- 25 Ağustos 2019
- 60.496
- 110.960
- 30
Kiz sen kimsunnnnn hahahaha yoksa migimmii durumundada dikkatimi cektin amaa buraya daldım ilkönceelcinim... pamuğum... şekerim... canimmmmm naber.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz sen kimsunnnnn hahahaha yoksa migimmii durumundada dikkatimi cektin amaa buraya daldım ilkönceelcinim... pamuğum... şekerim... canimmmmm naber.
Günaydın aşkitocum Hallederiz u taniyorsun canım.Geçmiş olsun canım artık hastalıklar da uzun sürüyor
Benimkiler de tam tersi hiç oralı değil, çünkü herkes zayıf ve iştahlı
Hoşgeldin canım başlangıcın hayırlı olsun
Ellerine sağlık hayatım
Günaydın
Aynen Aşkitom
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Tabi düzen bozulunca bi de adet artı çıkar. Seni tanıyor muyum
Günaydın
Afiyet olsun canım. Oooh bol sucuklu olsun
Hay Allah razı olsun. Ben de onu düşünüyorum, kuşu bir türlü aklıma gelmediGünaydın aşkitocum Hallederiz u taniyorsun canım.
Kuşumuz uzun zamandır yokHay Allah razı olsun. Ben de onu düşünüyorum, kuşu bir türlü aklıma gelmedi
Günaydınlar güzel kadinlaar
Her ayrı kişiler yaniKuşumuz uzun zamandır yok
Ohhhh yandan yandanGünaydın kuşum
Günaydın kaptanımGünaydınlar güzel kadinlaar
Günaydın fastelcimGeçmiş olsun canım artık hastalıklar da uzun sürüyor
Benimkiler de tam tersi hiç oralı değil, çünkü herkes zayıf ve iştahlı
Hoşgeldin canım başlangıcın hayırlı olsun
Ellerine sağlık hayatım
Günaydın
Aynen Aşkitom
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Tabi düzen bozulunca bi de adet artı çıkar. Seni tanıyor muyum
Günaydın
Afiyet olsun canım. Oooh bol sucuklu
Çocuk olunca böyle maalesef uykusuzluk husursuzluk olması normal.O ben hahahahahaha uykusuz çok berbat birsey ablaa allah a şükür sağliğı yerinde falan ama uykusuz insanı sinir krizi yapıyo sinirli oluyorum emerjim düşüyo
Bildiğim migim işteKiz sen kimsunnnnn hahahaha yoksa migimmii durumundada dikkatimi cektin amaa buraya daldım ilkönce
GünaydınlarGünaydınlar güzel kadinlaar
Aynen ablamm yapcka birsey yok bile bile girdik buyolaGünaydın fastelcim
Çocuk olunca böyle maalesef uykusuzluk husursuzluk olması normal.
Bildiğim migim işte
Günaydınlar
Ben her yerdeyim bugün ayarım yok kelepçeler hazır olsun sjksjksjkKeleşli hanım geldi. HanimKelesimiGetir
Canları sağolsun e vlatlarımızın can onlar can annesiAynen ablamm yapcka birsey yok bile bile girdik buyola
Fena fena bu mgim
ben bu profili tanıyorum,duygulandım aynı dönemlerde yarışıyorduk eski nickim alleysen idi belki anımsarsınAfiyetler olsun
Senden korkmaya başladım.Ben her yerdeyim bugün ayarım yok kelepçeler hazır olsun sjksjksjk
Canları sağolsun e vlatlarımızın can onlar can annesi
Aynen tatlı migim o benim
Sen nasıl tatlısın böyleKeleşli hanım geldi. HanimKelesimiGetir
Çokta yabancı gelmedi aslında,o dönemlerde çok üyenin nckleri oluyordu yarışmalarda.ben bu profili tanıyorum,duygulandım aynı dönemlerde yarışıyorduk eski nickim alleysen idi belki anımsarsın
Bugün tatlılığım üstümdeSen nasıl tatlısın böyle
Bugün kabul günüm benim sjksjksjk,40 küsür kere mapısa girince yaniSenden korkmaya başladım.
Günaydınlar çıtırlrın çıtırı