- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bende biran önce bizi 60 lar ligine şutlasalarSaol canım benim. Su 60 lar ligini çok istiyorum ben yaaa
Not aldım canımMthn83 benim hedefide 69.8 yapalım mı
bu bile abartılı olacak zaten bu da 2 haftada 3 kilo eder nasıl olabilecek bilemem
Aynen canim yaa . 83,2 ile başlamıştım ben 70 lere geçtim ama yeter mi hiç 60lar için çok mücadele edecem. Senin başlangıç kaçtı canm?Bende bende biran önce bizi 60 lar ligine şutlasalar
17 kasımda 78.8 ile başladım diyete yatin tam 1 ayAynen canim yaa . 83,2 ile başlamıştım ben 70 lere geçtim ama yeter mi hiç 60lar için çok mücadele edecem. Senin başlangıç kaçtı canm?
Sağol canım. Eline koluna sağlık. ❤Not aldım canım
Çok zor kuzum yeriniz asla doldurulamaz . İnsanlara umutsunuz ve bu umut hep olacak. Elinden geleni yapıyorsun vicdanın rahat olsun. Yaşayıp yasamayacagina yaratıcı karar verir.Ben bugün çok stresliyim. Sağlıkçı olmayı bu yüzden sevmiyorum. İnsanlar hayatı senin ellerindeymis gibi gözlerine bakıyor. Bugün biraz karıştırdım yakında bı cenaze olacak belki çok gelemem
Annemiz inanılmaz şekilde küçülüyorduAmin canım . Hayatımın en uzun diyetine imza attım . 16. Günüm bugün ve 5 kilo 700 gram vermişim toplam
Genç annelere bayılıyorum.Ben 48
Kızım 30
Büyük oğlum 25
Küçük oğlum 22 yaşında
Olleeeyyyyy yuvama kavuşmuş gibi hissettim şu anBabaevi olarak mı degistirsek bana şimdi bu isim de çok tatlı geldi
Kadınlar mutsuz olduğunda kuaföre gider saçını kestirir veya boyatirmiş ya ben de sayfa adına takmışım demek ki Ben gitmem gidemem ki
Gayet güzel menü, afiyet olsun canımBugünkü menum
15.40 sulu salcali Soğanlı 1 but tavuk (detaylı yazdım buralarda yapılır çünkü bu yemek bilmezsiniz belki diye)
4 kasik bulgur pilavı, ayran ve bol limonlu roka
Tek öğün yapacam insallah.
Erkenden yazıyorum ki bir şey yemeyin su ve sporu akşam bildiririm.
Elhan Jasminium84
Allah yardımcın olsun bitanemBen bugün çok stresliyim. Sağlıkçı olmayı bu yüzden sevmiyorum. İnsanlar hayatı senin ellerindeymis gibi gözlerine bakıyor. Bugün biraz karıştırdım yakında bı cenaze olacak belki çok gelemem
Yarın dışarı çıkarmasinlar kuzumu elinden gelenin en en iyisini yap Hayalcim. Bugünü telafi eder pazartesiye tertemiz bir başlangıç yaparsın inşallah. Bol su iç , kolayına gelen bir spor yap olur mu? . Bugunku spor isabet olmuş. Yarım tavuk döner gitti diyelim geriye kekler kaldı.
CasminimmmOlleeeyyyyy yuvama kavuşmuş gibi hissettim şu an
Gayet güzel menü, afiyet olsun canım
Allah yardımcın olsun bitanem
Afiyet olsun canım ben de bugün fıstık ezmesi aldım bakalım bişeye benziyor muMenümü yazayım.
Kahvaltı
İki dilim ekmek
1 bardak çay
Saymadım ama epeyce zeytin
Bir dilim peynir
Bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi
Öğle
Bir kase çorba
Ara öğün
1 fincan türk kahvesi
2 adet mandalina
Akşam yarım dilim ekmek
4 çatal et yemeği.
Elhan Jasminium84
Benim de bu gün günümdü ve geldi iyi oldu. Ödemlerimiz iner.Benim regl erken geldi