Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Herkese merhaba canlarım

Sabah biraz çikolata yemiş olabilirim dünde poğaça yemiş olabilirim ama cuma eksi ile geleceğime inancım hala devam etmekte.. umut fakirin ekmeğidir.. brokoli siskonun çikolatasıdır. Diyerek bugün balık ve salata ile günü kapatacağımı bildiriyorum.

Gecede
Leslie kol ve pilates yapacağım şimdiden bildirim yapayim yinede gelir teyit ederim =)

Ay ben 2 3 sene önce boşanma davam vardı ozaman 26 kg vermiştim 9.takimdan beni tanıyanlar çıkacaktır sagolsun cok yanımda olmuşlardı ozaman yumurta diyeti yapmıştım.2 günde 3 kg vermiştim mahkemeye giderken baya iyiydim ya Rabbım bidaha o kapıya düşürmesin de o kiloya düşürsün ins fjdbdbd

Hadi geçmiş olsun.
Erik bulmuşsun sonunda şifa olsun tatlım. Detoks listelerini seviyorum neden mi arada kaçamak olmuyor. İrade on planda güzel devam ediyor.

Amin inşallah.

Ama sanki bende o kadar etki etmedi ya. Çok üzülüyorum herkes fazla veripte ben veremeyince.
Hadi geçmiş olsun.
Erik bulmuşsun sonunda şifa olsun tatlım. Detoks listelerini seviyorum neden mi arada kaçamak olmuyor. İrade on planda güzel devam ediyor.
Yarın hurma günüm yaşasın perşembe yaşasın hurma

Mandalina 21 diil 2 aasddf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…