Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Tebrikler canim çok açlık yaptinda metabolizma yavaşlıyor canim ondan normal düzenine dön bence artik
Bencede öyle aç kaldıkça vücutta az harcıyor. Az harcayinca az gidiyor.
sibel_84 sibel_84 canım az önce baktım bir ay önce 71.850ymis kilon 1 ayda yaklaşık 1 kilo vermiş oluyorsunuz aslında normal çünkü 70lerden 60larq geçmek çok zor böyle devam edersen vermeye hızlanacaksin az sabır gerçek çok zor 60lara inmek zaman alıyor
Canım zaten 71-72 de direncim var benim bunu biliyorum. Çok kilo verme sürecim oldu . 78 ve 72 -71 de çok takildigimj bilirim.
eksi olsun bizim olsun canım hiç moralini bozma vucudunu en iyi sen bilirisn ne iyi geliyorsa öyle devam et önemli olan bırakmamak
Eksi olsun bizim olsun. Birde regl öncesi sistim. WC zaten sıkıntılı

Bencede öyle aç kaldıkça vücutta az harcıyor. Az harcayinca az gidiyor.

Canım zaten 71-72 de direncim var benim bunu biliyorum. Çok kilo verme sürecim oldu . 78 ve 72 -71 de çok takildigimj bilirim.

Eksi olsun bizim olsun. Birde regl öncesi sistim. WC zaten sıkıntılı
regl dönemi çok normal canım ama regl sonrawı bi anda çattt diye gidiyor bırakma regl diye abartma tatlıalrı falan haftaya görürsün mukavatını inşallah

geçen cuma :66,5
bugun : 65,0
fark : 1,5
Elhan Elhan
Busra196 Busra196 bu kadar oldu yoldaşım ksuruma bakma regl haftası olunca anca

61ef96b0-c0b2-4863-8eb2-0711e74ab30b.jpg

Ben geldim kızlar dün abartmasaydim daha iyi olacaktı ama olan oldu geleceğe bakıyoruz

Geçen cuma 82.70
Pazartesi 80.80
Cuma 80.00

1 haftada FARK - 2.70

1 ayda 1 kilo veren 1 haftada nasılsın 2.70 kilo verebilir onu düşündüm az önce demekki isteyince yapilabiliyormus emek harcamak lazım gerçekten istemek lazımmış Ben bu zaman kadar çok kilo vermek istedim 15 kasımdan buyana 1 kilo vermişim ama bu hafta çok çabaladım sadece istemedim isteme kısmı geri planda kaldı gerçekten ac kaldım bu uzun bir süre yapılamaz normal beslenme duzenime gececem zaten ama dikkat ederek çok çabalayarak aç kalmadan
Yani az kalorili beslendim hergun yedim oruc falan tutmadım ama çok düşük kalorili beslendim

Bundan sonra günlük kalorili asmamaya gayret edecem bakalim neler olacak herkese bu yolda bol sabırlar diliyorum
Elhan Elhan Busra196 Busra196
yinede süper eksi..
bu hafta hastalıkla geçti sorun etme kendini kaptanım.
önümüzdeki maçlara bakıyoruz bende bugün dahil oluyorum :)

Ben geldim kızlar dün abartmasaydim daha iyi olacaktı ama olan oldu geleceğe bakıyoruz

Geçen cuma 82.70
Pazartesi 80.80
Cuma 80.00

1 haftada FARK - 2.70

1 ayda 1 kilo veren 1 haftada nasılsın 2.70 kilo verebilir onu düşündüm az önce demekki isteyince yapilabiliyormus emek harcamak lazım gerçekten istemek lazımmış Ben bu zaman kadar çok kilo vermek istedim 15 kasımdan buyana 1 kilo vermişim ama bu hafta çok çabaladım sadece istemedim isteme kısmı geri planda kaldı gerçekten ac kaldım bu uzun bir süre yapılamaz normal beslenme duzenime gececem zaten ama dikkat ederek çok çabalayarak aç kalmadan
Yani az kalorili beslendim hergun yedim oruc falan tutmadım ama çok düşük kalorili beslendim

Bundan sonra günlük kalorili asmamaya gayret edecem bakalim neler olacak herkese bu yolda bol sabırlar diliyorum
Harikasın canım benim . Tebrikler🥰

