Yok canım benim yok . Olan biri konu açmıştı ona yazmıştım.Sarı akıntı enfeksiyon belirtisi oluyor canım. O tarz bir akıntı varsa ilerletmeden Kadın hastalıkları ve doğuma görünmek lazım.
Çok olmuş maalesef. İnşallah artı olmaz . Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Yok
Öğle
Bir porsiyon et döner
Salata
Ayran
Akşam
Hamsi tava
Salata
Su 1.5 litre spor yok
Elhan Busra196 @Efenin_Annesi
Amin amin canimm. Valla büyük oğlumun hareketliligini gören herkes Allah yardımcın olsun diyorAllah'ım yardımcın olsun
Katlananlardan almayi.istiyorum fazla yer kaplamazlar diye uzun ömürlü olurmu acabaBizde arıyoruz
Kaptanım rahatsızım iyileşmek için turşu suyu falan içerim hep yanında da iyi gitti yaÇok olmuş maalesef. İnşallah artı olmaz . Afiyet olsun canim
Sık sık katlayıp kaldırmazsan sorun olmaz diye düşünüyorumKatlananlardan almayi.istiyorum fazla yer kaplamazlar diye uzun ömürlü olurmu acaba
-100
Gerçekten güzel menü.Sabah yok
Öğlen 2 yk mercimek çorbası
2 yk et döner
1 poğaça
Akşam mantar sote (ölçüsü yok)
3yk pilay tavuk eti
Yarım kase çorba
1avuc dolusu çiğ kuruyemiş
1 tk çikolata
Süper menü demi
Gidip spor yapayım
Şuana kadar 7500 adım. Yaklaşık 1 lt su
@kayipdunyaElhan
Çok iyi izni eksiyle atlatmışsın
Allah şifa versin fezocum. Sağlıkla yaşasınBaşın sağolsun canım, düşüncesi bile beni çok ağlatmıştır (ablam astım hastası, eskiden çok sık hastalanırdı, son seneler daralsa da hastanelik olmuyor)
Çok geçmiş olsun mühendiscim. İnşallah şifa olmuştur.Kaptanım rahatsızım iyileşmek için turşu suyu falan içerim hep yanında da iyi gitti yaama ödem yapicak bence de çünkü bu saatte uyuyorum ve adetime birkaç gün kaldi
Günaydın kankişim.Günaydın kızlar
elhanim Günaydın
Herkese boll eksiler diliyorum adet yerini bulsun alışkanlık tartıldım bende neyse ki çok artim yok
En yakin zamanda listede olacağım insalahh
Günaydın SibelimGünaydin herkese