- 18 Mart 2018
- 30.154
- 119.258
- 34
Çok sevindim canım, gözümüz aydın olsun, Rabbim bir daha yaşatmasınHerkese Selam
Ablam çook şükür sağlığına kavuştu, bugün taburcu edildi size haber vermek istedim. Dualarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Rabbim bize sevdiklerine bağışladı hamdolsun
Bizde arıyoruzKizlar evinde yurume bandi olan varmi memnunmusnz çocukla yürüyüş yapamıyorum en azından evde fırsat buldukça yaparım diye dusunuyorum
Başın sağolsun canım, düşüncesi bile beni çok ağlatmıştır (ablam astım hastası, eskiden çok sık hastalanırdı, son seneler daralsa da hastanelik olmuyor)Yarın +1000 gr gelsem de gam yemem artık
Allah yüzünü hep güldürsün sidosum . Ablana çok sevindim.
Şükürler olsun. İki yıl önce ablamı yoğun bakımda kaybettim bu yüzden çok endişeliydim. Kalp krizi geçirmişti . Zatürreymiş . O yüzden ailenin mutlu olması beni de mutlu etti.
Allah şifa versin canım6 yaşında ki kızım şuan zature bu yanıt beni çok korkuttu
Yemek yarışmasımıHaklısın abla ama yarışmaya katıldım makarnayı yaptım eşimin gelmesine çok vardı kötü olurdu o yüzden böyle oldu
Evet ablaYemek yarışmasımı
Sabah 7 de kahvaltı yapmak için kaçta kalkıyorsun14 Aralık Perşembe menü
Sabah 07.00
2 dilim ekmek
2 dilim peynir 5 zeytin
Ara 10.00 2 kuru kayısı
Öğle 14.30 1 kase çorba Yarım kk keçi peyniri 1 dilim ekmek
Akşam 19.30
3 kaşık yoğurt 3 ceviz 1 kaşık yulaf 1 portakal yarım elma içeren smothie
Ara 10 fındık
@Elhan @kayipdunya @Leyl-i-fer
Allah şifa versinkan değerlerim pek güzel çıkmadı. insülin direnci yeniden başlamış. hipo zaten vardı tokluk şekerim iyice düşükben de diyorum neden canım sürekli tatlı ve hamur işi istiyor diye
Bildirim gelir inşallah kaçırmamEvet abla
Emziriyormusn canim emzirmeye çok etkili.vermedeDoğumdan sonra verdim cnm diyet uygulamadim aksine yedim doğumdan çıktığımda ilk 5 kilo gitmişti ztn çok fazla su iciyordum istemsiz bı şekilde fazlasıyla susuyordum dün gece 87.30 kilom sabah tartıldım 85.30 şok oldum
Sabah 7 de kahvaltı yapmak için kaçta kalkıyorsun
Bugün iyi hissediyorum şimdilikBu gece tum grup aç :) ahahaha
Oldu o vakitYattığımı kim soyledi
Oldu o vakit
Amin csnim alize puffy aldım battaniye oreyim diye elmas model secmisim. Söküp söküp başa sardım şimdi anladım olayıYediklerin gayet sağlıklı turşu suyu inşallah ödem yapmaz.
Afiyet olsun canım
Cmt tekrar bakarım canım ödem ihtimalini dikkate alcamCanım turşu ve turşu suyu ödem yapar boşu boşuna moralin bozulur tartıda Onun dışında Afiyet olsun