Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olur olursa güzel olurMthn83 benim hedefide 69.8 yapalım mı
bu bile abartılı olacak zaten bu da 2 haftada 3 kilo eder nasıl olabilecek bilemem
Afiyet olsun canimKahvaltı 10.30
1 tane kaşarlı milföy simit
1 kk beyaz peynir
Ara
1 gün kurusu
1 kare bitter
1 elma
Akşam 17.30
1 tabak yeşil fasulye yemeği
1 tabak salata
2 kaşık yoğurt
1 kare bitter 18.00
49Yaş sorayım mi
Geçmiş olsun canım benim iyi akşamlariyi akşamlar. bugün pek gelemedim hasta oldum iyice. bu sefer sinüsler dolu. boğaz gıcık yapıyor. hiç keyfim yok. haftalardır iş dışında gezmeye gidemedim. iyice sıkıldım.
Evet tesnim koşuyor koşuyordu, bacaklarına sağlıkHedefi 73 yapayım hafta içinde 1 kilo anca veririm. Adet dönemimde yaklaştı bugün yarın olurum
Hiç iyi olmadı ama. Antep fıstığı ezmesi. Ve şekerliAfiyet olsun canım ben de bugün fıstık ezmesi aldım bakalım bişeye benziyor mu
İnşallah iner canım acayip sistim.Benim de bu gün günümdü ve geldi iyi oldu. Ödemlerimiz iner.
AA ben 35 lerdesin saniyordum
Ben bizi yaşıt sanıyordum (37)
He ben şekersiz aldım, canımın içi biricik spor hocam tavsiye ettiHiç iyi olmadı ama. Antep fıstığı ezmesi. Ve şekerli
İnşallah iner canım acayip sistim.
Aynen öyle canım, avantajı çokMasaallah genç anne olmuşsunuz. Güzelliği de zorluğu da çoktur
saol canım inşallah geçecekGeçmiş olsun canım
ruhum da görüntüm de öyle merak etmeAA ben 35 lerdesin saniyordum
bakma kilom fazla ama yüzümü görsen maksimum 35-40 arası sanırsın zaten. yüzüm yaşımı asla göstermez. bir de doğru düzgün kilo versem çok iyi olacakBen bizi yaşıt sanıyordum (37)
ben fıstık ezmesini evde yapıyorum. aynen içine hiç birşey koymuyorum. ama tabi çok yağlı ve protein oranı yüksek bir tohum. 1 tatlı kaşığını geçmemeli.He ben şekersiz aldım, canımın içi biricik spor hocam tavsiye etti
Afiyet olsun istahim kabardı
Maşallah benim kv 45 yaşında. Annem de 52 yaşında hiç diyete yanasmazlar