Kas yapmış olabilirsin canim ölçülerini takip et özellikle bel
Belim inceldi ama diyetten önceki ölçüleri bilmiyorum
Bundan sonra takip ederim bugün olcmeye çalışayım bakalim
veeeee geldi 63 tebrikler canım :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: darısı bana inşallah gözüme seni kestirdim kilomuz yakın diye geliyorum arkandayım azcık kaldıııı
Gel gel bekliyoreeee :halay: :halay: Ben bu aralarda takılıyorum zaten çabuk gelirsin :KK66:

Geçen cuma 82.70
Pazartesi 80.80
Cuma 80.00

1 haftada FARK - 2.70

maşallah canım maşallah süpersin azmin zaferiii bir tık gelsin 70 ler ligi hadi inşallahhh inşallah hiç durmasın kilo verişinnn :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: sevdin kaptanlığı sen :KK200::KK200:

Belim inceldi ama diyetten önceki ölçüleri bilmiyorum
Bundan sonra takip ederim bugün olcmeye çalışayım bakalim

Gel gel bekliyoreeee :halay: :halay: Ben bu aralarda takılıyorum zaten çabuk gelirsin :KK66:
hayır öyle kendini bedenini şartlama canım beden bizi dinliyor takılmıyorum ben veririm vereceğim de kendinede bedeninede motive ver azcık gaza gel haftaya ben gelmeden kaççç aşağılaraaaa :KK60::KK60:

brikler canim bence bu beslenmeye super sonuç demekki bir yerde dengelemissin bencede gitme burdan uzaklaşan kilo alıyor 🤣🤣
doğru diyorsun kaptanım, bu kadar kötü beslenmeyle yine sabitim :confused:

yok yok ya 59u görmeden takımlardan ayrılmamaya karar verdim

günaydın jasminimmm günaydın kilosu idealim olan arkideşimmmm :KK76: :KK76: :KK76:
günaydın bal küpümm, günaydınn güzeller güzeli fit adayı hatunum :KK36::KK60:

Günaydınnnn
Geçen cuma 65.0
Bu cuma 64.9
Fark -100gr
64 ü ucundan da olsa gördüm çok mutluyum.. :KK76:
bu 65 beni zorluyor 😪 tekrar 65 e çıkmamak için hafta sonra ekstra dikkat etmeyi düşünüyorum 🤗
Elhan Elhan ZincirKirma ZincirKirma
tebrikler canım eksi olsun 100 gr olsun biizm olsun vucudun o kiloya alışıyor olabilir canım normal bu bi bakmışsın bianda gitmiş hiç canını sıkma tarzını değiş duraklama olduysa biraz spor vs kat karıştır senin kilonda bana yakınmış senide gözüme kestirdim Beth18 Beth18 ile birlikte sizle yarışacam kendimceee sende gaza gel birlikte yarışalım bu hafta :KK5: :KK5: :KK5: :KK9: :KK9: :KK9:

doğru diyorsun kaptanım, bu kadar kötü beslenmeyle yine sabitim :confused:

yok yok ya 59u görmeden takımlardan ayrılmamaya karar verdim

günaydın bal küpümm, günaydınn güzeller güzeli fit adayı hatunum :KK36::KK60:

bu şarkıyı sana armagan ediyorum daah gidecek çok yolumuz var , bugunleri gülerek hatırlayacagın günlerin bian önce gelsin inşallah cuma günü hürmetine rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah :KK60:

artık dombili değilsin, artık fitliğe çok yaklaşmış bir fıstıksın, bence nickini değiştir :halay::KK200:

tebrikler canımm :KK9::KK60:
adımı 13 şubatta değişebiliyormuşum bende o tarihi kendime hedef koycum o tarihte inşallah 50li kilolarda olacagım :KK76::KK76::KK76:

tebrikler canım eksi olsun 100 gr olsun biizm olsun vucudun o kiloya alışıyor olabilir canım normal bu bi bakmışsın bianda gitmiş hiç canını sıkma tarzını değiş duraklama olduysa biraz spor vs kat karıştır senin kilonda bana yakınmış senide gözüme kestirdim Beth18 Beth18 ile birlikte sizle yarışacam kendimceee sende gaza gel birlikte yarışalım bu hafta :KK5: :KK5: :KK5: :KK9: :KK9: :KK9:
Evet O 100 gr çok önemli benim için.. Sen bu hafta çok çok iyi vermişsin maşallah 🤩 tamamdir bu hafta yarışalım.. (Neyime güveniyorum bilmiyorum ama ) bugünden itibaren daha sıkı tutacağım inşallah 🙊💪

X