Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Ben bugün çok stresliyim. Sağlıkçı olmayı bu yüzden sevmiyorum. İnsanlar hayatı senin ellerindeymis gibi gözlerine bakıyor. Bugün biraz karıştırdım yakında bı cenaze olacak belki çok gelemem 😔
Çok zor kuzum yeriniz asla doldurulamaz . İnsanlara umutsunuz ve bu umut hep olacak. Elinden geleni yapıyorsun vicdanın rahat olsun. Yaşayıp yasamayacagina yaratıcı karar verir. :KK43:

Babaevi olarak mı degistirsek:KK53: bana şimdi bu isim de çok tatlı geldi :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Kadınlar mutsuz olduğunda kuaföre gider saçını kestirir veya boyatirmiş ya ben de sayfa adına takmışım demek ki :KK48: Ben gitmem gidemem ki :KK37:
Olleeeyyyyy yuvama kavuşmuş gibi hissettim şu an 😇🎉🤩😍😍

Bugünkü menum
15.40 sulu salcali Soğanlı 1 but tavuk (detaylı yazdım buralarda yapılır çünkü bu yemek bilmezsiniz belki diye)
4 kasik bulgur pilavı, ayran ve bol limonlu roka

Tek öğün yapacam insallah.
Erkenden yazıyorum ki bir şey yemeyin🥰 su ve sporu akşam bildiririm.
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
Gayet güzel menü, afiyet olsun canım 💙🥰😍

Ben bugün çok stresliyim. Sağlıkçı olmayı bu yüzden sevmiyorum. İnsanlar hayatı senin ellerindeymis gibi gözlerine bakıyor. Bugün biraz karıştırdım yakında bı cenaze olacak belki çok gelemem 😔
Allah yardımcın olsun bitanem 🥺

10:00
1 dilim tb ekmeği
1 dilim beyaz peynir
13:00
2 dilim kek
15:00
Yarım tavuk dürüm
1 lt su
12.000 bin adım
Dışardaydım elimden geleni yapmaya çalıştım Elhan Elhan Mthn83 Mthn83
Yarın dışarı çıkarmasinlar kuzumu :dua:elinden gelenin en en iyisini yap Hayalcim. Bugünü telafi eder pazartesiye tertemiz bir başlangıç yaparsın inşallah. :dua: Bol su iç , kolayına gelen bir spor yap olur mu? . :KK60:Bugunku spor isabet olmuş. Yarım tavuk döner gitti diyelim geriye kekler kaldı. :rolleyes:

Menümü yazayım.
Kahvaltı
İki dilim ekmek
1 bardak çay
Saymadım ama epeyce zeytin
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle
Bir kase çorba
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
2 adet mandalina
Akşam yarım dilim ekmek
4 çatal et yemeği.
Elhan Elhan Jasminium84 Jasminium84
Afiyet olsun canım ben de bugün fıstık ezmesi aldım bakalım bişeye benziyor mu 😂😂

X