Maşallahlik bir eksiGeçen hafta 79.9
Bu hafta 77.7
Fark 2.2
İyi misin canım
Süpersin canımm tebriklerGeçen hafta 79.9
Bu hafta 77.7
Fark 2.2
Çok geçmiş olsun kaptanımMAVİ TAKIM
@menekse_kokusu
@CordeLia
Mthn83
fesang
Beth18
Jasminium84
sibel_84
Nergis 35
@Gonul83
@diyetkolikmom
@Ruveyda-
@badem000
@sudansebep
Kızlar buhafta çok kötüydü kusura bakmayın hep hastalıkla gecti suan bile yataktan zoraki yazıyorum kilo veren herkesi tebrik ederim vermeyenlere biraz daha gayret diyorumsevgiler
Pek değil canım ama iyi olucam inşallah seni tebrik ederim bu arada çok güzel kilo vermişsinİyi misin canım
Tebrikler kaptanım şahane bir eksiBen geldim kızlar dün abartmasaydim daha iyi olacaktı ama olan oldu geleceğe bakıyoruz
Geçen cuma 82.70
Pazartesi 80.80
Cuma 80.00
1 haftada FARK - 2.70
1 ayda 1 kilo veren 1 haftada nasılsın 2.70 kilo verebilir onu düşündüm az önce demekki isteyince yapilabiliyormus emek harcamak lazım gerçekten istemek lazımmış Ben bu zaman kadar çok kilo vermek istedim 15 kasımdan buyana 1 kilo vermişim ama bu hafta çok çabaladım sadece istemedim isteme kısmı geri planda kaldı gerçekten ac kaldım bu uzun bir süre yapılamaz normal beslenme duzenime gececem zaten ama dikkat ederek çok çabalayarak aç kalmadan
Yani az kalorili beslendim hergun yedim oruc falan tutmadım ama çok düşük kalorili beslendim
Bundan sonra günlük kalorili asmamaya gayret edecem bakalim neler olacak herkese bu yolda bol sabırlar diliyorum
Elhan Busra196
Tebrikler canim bence bu beslenmeye super sonuç demekki bir yerde dengelemissin bencede gitme burdan uzaklaşan kilo alıyorGeçen hafta: 60,65
Bugün: 60,60
Fark: 0
Sabitim
Eki Görüntüle 3352812
ZincirKirma kaptanım kusura bakma, çok uğraştım gerçekten ama ancak sabit gelebildim
Elhan canımm aslında bu hafta izne ayırır mısın beni diyecektim ama izne çıkarsam bu sabit artıya döner, bu hafta da takımlarda olmak istiyorum
Sevindim bitmesine canimBenim bitti nöbet çok şükür. Bu hafta çift nobetim vardı ,pertim çıktı resmen. Şimdi satranca geçiyorum
Amin canım. Herkesin evladı inşallah
Aynen resmen kıraç tutmuş içim. Nerdeyse ilaç alıp içeceğim lavabo açıcı niyetine.
Benim var ama kullanamıyorum akşam evde oluyorum çocuklar uyuyunca yürüyeyim diyorum o zamanda çok ses cikiyoKizlar evinde yurume bandi olan varmi memnunmusnz çocukla yürüyüş yapamıyorum en azından evde fırsat buldukça yaparım diye dusunuyorum
Zannetmiyorum ama iyiyim vereesemde hem spor yapiyorum hem de tokumBir anda vericeksindir belki bazılarının öyle olduğuna şahit olduk burada
MAVİ TAKIM
@menekse_kokusu
@CordeLia
Mthn83
fesang
Beth18
Jasminium84
sibel_84
Nergis 35
@Gonul83
@diyetkolikmom
@Ruveyda-
@badem000
@sudansebep
Kızlar buhafta çok kötüydü kusura bakmayın hep hastalıkla gecti suan bile yataktan zoraki yazıyorum kilo veren herkesi tebrik ederim vermeyenlere biraz daha gayret diyorumsevgiler
eksi olsun bizim olsun canım hiç moralini bozma vucudunu en iyi sen bilirisn ne iyi geliyorsa öyle devam et önemli olan bırakmamakO kadar emek verdim sonuç bu.
Geçen cuma:71.250
Bu cuma. 70.75
Fark. -500
Elhan ZincirKirma
Şunu anladım ben aç kalarak daha az kilo veriyorum. Yiyerek daha fazla oluyor hep.
güzel eksi tebrikler canım
tebrikler canım güzel eksi
hemşerim tebrikler harikasınnnnnn kaptanmı geliyorrrrGeçen hafta 79.9
Bu hafta 77.7
Fark 2.2
Kas yapmış olabilirsin canim ölçülerini takip et özellikle belGeçen cuma: 64.2
Bu cuma : 63.9
Fark :-300
Elhan ZincirKirma
Ucundan da olsa 63u gördüm
Dün 5km kosmama rağmen ve haftaici yemeyi o kadar abartmama rağmen 300 gram verebildim sadece
Herkes çok kilo vermişsin diyor
Ben de kiyafetlerden anlıyorum verdiğimi
İnceldiğim kesin fittness ta yapıyorum
Vücudum enerjiyi spora harcıyor olabilir
Neyse az da olsa verdim hakkımı yemişim şimdi:)
kilon zaten çok olmaıdğı için biraz zaman alıcak ama olacak koruman bile çok güzel ki koruma demek vucudun o kiloyu alışması demekmiş tekrar alsan bile bu kiloya düşmek hızlı oluyormuşGeçen hafta;61.2
Şimdi: 61.2
Fark 0Elhan Busra196
Bu hafta hep hamurişi ile beslendim diyebilirim, okulda yerli malı haftasını kutluyoruz bir haftadır. Kilomu koruyabilmek benim için gerçekten başarı oldu. Haftaya gelsin eksiler
Eki Görüntüle 3352806
veeeee geldi 63 tebrikler canımGeçen cuma: 64.2
Bu cuma : 63.9
Fark :-300
Elhan ZincirKirma
Ucundan da olsa 63u gördüm
Dün 5km kosmama rağmen ve haftaici yemeyi o kadar abartmama rağmen 300 gram verebildim sadece
Herkes çok kilo vermişsin diyor
Ben de kiyafetlerden anlıyorum verdiğimi
İnceldiğim kesin fittness ta yapıyorum
Vücudum enerjiyi spora harcıyor olabilir
Neyse az da olsa verdim hakkımı yemiim şimdi:)
Geçmiş olsun canımMAVİ TAKIM
@menekse_kokusu
@CordeLia
Mthn83
fesang
Beth18
Jasminium84
sibel_84
Nergis 35
@Gonul83
@diyetkolikmom
@Ruveyda-
@badem000
@sudansebep