gibi bir krebi ikiye bölüp yarisini labneli otlu sardim yarisini yarım muz ve 1 tk tahin pekmezle sarip yedim
Ogleden sonra oglum ve kardesim helva isteyince mecbur kavurduk 2 yk ondan yedim
Sonrasinda 1.5 saat yürüyüş yaptim
Akşam yemegim 7 yk mor havuc ve soganla firinlanmis baharatli beyaz lanaha,1 adet yulaf gevregi
2 lt su ictim
Elhan ve diger kaptan arkadaslarim daha tam oturtamadim isimleri kurallari kusura bakmayin @anneadayiiii ve Mthn83 miydi
Eki Görüntüle 3353867 Eki Görüntüle 3353868 Eki Görüntüle 3353869 Eki Görüntüle 3353870 Eki Görüntüle 3353871
Afiyet olsun canımBugünkü menum
Bugün toparlarım diye yedim baya ama hala tad alamiyorum
Sabah
2 kaşık kavurmalı yumurta
3 kurutulmuş domates cevizli
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 çatal vişne receli
Öğlen
Yok
Ara
1 mini magnum( kalorisine şimdi internetten baktım 138 kalori )
Akşam
Kendim evde çocuklara pizza yaptım ve incecik küçük hamur açtım
1 tane de pizza
1 bardak portakal suyu
Elhan Mthn83 @deli bir dombili @menekse_kokusu
evet öyle de olur. ben de şu ara yapmayacağım. zaten diyorum ya az daha yiyeyim sonra işe de evden götüreceğim. motive olayım diye kendime işyeri için güzel bir tabak aldım.Canım kek çekmiyor çekse yulaf unu ve dut kurusu ile ( çekilmiş ) yapardım tatlım . O da çok güzel oluyor
Afiyet olsun canımDünkü menum
Sabah ortada bir sürü şey vardı
Hiçbir şeyin tadını alamasamda biraz biraz yedim
Kavurmalı yumurta küçük bakır tavanın çeyreği
1 dilim ekmek
2 Isırık simit
4 parmak boyunda peynirli gözleme
2 3 tane sucuk
Öğlen yok
Bir davete gittik arkadaşlar çağırdı çocukların arkadaşı olmasaydı gitmeyecektim ama sırf çocuklar mutlu olsun diye gittim
1 tatli kaşıgi humus
1 tatli kaşıgi börülce
1 tatlk kaşıgi Girit ezmesi
2 Çiğ kofte
Çeyrek enginar
1 tatlı kaşığı yoğurt
1 dilim ekmek
Çok az alkol
Elhan Mthn83 @deli bir dombili @menekse_kokusu
Sağlıklı öğünler hazirlayip götürürsün ne iyi etmişsin. Güle güle kullan canımevet öyle de olur. ben de şu ara yapmayacağım. zaten diyorum ya az daha yiyeyim sonra işe de evden götüreceğim. motive olayım diye kendime işyeri için güzel bir tabak aldım.
Afiyet olsun canım17 Aralık Pazar menum
Sabah 09.00
1 muz 2 kivi
Öğle 13.00
Ceyrek simit
1 kk peynir
1 yumurta
2 zeytin
2 çatal menemen
Ara 16.00
2 mandalina
Akşam. 18.00
4 kaşık pırasa yemeği
50 gram ciğer sote
1 dilim ekmek
Ara 2 ceviz
2 litre su
Elhan Jasminium84
Yok yok zorunlu olmadıkça asla girmem mutfağayok unutmadım mutfağı sevmediğiniama yine de hani basit bir şey belki yaparsın diye umudum var
Canım Harmana markası, az sütle içince evet tokluk hissi veriyor ama psikolojik de olabilir. Trendyoldan almıştımhindiba kahven hangi marka canım? bir de fayda görüyor musun?
Karatay ve aralıklı oruç birleşince şahane olur bence canımkaç yıl önce yapmıştım bir diyet. karatayımsı... o zaman doyarak da çok güzel kilo veriyordum. ondan yapmaya niyetim var. ama onun için işyerinde yememem lazım. yılbaşına ancak
AA yy çok zor yaa diyet bı yandan kaptanlik ayrıBu cuma helva mi kavursak napsak kuzum
Leyla Sultan ayarlarimizla oynadı
Enfesss18 Aralık
Kahve
09.00 Bir tutam fıstık , üç beş kuru üzüm, çay
12.00 İki yumurtali omlet, yeşillik , domates, peynir, zeytin, bir dilim tb ekmeği
17.30 Tavuk ızgara iki parça , bol salata , yarım dilim siyez ekmeği
İki litre biraz fazla su
Eki Görüntüle 3353923
Mthn83
Yok canım şu ara hep hiç durumundayımyulaf unuyla elma ya da hurma suyuyla yapabilirsin. ölçülü yersin sorun olmaz.