Sağol canımHey maşallah
Ama çok iyi bi günde 2.2 gelmek bende gelemezdimDün sabah zaten 79.9 du zaten çokda şey değil yani
Harikasınnn tebrik ederimmGeçen hafta 79.9
Bu hafta 77.7
Fark 2.2
Yok kız 1 gün olur mu kaç gündür aç geziyorumAma çok iyi bi günde 2.2 gelmek bende gelemezdim
Sağol canımHarikasınnn tebrik ederimm
Evet canım acil sporu sokmanın Lazı hayatına yoksa sarkarsin bende 70lere gelince baalicam spora suan çok ağırıma bir yerimi sakallarım diye başlatıyorum biraz daha verim baslicamKendim dışında dün geç vakte kadar atistirdim
Yoksa gelsin eksiler
İçlik dışlık derken çok fark edilmiyor. Bide spor yok bı süredir. Sıkılaşma olmadı
Siz bilin yaza bomba gibi geleyim inşallah
İnşallah canım öncelikle şu hastalığı bı geçir bakalım. Geçen günkü olay beslenmeyi çok etkiledi. Bilinçsiz yemeye yöneldim. Bide arkadaş kurbanı oldumEvet canım acil sporu sokmanın Lazı hayatına yoksa sarkarsin bende 70lere gelince baalicam spora suan çok ağırıma bir yerimi sakallarım diye başlatıyorum biraz daha verim baslicamBusra196 spor kraliçesini geçmem lazım
Harikasın canım tebrik ederim . Kilo vermen hiç durmasın inşallah
Kiloma göre güzel bı eksi canım . Tebrikler,
Canın sağolsun canım. Artı olmaması da güzelGeçen hafta;61.2
Şimdi: 61.2
Fark 0Elhan Busra196
Bu hafta hep hamurişi ile beslendim diyebilirim, okulda yerli malı haftasını kutluyoruz bir haftadır. Kilomu koruyabilmek benim için gerçekten başarı oldu. Haftaya gelsin eksiler
Eki Görüntüle 3352806
Okadar olur canım önemli olan sürekli olmamasi sen dengelemeyi öğrendin artık bu süreçte bu şekilde bence hadi yolum açık olsunİnşallah canım öncelikle şu hastalığı bı geçir bakalım. Geçen günkü olay beslenmeyi çok etkiledi. Bilinçsiz yemeye yöneldim. Bide arkadaş kurbanı oldum
Pizzada yedim filan yani
Gel tatlım gelEvet canım acil sporu sokmanın Lazı hayatına yoksa sarkarsin bende 70lere gelince baalicam spora suan çok ağırıma bir yerimi sakallarım diye başlatıyorum biraz daha verim baslicamBusra196 spor kraliçesini geçmem lazım
Wooow . Harikasın canım tebriklerGeçen hafta 79.9
Bu hafta 77.7
Fark 2.2
Benimde yaklaştı bende bel ağrısı ve bacak ağrısı çok oluyor suan yataklardayim olmaya yakin hep öyleGel tatlım gelbende bikac gün spor olacagini sanmıyorum malum regl
Teşekkür ederim inşallah öyle olsunHarikasın canım tebrik ederim . Kilo vermen hiç durmasın inşallah
Aynen canım. İnan öyle ağrım oluyor ki cocukalra zor yetisiyorum. Ama bakacam duruma göreBenimde yaklaştı bende bel ağrısı ve bacak ağrısı çok oluyor suan yataklardayim olmaya yakin hep öyle
Sende en fazla yürüyüş yaparsin