- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
59 mu o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
59 mu o
Ooo şu jalepon muydu havalı tursudan yapıyorsunÇok şükür, bişey kalmadı, bugün içlerine peynir dolduracağım, eldiven takarak tabi
Ben de ben de canim yalnız değilsin eskiden heyecanla her öğünümu özenerek hazırlardım . Şimdi asla zamanım olmuyor çalışma hayatı ev işleri yemek çocuklar bakımları etkinlikleri derken. Kahvaltıyı bıraktım ikinci çocuktan sonra benböyle olmayı çok isterdim ya evdeyken bile kendime özel yemek hazırlaymıyorum belkide bundan kaybediyorum
Harikasın kankam . Nefsi çok zorluyor insani böyle durumlarda . Ama valla hepsini yedik ve yine yiyecez insallah . Atlatmaya çalış bir şekildeKızlar ekiple yemeğe gelmek zorunda kaldım
Ben poğaça bile yemedim çok zordayım
2 sene öncesi 58 olduğu günler.. Kot çeketli bir cordeliayi yeniden görecegiz:)59 mu o
denemem lazım bunu :)Kafama göre yaptım küçük şişelerim vardı
Ceviz büyüklüğünde taze zencefil
2 çk zerdeçal
1 limon
1 portakal
1 yeşil elma
üzerine su sonra bızztlattım süzdüm
Videolarda çok ekşi vs diye görmüştüm hiç öyle olmadı bıraksan hepsini içerim
Evet son kilolarim ama bir türlü veremiyorum çünkü hep ipin ucunu kaçırıyorum. Biraz dikkat etsem şimdiye kadar verirdim ama 64 te takılıp kaldım hedefim 60 olmakson kalan kilolarda tamamen hedefe kitlenmek gerekiyor,kendimden biliyorum nasılsa 3 kilom var 4 kilom var diyip ağzımıza attığımız her lokma bizi yerimizde saydırıyor ya da geriletiyor akşam öğününden 2 saat sonra limonlu bi bitkiçayı iyi geliyor ve erken uyumak :))
Ay incecik bel üzerine giyilen kot ceket ne kadar güzel bir görüntü oluyor ya :)2 sene öncesi 58 olduğu günler.. Kot çeketli bir cordeliayi yeniden görecegiz:)
merhaba hoşgeldiniz:)güne 40 dk eliptik yaparak başladım,sonrasında 2 bardak su ve zencefil zerdeçal ve limon karışımımla sıcak bir çay içtim içim ısındı. İş yerime geçerken öğünlerimi yanımda götürüyorum. yulaf kasem ilk öğünüm olacak 12.30 da yerim muhtemelen. Kırmızı havuc ve kaşar altınbaşak ikilisi de ara öğünüm olacak.. hepsini böyle paketleyip yanımda getiriyorum :)
bende o günleri görmek istiyorum bi türlü 69 a inememişim..Evet son kilolarim ama bir türlü veremiyorum çünkü hep ipin ucunu kaçırıyorum. Biraz dikkat etsem şimdiye kadar verirdim ama 64 te takılıp kaldım hedefim 60 olmak
Ay incecik bel üzerine giyilen kot ceket ne kadar güzel bir görüntü oluyor ya :)
Sağol bitanem sen nasılsın geçen hafta 10 gün falan burdayım sen yoktun.Allah yardımcınız olsun şifası bulunsun inşallah canım ️
harikasın! öz disiplin şart kilo vermek için. Motivasyon da kurallarımızı uygulamamızda destekçi... Buraya yazmak,aynı yolda ortak kişilerin varlığını bilmek iyi bir motivasyon kaynağı ben de şu an kırmızı havucumu kıtırlıyom pc başında :))merhaba hoşgeldiniz:)
sende çalışansin bende..
öğle yemegini iptal etmişim yağlı oluyordu günlük 35 liraydi.. 4 çeşit yemekti.. ama bi çorba içip cıkıyordum..
iptal ettim.
evden yogurtlu brokoli götürdüm daha yemedim..
3 te yiyecegim çünkü çok acim.:)
akşam 8 de taş kebabi yiyecegim eşim yapmıştı yiyememişim
çok şey aldım .kerevizli kış çorbasi yapmayı düşünüyorum. bişeyler bulmaya çalışacagim:)
haftalık diyet programi oluşsam çok iyi olacak.
Selamlar Ankacim. Çocuğuna geçmiş olsun. Saglika yaşasın. İyilesmistir umarım.Zor günler yasamissin Allah yardımcınız olsun canım.Selamlar herkese.
@gezegenfeza nasılsın canım. Ben maalesef bırakmak zorunda kalmıştım kızımın hastalığı üzerine rapor işleri derken günlerimiz hastanede geçti hep. Açlık orucunu falan tutamadım maalesef. Dün neyse dedim artık olduğu kadar olsun diyip yeniden başladım. Senin nasıl gidiyor.
90 ı da gördüm 54 ü de :))59 mu o
Ellerine sağlık canım Afiyet şifa olsun.Kafama göre yaptım küçük şişelerim vardı
Ceviz büyüklüğünde taze zencefil
2 çk zerdeçal
1 limon
1 portakal
1 yeşil elma
üzerine su sonra bızztlattım süzdüm
Videolarda çok ekşi vs diye görmüştüm hiç öyle olmadı bıraksan hepsini içerim
Allah 90' ı bir daha göstermesin kaptanım. Hep hafif kalmanı dilerim.90 ı da gördüm 54 ü de :))