Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Geçen hafta 79.9
Bu hafta 77.7
Fark 2.2
Süpersin canımm tebrikler

Çok geçmiş olsun kaptanım

Ben geldim kızlar dün abartmasaydim daha iyi olacaktı ama olan oldu geleceğe bakıyoruz

Geçen cuma 82.70
Pazartesi 80.80
Cuma 80.00

1 haftada FARK - 2.70

1 ayda 1 kilo veren 1 haftada nasılsın 2.70 kilo verebilir onu düşündüm az önce demekki isteyince yapilabiliyormus emek harcamak lazım gerçekten istemek lazımmış Ben bu zaman kadar çok kilo vermek istedim 15 kasımdan buyana 1 kilo vermişim ama bu hafta çok çabaladım sadece istemedim isteme kısmı geri planda kaldı gerçekten ac kaldım bu uzun bir süre yapılamaz normal beslenme duzenime gececem zaten ama dikkat ederek çok çabalayarak aç kalmadan
Yani az kalorili beslendim hergun yedim oruc falan tutmadım ama çok düşük kalorili beslendim

Bundan sonra günlük kalorili asmamaya gayret edecem bakalim neler olacak herkese bu yolda bol sabırlar diliyorum
Elhan Busra196

Eklentiler

• 20231215_085413.jpg
    60,8 KB · Görüntüleme: 19
Tebrikler kaptanım şahane bir eksi

Tebrikler canim bence bu beslenmeye super sonuç demekki bir yerde dengelemissin bencede gitme burdan uzaklaşan kilo alıyor

14/12 menüm yazmadım dün
sabah kahve
öğlen meyve suyu havuç elma mandalina birazda bal attım kırgın gibiydim
ikindi
makarnalı salata tuzu çok az yağlı limonlu
akşam
2 kaşık nohut 2 kaşık pilav 1 kase cacık tuzu az
tartılmaya korkmuyorum desem yalan olur
Busra196 Elhan

Sevindim bitmesine canim
Kizlar evinde yurume bandi olan varmi memnunmusnz çocukla yürüyüş yapamıyorum en azından evde fırsat buldukça yaparım diye dusunuyorum
Benim var ama kullanamıyorum akşam evde oluyorum çocuklar uyuyunca yürüyeyim diyorum o zamanda çok ses cikiyo
Bir anda vericeksindir belki bazılarının öyle olduğuna şahit olduk burada
Zannetmiyorum ama iyiyim vereesemde hem spor yapiyorum hem de tokum

O kadar emek verdim sonuç bu.
Geçen cuma:71.250
Bu cuma. 70.75
Fark. -500

Elhan ZincirKirma
Şunu anladım ben aç kalarak daha az kilo veriyorum. Yiyerek daha fazla oluyor hep.
eksi olsun bizim olsun canım hiç moralini bozma vucudunu en iyi sen bilirisn ne iyi geliyorsa öyle devam et önemli olan bırakmamak

Geçen cuma: 64.2
Bu cuma : 63.9
Fark :-300

Elhan ZincirKirma

Ucundan da olsa 63u gördüm
Dün 5km kosmama rağmen ve haftaici yemeyi o kadar abartmama rağmen 300 gram verebildim sadece

Herkes çok kilo vermişsin diyor
Ben de kiyafetlerden anlıyorum verdiğimi
İnceldiğim kesin fittness ta yapıyorum
Vücudum enerjiyi spora harcıyor olabilir
Neyse az da olsa verdim hakkımı yemiim şimdi:)

Eklentiler

• 20231215_071719.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 23
Kas yapmış olabilirsin canim ölçülerini takip et özellikle bel

kilon zaten çok olmaıdğı için biraz zaman alıcak ama olacak koruman bile çok güzel ki koruma demek vucudun o kiloyu alışması demekmiş tekrar alsan bile bu kiloya düşmek hızlı oluyormuş

veeeee geldi 63 tebrikler canım darısı bana inşallah gözüme seni kestirdim kilomuz yakın diye geliyorum arkandayım azcık kaldıııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…