Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Kendim dışında dün geç vakte kadar atistirdim
Yoksa gelsin eksiler

İçlik dışlık derken çok fark edilmiyor. Bide spor yok bı süredir. Sıkılaşma olmadı
Siz bilin yaza bomba gibi geleyim inşallah
Evet canım acil sporu sokmanın Lazı hayatına yoksa sarkarsin bende 70lere gelince baalicam spora suan çok ağırıma bir yerimi sakallarım diye başlatıyorum biraz daha verim baslicam Busra196 spor kraliçesini geçmem lazım

İnşallah canım öncelikle şu hastalığı bı geçir bakalım. Geçen günkü olay beslenmeyi çok etkiledi. Bilinçsiz yemeye yöneldim. Bide arkadaş kurbanı oldum
Pizzada yedim filan yani

İnşallah canım öncelikle şu hastalığı bı geçir bakalım. Geçen günkü olay beslenmeyi çok etkiledi. Bilinçsiz yemeye yöneldim. Bide arkadaş kurbanı oldum
Pizzada yedim filan yani
Okadar olur canım önemli olan sürekli olmamasi sen dengelemeyi öğrendin artık bu süreçte bu şekilde bence hadi yolum açık olsun
Bende dün bayağı bir kaçırdım ne yazık ki persembeleri yapmamam lazımdı ama disardaydim ve başka seçeneğim yoktu bide hastalanınca hersey birbirine karıştı ama toparlicaz hemen bu hafta

Gel tatlım gel bende bikac gün spor olacagini sanmıyorum malum regl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…