- 31 Ekim 2013
- 20.830
- 68.706
- 40
sağol bitanemmsende iyiki varsın ve bu hayatta sana en çok yardım edecek kişi kendinsin unutma Dualarım seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol bitanemmsende iyiki varsın ve bu hayatta sana en çok yardım edecek kişi kendinsin unutma Dualarım seninle
Ne yazılır bilemedim.. basın saolsun canım benimnerde okudum hatırlamıyorum yada filmde duydum
Eğer bir problem çözülebiliyorsa endişe etmeye gerek yoktur. Eğer çözülemiyorsa endişe etmenin bir yararı yoktur diyordu
o yüzden yapacak bişi yoksa bırak kendini yıpratmak çaresiz ben 1 yıl tükenmişlik sendromu ile uğrastım ilaç damla terapi kilo almamım en çok sebebidir antidepresanlar o süreçt eöğrendiğim şey ben büyütmüşüm herşeyi aslında hersey aynıymış herkes aynıymış ben taka taka hasta ettim kendimi bebeğimi kaybettim ben bu süreçte kimsenin acısına küçük demem ama evlat acısı bambaşka rabbim kimseye yaşatmasın..... eminimki senin için çok zor bir süreçten geçiyorsun belki seni anlamadığımızı anlamayacagımızı düşünüyorsun ama inan acılar paylaşınca hafiliyor....insanız hepimiz hata yaptık yapıyoruz ve inan yine yapacagızzz. şükür sağlığın yerinde kimseye muhtaç değilsin ve kalkabilirsin atlatabilirisn zor olur zaman alır belki ama ney geçmedi ki bu geçmesin öyle düşün. hangi gecenin sonunda güneş doğmadı ki ....
Sizinde başınız sağolsun canım, Rabbim anne babana sabırlar versino kadar doğru ki aslında, keşke olsa ama ne yazık ki geçmişi değiştiremem biliyorum ya bununla yaşamayı öğrenmeliyim ya da yüzleşmeliyim, ama yüzleşmeye cesaretim henüz yok
başın sağolsun bitanem, çok çok üzüldüm. amiinn, evlat acısı çok zor, abim vefat edeli 4 sene olacak annemle babam hala tam anlamıyla kendilerine gelemediler hele babam o dağ gibi adam gözümün önünde yıkıldı resmen
sizler bana çok iyi geliyorsunuz, hepinizin çeşitli tecrübeleri olduğunu bana elinizden geldiğince yardımcı olacağınıza eminim. sabahtan beri her biriniz benimle ilgilendiniz Allah razı olsun
sadece ben her zaman herşeyimi anlatamıyorum, daha çok içime atmak gibi pis bir huyum var ama işte o da böyle olur olmadık zamanlarda ortaya çıkıp ceeeee diyor
aminn canım, sağolasınSizinde başınız sağolsun canım, Rabbim anne babana sabırlar versin
Canım ne sıkıntın varsa Allah kolaylık versin inşallah anlatmak istersen dinleriz yardımcı olacağımız bir şeyse seve seve yardımcı olurumamin canım, çok çok teşekkür ediyorum. inan çok duygulandım, çok güzel insanlar tanımışım ben aslında henüz başkalarıyla paylaşabilecek kadar yüzleşebildiğim bir konu değil ama çok teşekkür ediyorum tekrar, birilerine anlatabileceğimi bilmek çok nadide güzellikte bir duygu, bunu hissettirdiğin için, hissettirdiğiniz için varolun
Çiçeğim hepimizin bu hayatta 1 hakkı var. Aynı anı bir daha yaşayamıyoruz. Öyleyse tadını çıkaralımdoğru diyorsun canım, esasında hiçbir zaman kendimden iyisine bakmam, annem hep derdi ki her zaman senden zor durumda olanları düşün.
hep de öyle yaparım, eşim mesela borcumuz çok vs diye üzüldüğünde hep şey derim olsun en azından ödeyebiliyoruz, borcu borçla kapatanlar var ve hatta onu bile yapamayanlar var derim.
yani normalde vardır bunda bir hayır diye düşünen bir kadınımdır.
hemen öyle karalar bağlamam, umursamaz değilim, yaşamam gerektiği kadar üzülürüm ama uzatmam
bu sefer kendi hatalarımdan kaynaklanan şeyler olduğu için sanırım, çok kızgınım kendime, işin kötüsü düzeltebileceğim şeyler de değil o yüzden içimi tüketti birazcık bu durum. başkası bir hata yapsa üzerinde durmuyorum kendi yapınca insan aynı umursamazlıkta olmuyormuş onu farkettim.
sağol canımmm
amin canım çok teşekkür ederim desteğiniz o kadar kıymetli kiCanım ne sıkıntın varsa Allah kolaylık versin inşallah anlatmak istersen dinleriz yardımcı olacağımız bir şeyse seve seve yardımcı olurum
amin canımm, dermansız dert vermesin kimseye RabbimÇiçeğim hepimizin bu hayatta 1 hakkı var. Aynı anı bir daha yaşayamıyoruz. Öyleyse tadını çıkaralım
Sende 1 kere yaşıyorsun bende. İyi de kötü de. Rabbim kaldiramayacagimiz yük yüklemesin
geçmiş olsun canımCanlar ben geldim. Aslında tüm gün baktım ama yazmaya isteğim olmadı.
Akşam 9 da açlık yaptım biraz önce açtım. Biraz ondan biraz bundan atistiracagim bugün yorucu bir gündü basım ağrıyor
Onun dışında hamd olsun. Bir günü daha bitirdik
Afiyet olsun canım Menünü çok beğendim.Menü
Sabah 11.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
Çeyrek avokado
2 ceviz
Ara
Yarım portakal
Yarım hurma
Çeyrek muz
Akşam 17.15
1 tabak etli nohut yemeği
Salata
2 köy biberi
3 lokma ekmek
Su 1.5 lt
Elhan ZincirKirma
Sağol canım.geçmiş olsun canım
afiyet olsun canım, benim yüzyıl olmuştur balık yemeyeliSağol canım.
Yakında solungaclarim çıkacak bugün yine balık var
Keşke olsada ben yesemSağol canım.
Yakında solungaclarim çıkacak bugün yine balık var
Teşekkür ederm tatlım.Doğum günün kutlu olsun canim
Canım bence uzman bir destekde al. Terapi ve sosyalleşmeyi sağlayan hobiler,kurslar böyle durumlarada çok iyi çözüm oluyor canım. Sağlık her şeyin başı ve Ruh sağlığımız en önemlisi.amin canımm, dermansız dert vermesin kimseye Rabbim
Afiyet olsunMenü
Sabah 11.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
Çeyrek avokado
2 ceviz
Ara
Yarım portakal
Yarım hurma
Çeyrek muz
Akşam 17.15
1 tabak etli nohut yemeği